Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Neutralan88
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Neutralan88 » 22 feb 2013, 00:49

Cartman je napisao/la:
justice80 je napisao/la:Bosna je trenutno najbolja od ex-yu,iako ima isti problem kao Srbija i Hrvatska.To su zadnji vezni koji igraju u oba pravca i bez kojih je nemoguce igrati.Mozda Srbija ima 2 takva igraca,Matic i Kuzmanovic,ali oet nemaju napadace i ne mogu postici gol. Bez takvih veznih je nemoguce drzati posjed jer se igra mora svoditi na pojedinacne bljeskove i individualni kvalitet.
1. Hrvatska

2. BiH
3. CG
4. Srbija
5. Slovenija
6. FYROM

Hrvatska je jos institucija za sve nas.
Pa ionako pola institicije su pokupili iz Bosne i Hercegovine :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 feb 2013, 00:50

justice80 je napisao/la:Ta lista ne odaje realnu sliku. Ispade Brazil koji je na 18.mjestu gori od Hrvatske. Pa to je smijesno.Dva Brazilca koja nastupaju za Hrvatsku ne bi mogla uci ni medju 100 igraca Brazila.
Uopste ne pricam o fifinoj listi, nego neki moj ranking. Hrvatska je redovni ucesnik EP-a i SP-a, imaju veliki izbor igraca i savez im je 100 puta bolji od svih ostalih sa ovih prostora. Nije realno tvrdit da je BiH jaca od HR. Ali isto tako mislim da nema neke sumnje da smo dosta ispred Srbije trenutno. Ko je to mogao zamislit prije 5-6 godina?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 feb 2013, 01:02

justice80 je napisao/la:Bosna je trenutno najbolja od ex-yu,iako ima isti problem kao Srbija i Hrvatska.To su zadnji vezni koji igraju u oba pravca i bez kojih je nemoguce igrati.Mozda Srbija ima 2 takva igraca,Matic i Kuzmanovic,ali oet nemaju napadace i ne mogu postici gol. Bez takvih veznih je nemoguce drzati posjed jer se igra mora svoditi na pojedinacne bljeskove i individualni kvalitet.
Patriota sam,veliki navijac ali reci da smo jaci od Hrvatske je apsurdno!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

justice80
Kontakt:

Post Postao/la justice80 » 22 feb 2013, 01:07

Cartman je napisao/la:
justice80 je napisao/la:Ta lista ne odaje realnu sliku. Ispade Brazil koji je na 18.mjestu gori od Hrvatske. Pa to je smijesno.Dva Brazilca koja nastupaju za Hrvatsku ne bi mogla uci ni medju 100 igraca Brazila.
Uopste ne pricam o fifinoj listi, nego neki moj ranking. Hrvatska je redovni ucesnik EP-a i SP-a, imaju veliki izbor igraca i savez im je 100 puta bolji od svih ostalih sa ovih prostora. Nije realno tvrdit da je BiH jaca od HR. Ali isto tako mislim da nema neke sumnje da smo dosta ispred Srbije trenutno. Ko je to mogao zamislit prije 5-6 godina?
Cekaj,prvo si rekao da je Hrvatska institucija. Hrvatska nije ucestovala na proslom SP,a na EP nije ni prosla grupu.Ako su to rezultati da ih nazovemo institucijom,onda ajmo.Prije svega,Hrvatska nema golmana a zoves ih institucijom? Koji veliki izbor igraca? Igra joj zadnjeg Simunic sa 40 godina.Nemoj da pretjerujes..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 feb 2013, 01:17

justice80 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Cekaj,prvo si rekao da je Hrvatska institucija. Hrvatska nije ucestovala na proslom SP,a na EP nije ni prosla grupu.Ako su to rezultati da ih nazovemo institucijom,onda ajmo.Prije svega,Hrvatska nema golmana a zoves ih institucijom? Koji veliki izbor igraca? Igra joj zadnjeg Simunic sa 40 godina.Nemoj da pretjerujes..
Institucija za BiH koja nikad nije bila na prvenstvu, za Srbiju gdje je vaznije da se pjeva himna nego da se dobro igra (manje-vise direktni citat Mihajlovica od prije par dana), za Makedoniju koja od Pandeva nije stvorila dobrog igraca i tako dalje. Nisu institucija za Spaniju i Italiju. Pogledaj im spisak, i pogledaj gdje im se igraci prodaju. Samo ove zime jedan 19-godisnjak iz Hrvatske ode u Inter, i jedan 18-godisnjak u Napoli. Pa to mi mozemo samo sanjat. Kad odemo na SP, mozemo nesto pricat o Hrvatskoj.

Od 1996. godine do danas su samo propustili EP 2000 i SP 2010 koliko ja znam. To je odlicna statistika. Osim ovih najjacih ekipa, moze im samo Ceska parirat sto se toga tice.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 22 feb 2013, 01:34

Mislim da smo mi i Hrvatska tu negdje, pola njihovih igraca griju klupe , a druga polovica igra u Ukrajini ... mada nije tema
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

justice80
Kontakt:

Post Postao/la justice80 » 22 feb 2013, 01:34

Prodaju se i igraci Srbije u takve klubove,pa sta? Ljajic koga pominjes je presao u Fiorentinu za 7 miliona,Tosic u United za slican novac itd. Evo iz Vojvodine je Stevanovic otisao direktno u Sevillju,pa jel to znaci da je srpska liga jaka? Naravno da ne znaci. Hrvatska mozda jeste ponajbolja,ali to je suludo porediti,radi se o nijansama.Hrvatska odavno nije pobijedila jaceg protivnika,zadovoljna je sa bodom protiv Belgije koja je cak 20. na listi.Sada strepe od Srbije koja je 40. na listi. Kako to kada su tolika institucija sa tolikim fondom igraca?

