FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
eh da nam je ostao i Stana
samo da dovedemo napadača .. volio bih Tareta i Jogeta (ako može igrat') vidjeti u ekipi

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Dobar sam s Cakijem extra al ga nisam dugo vidio pa moram ga pitat kakav je sta je s njim kad ga vidim.. A to za buraza njegovog da je pratio Radnicki, pratio je radi brata jedino, on ti druze voli Slobodu ko malo ko.. stvarno je malo ljudi sto je vole ko on
[/quote]
Da naravno da je zbog brata pratio Radnički, uvijek s njim je bio, a Jasmin je igrao dugo godina za Radnički, šteta ako ne može više da igra, pratio sam to da je bio u Tojšićima, ali eto povreda nažalost....

Da naravno da je zbog brata pratio Radnički, uvijek s njim je bio, a Jasmin je igrao dugo godina za Radnički, šteta ako ne može više da igra, pratio sam to da je bio u Tojšićima, ali eto povreda nažalost....

To znam i ja, al nije da sam cuo, nego bas znam, za Jahu i efedrin, pa citavu utakmicu samo vodu pije, kaze usta mu se suseMakeTZ je napisao/la:Ja sam pisao vec o Jahi na ovoj temi par puta, nikad nije zasluzio onu kapitensku traku, nisam mozda kompetentan al on je meni ko **** igrac ima viska kilograma citavu karijeru ne zna dodat loptu na dva metra o sutu da ne pisem, plus mu nije ljudski kvalitet nije za pohvalu cuo sam prica iz svlacionica svakakvih i to nije samo od jednog covjeka nego vise njih.
Da mu nije efedrina nebi mogao ni potrcat.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Pustite ljudi to više o Jahi.
Nije neka extra kvaliteta, ali je Jaha davao i dao svoj doprinos.
Nije lako biti danas fudbaler sa porodicom, nema plate, nervoza, psihoza pa još ostati imun na negativnosti.
Idemo dalje, molim vas poštujte ono što je Jaha dao sve ove prošle godine.
Ovo baš lijepo izleda, pripreme, Grada nazad..
Idemo, idemo, idemo
Nije neka extra kvaliteta, ali je Jaha davao i dao svoj doprinos.
Nije lako biti danas fudbaler sa porodicom, nema plate, nervoza, psihoza pa još ostati imun na negativnosti.
Idemo dalje, molim vas poštujte ono što je Jaha dao sve ove prošle godine.
Ovo baš lijepo izleda, pripreme, Grada nazad..
Idemo, idemo, idemo
tuzlanska Sloboda
slažem se .. Jaha je naše dijete, uvijek je davao svoj maksimum, a publika ga je uvijek nagrađivala aplauzimaIdemo dalje, molim vas poštujte ono što je Jaha dao sve ove prošle godine.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja ga nikad nisam gotivio i uvjek mi je bio ko **** igrac.
ne moraš ga gotivit' jebga, možda on nije bio neki vrlo dobar igrač, al' je činjenica da je davao sve od sebe na terenu .. barem dok smo bili u PL, Jaha je mogao da trči, ličio je na fudbalera, a one sezone kad smo ispali pa nadalje, propao je totalno .. na nivou amaterizima kakva i jeste ova šabanijaMakeTZ je napisao/la:Ja ga nikad nisam gotivio i uvjek mi je bio ko **** igrac.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Interni moderator
- Kontakt:
dobro je ba vise crnjenja Jahe...dok je bio tu davao je sigurno maksimum..da je neki igrac..nije..da jest igro bi u ligama petice..kad su mnogi drugi digli sidro jer je SLOBODA ispala iz lige on je ostao....od mene mu hvala za sve i to je to...ova pojacanja su sasvim dobra i prvih recimo 5 kola ce dat odgovor sta i kako dalje...ako se napravi neki niz i uveze par pobjeda moguce je svasta..mada tesko...strasno tesko
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Konacno i da na TV-TK vidimo nesto o Slobodi, evo sad su pokazali jedan prilog sto su igraci otisli na pripreme.
Ne pamtim kad sam vidio na TK nesto o Slobodi.
Ne pamtim kad sam vidio na TK nesto o Slobodi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
haver je napisao/la:
Je li Maid bio u Veležu? Kako sam čitao na njihovoj temi nisu bili zadovoljni njegovom igrom nikako.Kad bi uspjeli vratit jednog Bekića još![]()
Amer Bekic vratio sliku profila jos iz vremena Slobode nekako mi sve govori da bi se svi vratili kad bi u Slobodu dosli bolji dani..samo Ameru nije bilo to do para plata..vec bilo je i tih nekih drugih stvari kako mi je barem on rekao.. valjda se vrati ebiga..ja bi dao sve da nam napad cine mali Mesanovic i Bekic i da je i drugi Bekic tu i da vratimo svu tu nasu djecu juniorske i kadetske prvake i onda jurisat

