svi iz najjacih svjetskih ligaMajstor10 je napisao/la:BEGOVIC (English Premier League)
MUJDZA (Bundesliga)
BICAKCIC (Bundesliga, 2013-14)
SPAHIC (La Liga)
KOLASINAC (Bundesliga)
SALIHOVIC (Bundesliga)
STEVANOVIC (La Liga)
PJANIC (Serie A)
LULIC (Serie A)
DZEKO (English Premier League)
IBISEVIC (Bundesliga)
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Plaho ste mi pametni na ovom forumu 
Nego sad ozbiljno... Evo ispade (po Jagodiću) da Kolašinac još čeka Safetov poziv?! Pa nije valjda Sajo, da još nisi ozbiljno porazgovarao sa momkom?! Put pod noge i direktno u Njemačku, na vrata familiji Kolašinac sa kilom kafe u ruci
Nego sad ozbiljno... Evo ispade (po Jagodiću) da Kolašinac još čeka Safetov poziv?! Pa nije valjda Sajo, da još nisi ozbiljno porazgovarao sa momkom?! Put pod noge i direktno u Njemačku, na vrata familiji Kolašinac sa kilom kafe u ruci
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
I kilogram šećera kocke si zaboravio 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Dobro si... to će ga sigurno natjerati da dobro razmisli o svojoj odlucizizu1991 je napisao/la:I kilogram šećera kocke si zaboravio
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Znaci Pape je na potezu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I to lomljene kocke a za oca (Kolasincovog) litar domace rakije!kokakolas je napisao/la:Dobro si... to će ga sigurno natjerati da dobro razmisli o svojoj odlucizizu1991 je napisao/la:I kilogram šećera kocke si zaboravio
- Principatus
- Kontakt:
Evo Jagodic jos jedanput objasnio ono sto ja trubim vec 100 godina ovdje. Da nije dobio nikakvu naznaku da ga Susic hoce u A repci i da ceka poziv. Podvukao sam da i zadnji shvati.Bili ste u kontaktu sa Seadom Kolašincem. Da li možemo očekivati Seada u reprezentaciji Bosne i Hercegovine? Nedavno je odigrao prijateljski susret sa mladom reprezentacijom Njemačke.
"Prijateljska nije zvanična. On je meni rekao da ima preporuku kluba da se javi samo na poziv A reprezentacije. To je njegov izbor, ali imali smo iskren razgovor i on je rekao da će se staviti na raspolaganje Bosni i Hercegovini. Morao je promijeniti državljanstvo zbog nastupa u Schalkeu i njegovi papiri nisu sređeni. On očekuje poziv za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine i mislim da će se odazvati."
Hvala lijepo SS.ba i Jagodicu.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 22 feb 2013, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma nije on za to, on najvise voli da jede meso, nek mu pripremu suhog mesa, sudzuka, jagnjetina,..
- adriano_leite
- Kontakt:
Nije na potezu Pape, nego je na potezu Sead. Sead mora da rijesi papire, nece mu ih Pape sredjivati. Pape mu moze poslati poziv kada Sead i zvanicno bude sposoban za nastup u nasoj repki. Do tog momenta, Sead je stranac i kao takav tesko da moze dobiti poziv, odnosno i da ga dobije, opet nema pravo nastupa. Pape jedino sto moze uraditi je nazvati ga i reci da se racuna na njega u A repki.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Uskoro dolazi izjava Mourinha tipa "Logicno je da Kolasinac igra za Njemacku", "Ne mogu ja igracima sredjivat papire" i "U ovu reprezentaciju se tesko ulazi".Principatus je napisao/la:Evo Jagodic jos jedanput objasnio ono sto ja trubim vec 100 godina ovdje. Da nije dobio nikakvu naznaku da ga Susic hoce u A repci i da ceka poziv. Podvukao sam da i zadnji shvati.Bili ste u kontaktu sa Seadom Kolašincem. Da li možemo očekivati Seada u reprezentaciji Bosne i Hercegovine? Nedavno je odigrao prijateljski susret sa mladom reprezentacijom Njemačke.
"Prijateljska nije zvanična. On je meni rekao da ima preporuku kluba da se javi samo na poziv A reprezentacije. To je njegov izbor, ali imali smo iskren razgovor i on je rekao da će se staviti na raspolaganje Bosni i Hercegovini. Morao je promijeniti državljanstvo zbog nastupa u Schalkeu i njegovi papiri nisu sređeni. On očekuje poziv za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine i mislim da će se odazvati."
Hvala lijepo SS.ba i Jagodicu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
pa to se od papeta i trazi.adriano_leite je napisao/la:Nije na potezu Pape, nego je na potezu Sead. Sead mora da rijesi papire, nece mu ih Pape sredjivati. Pape mu moze poslati poziv kada Sead i zvanicno bude sposoban za nastup u nasoj repki. Do tog momenta, Sead je stranac i kao takav tesko da moze dobiti poziv, odnosno i da ga dobije, opet nema pravo nastupa. Pape jedino sto moze uraditi je nazvati ga i reci da se racuna na njega u A repki.