justice80
Kontakt:

Post Postao/la justice80 » 22 feb 2013, 01:42

Mos mislit institucija,igra im zadnjeg u odbrani Simunic sa 40 godina jer nemaju boljeg.Nemaju golmana,lijevog beka,zadnje vezne,prednje bocne....koji su to njihovi fondovi igraca koje ti toliko pominjes? Imaju stvarno 2 dobra kreatora,Modrica i Rakitica,napdaca Mandzukica i desnog beka Srnu. Ostalo je teski prosjek koji njihovi mediji toliko naduvavaju da je to strasno...

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 22 feb 2013, 02:21

Tema je POTENCIJALNI rep., a ne susjedne repke. Zar ovaj forum uopste nema moderatore???
-----------------
Porucio bi svima da smire dozivljaj sto se tice "Svicaraca", mi smo i ranije "plakali" za igracicima poput E.Tahirovica, Kucukovica i sl.

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 22 feb 2013, 08:03

Sead Kolasinac je Pjanic za njegovu poziciju, slazete se?

Momak je majstorcina.

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 22 feb 2013, 08:08

Samo sto Seova glava sama kao citav Pjanic.

Cauchy23
Kontakt:

Post Postao/la Cauchy23 » 22 feb 2013, 09:38

Majstor10 je napisao/la:slika
Momak sad može igrati u prvih 11 naše reprezentacije. Sušića treba poslati pješe po njega,valjda ga dovede do SP 2014.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 22 feb 2013, 09:42

Majstor10 je napisao/la:slika
:!:
Pravda za Papeta!

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 22 feb 2013, 09:45

''Kolašinac je rekao da za njega nema dileme i da želi igrati za BiH. Mi smo u više navrata razgovarali sa njim, ali u posljednje vrijeme rjeđe jer je Kološinac zauzet zbog obaveza prema klubu'', isticao je u više navrata Vlado Jagodić, selektor mlade reprezentacije naše zemlje.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 feb 2013, 10:22

Cartman je napisao/la:
1. Hrvatska

2. BiH
3. CG
4. Srbija
5. Slovenija
6. FYROM

Mi i Hrvati smo trenutno u 5 deka i volio bih da se sretnemo u cetvrtfinalu SP-a, bio bi spektakl.

Ostali nam nisu ni do koljena.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 22 feb 2013, 10:29

bhsport je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
1. Hrvatska

2. BiH
3. CG
4. Srbija
5. Slovenija
6. FYROM

Mi i Hrvati smo trenutno u 5 deka i volio bih da se sretnemo u cetvrtfinalu SP-a, bio bi spektakl.

Ostali nam nisu ni do koljena.
Ja bih prvo da se plasiramo na prvenstvo, pa onda da igramo protiv Hrvatske... :lol:
Pravda za Papeta!

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 22 feb 2013, 10:34

BEGOVIC (English Premier League)
MUJDZA (Bundesliga)
BICAKCIC (Bundesliga, 2013-14)
SPAHIC (La Liga)
KOLASINAC (Bundesliga)
SALIHOVIC (Bundesliga)
STEVANOVIC (La Liga)
PJANIC (Serie A)
LULIC (Serie A)
DZEKO (English Premier League)
IBISEVIC (Bundesliga)

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 22 feb 2013, 10:46

justice80 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Pletikosa preko 100 nastupa za reprezentaciju ,Subašić(Monaco),Krešić(Lokomotiv M.),a ti kažeš da nemamo golmana,a reći da imate bolju reprezentaciju od nas je apsurdno ,je da i vi imate kvalitetnu ekipu,ali bi volio da odigramo jednu utakmicu međusobno ako ništa prijateljsku ba da vidimo tko je bolji

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 22 feb 2013, 11:04

[/quote]
Uopste ne pricam o fifinoj listi, nego neki moj ranking. Hrvatska je redovni ucesnik EP-a i SP-a, imaju veliki izbor igraca i savez im je 100 puta bolji od svih ostalih sa ovih prostora. Nije realno tvrdit da je BiH jaca od HR. Ali isto tako mislim da nema neke sumnje da smo dosta ispred Srbije trenutno. Ko je to mogao zamislit prije 5-6 godina?[/quote]

Cekaj,prvo si rekao da je Hrvatska institucija. Hrvatska nije ucestovala na proslom SP,a na EP nije ni prosla grupu.Ako su to rezultati da ih nazovemo institucijom,onda ajmo.Prije svega,Hrvatska nema golmana a zoves ih institucijom? Koji veliki izbor igraca? Igra joj zadnjeg Simunic sa 40 godina.Nemoj da pretjerujes..[/quote]
Pletikosa preko 100 nastupa za reprezentaciju ,Subašić(Monaco),Krešić(Lokomotiv M.),a ti kažeš da nemamo golmana,a reći da imate bolju reprezentaciju od nas je apsurdno ,je da i vi imate kvalitetnu ekipu,ali bi volio da odigramo jednu utakmicu međusobno ako ništa prijateljsku ba da vidimo tko je bolji[/quote]

Upravu si ti, nemate golmana, vi imate 3 golmana... :lol:
Pravda za Papeta!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], TefalTava i 31 gost.