- adriano_leite
- Kontakt:
Pape je jos prosle godine rekao da racuna na njega, Izeta i Seferovica. Ispravi me ako lazem. Naravno, ovo je iz medija, ako mediji lazu, lazem i ja.jasmin10 je napisao/la:pa to se od papeta i trazi.adriano_leite je napisao/la:Nije na potezu Pape, nego je na potezu Sead. Sead mora da rijesi papire, nece mu ih Pape sredjivati. Pape mu moze poslati poziv kada Sead i zvanicno bude sposoban za nastup u nasoj repki. Do tog momenta, Sead je stranac i kao takav tesko da moze dobiti poziv, odnosno i da ga dobije, opet nema pravo nastupa. Pape jedino sto moze uraditi je nazvati ga i reci da se racuna na njega u A repki.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Principatus
- Kontakt:
Kao i kod Seferovica i drugih. Da mu selektor kaze da ga zeli. To je to.Cartman je napisao/la:Znaci Pape je na potezu.
Nek se i ta enigma (za pojedine) rijesila.
@Leite
Dobro je. Popusti, shvatio si i ti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pustite se tih gluhih telefona, otići u Gelsenkirchen i u 4 oka reći sve...jasmin10 je napisao/la:pa to se od papeta i trazi.adriano_leite je napisao/la:Nije na potezu Pape, nego je na potezu Sead. Sead mora da rijesi papire, nece mu ih Pape sredjivati. Pape mu moze poslati poziv kada Sead i zvanicno bude sposoban za nastup u nasoj repki. Do tog momenta, Sead je stranac i kao takav tesko da moze dobiti poziv, odnosno i da ga dobije, opet nema pravo nastupa. Pape jedino sto moze uraditi je nazvati ga i reci da se racuna na njega u A repki.
- adriano_leite
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:
Dobro je. Popusti, shvatio si i ti.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Principatus
- Kontakt:
Vidi. "Jedino sto moze uraditi." Pa o cemu se sve vrijeme prica.adriano_leite je napisao/la: Pape jedino sto moze uraditi je nazvati ga i reci da se racuna na njega u A repki.
Ma nemoze mu reci da racuna na njega, nema on papire...
Hajde nema veze, nek se ovo rijesilo i nek su pojedini nesto naucili (a mozda i nisu). How, yes, no.
- Principatus
- Kontakt:
Iz Gelsenkirchen svratiti malo porodici Seferovic i tu sredi ostalo. Kao da ce ovi reci ne za posjetu. Ali posto se Susic i Kolasinac i Susic i Seferovic jos ni telefonski nikad nisu culi...Ibizevic je napisao/la: Pustite se tih gluhih telefona, otići u Gelsenkirchen i u 4 oka reći sve...
Ali eto hvala bogu, pa je Kolasinac strpljiv i pametan momak. I svidja mi se ovo sto ocekiva odmah poziv u A repku, pored silnih levata, koji dobivaju poziv u istu, pa nece se bociti po U21, nije ni Pjanic nikada.
Gdje to ima matereti?adriano_leite je napisao/la:Nije na potezu Pape, nego je na potezu Sead. Sead mora da rijesi papire, nece mu ih Pape sredjivati. Pape mu moze poslati poziv kada Sead i zvanicno bude sposoban za nastup u nasoj repki. Do tog momenta, Sead je stranac i kao takav tesko da moze dobiti poziv, odnosno i da ga dobije, opet nema pravo nastupa. Pape jedino sto moze uraditi je nazvati ga i reci da se racuna na njega u A repki.
Jesu li to Simunic, Petric, Rakitic, braca Kovac, sami sredjivali papire bez da ih je savez i selektor kontaktirali...
Ja cu ti reci, svima njima su isli u posjete i dogovorili detalje, papiri su formalnost......Ne mozes ocekivatii od nekoga da vadi papire ako nisi sa njim popricao sve dogovorio, obecao poziv, pa po bogu on igra za drugu repku...
- adriano_leite
- Kontakt:
Trazi se **** poziv u repku. Jesi ti slijep da ne vidis procitati sta se trazi? Ljudi traze da mu Pape salje poziv! Valjda imas malo mozga da skontas da je nemoguce strancu poslati poziv. Ajd necu vise se s tobom raspravljati, ocigledno ne kontas. Zivio...Principatus je napisao/la:Vidi. "Jedino sto moze uraditi." Pa o cemu se sve vrijeme prica.adriano_leite je napisao/la: Pape jedino sto moze uraditi je nazvati ga i reci da se racuna na njega u A repki.![]()
Ma nemoze mu reci da racuna na njega, nema on papire...![]()
Hajde nema veze, nek se ovo rijesilo i nek su pojedini nesto naucili (a mozda i nisu). How, yes, no.
@Batko, citas li ti matere ti tvoje sta je rekao Vlado? RAZGOVARALI SU SA NJIM, znaci vise ljudi je razgovaralo s njim. Ne moze mu Savez izvaditi papire ako ovaj ne preda zahtjev. Poenta je da se razgovaralo sa Kolasincem, te da je svako kenjanje o Papetu na ovu temu suvisno i glupo.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ovdje su Pape i savez na potezu i to ne moze niko opovrgnuti......1000000%
Pogledajte samo kako to druge repke rade, kod nas se pravi toliko bauk oko tih papira a svugdje drugo su pairi samo formalnost, ocigledno samo ne kod nas......
Pape ima bahat odnos prema novim igracima, posebno onim sto igraju za druge repke.....
Pogledajte samo kako to druge repke rade, kod nas se pravi toliko bauk oko tih papira a svugdje drugo su pairi samo formalnost, ocigledno samo ne kod nas......
Pape ima bahat odnos prema novim igracima, posebno onim sto igraju za druge repke.....
Trenutno korisnika/ca: 231983, HariTz, signalidunapark i 18 gostiju.