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
http://tuzlalive.ba/saznajemo-arkada-tu ... rke-69027/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel na kraju dug citav kad se sve zajedno sastavi ispadne oko 5 miliona maraka ?
Jel na kraju dug citav kad se sve zajedno sastavi ispadne oko 5 miliona maraka ?
FK Sloboda Tuzla
Zna li neko ko je sve otišao na pripreme?!
Pozdrav za sve Fukare!
Pozdrav za sve Fukare!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
25 igraca ko ce ti sad sve nabrojat.Maxi je napisao/la:Zna li neko ko je sve otišao na pripreme?!
Pozdrav za sve Fukare!

Znao bi mozda dvadeset.
Nema veze sa fudbalom, ali ovo je jedina tema o Slobodi koju neko prati.

ŽUOK Student se priključio crveno - crnoj porodici: Klub promijenio ime u ŽOK Sloboda!
Odbojkašice tuzlanskog Studenta u nastavku Superlige FBiH nastupaće pod novim imenom!
Ekipa koja je na najboljem putu da se plasira u Premijer ligu BiH, do sada je nosila naziv Ženski univerzitetski odbojkaški klub Student, no već od vikenda koji je pred nama svoje utakmice će igrati kao Ženski odbojkaški klub Sloboda!
"Dobili smo poziv od SD Sloboda da se priključimo njihovoj porodici i mi smo to objeručke prihvatili. Velika nam je čast biti članom ovog sportskog društva, jer privilegija je biti Sloboda", istakao je Almir Žilić, trener i osnivač ŽUOK Student, pardon, ŽOK Sloboda.
Kakav je ovaj?
Iz visočke Bosne na probu u Slobodu: Adi Fočić novo pojačanje Tuzlaka?
U ekspediciji FK Sloboda koja je danas otputovala na osmodnevne pripreme u Međugorje našao se jedan novi igrač. Riječ je o Adiju Fočiću koji je na Tušanj stigao iz redova visočke Bosne.
Ovaj fudbaler tek treba da se nametne šefu struke Tuzlaka Kariću. Inače, Fočić je u protekloj polusezoni bio jedan od najstandardnijih fudbalera Visočaka. Igra na pozicijama ofanzivnog veznog i napadača, mjestima za koja je Smail Karić nedavno rekao da su najdeficitarnija kada je u pitanju igrački kadar "Crveno - crnih".
http://www.transfermarkt.de/en/adi-amar ... 51696.html
- Probisvjet
- Kontakt:
[youtube][/youtube]SamoTZ je napisao/la:Kakav je ovaj?
U ekspediciji FK Sloboda koja je danas otputovala na osmodnevne pripreme u Međugorje našao se jedan novi igrač. Riječ je o Adiju Fočiću koji je na Tušanj stigao iz redova visočke Bosne.
Ovaj fudbaler tek treba da se nametne šefu struke Tuzlaka Kariću. Inače, Fočić je u protekloj polusezoni bio jedan od najstandardnijih fudbalera Visočaka. Igra na pozicijama ofanzivnog veznog i napadača, mjestima za koja je Smail Karić nedavno rekao da su najdeficitarnija kada je u pitanju igrački kadar "Crveno - crnih".
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Bio je na probi u Zvijezdi, ali nije prošao..Probisvjet je napisao/la:[youtube][/youtube]SamoTZ je napisao/la:Kakav je ovaj?
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
-
- Kontakt:
...nije valjda da nam je Zvijezda mjerilo i ako tamo nije prosao,pokazace kod nas koliko vrijedi. Ovo sto vidim je dosta dobro,osim ako se momak nije zasitio nogometa. Zvijezda je u situaciji da se bori za opstanak i ulazu puno na tom planu. Zelim im da u toj nakani i uspiju,a nama ovaj momak u ovakvoj situaciji je dobro dosao.
to si upravu sigurno.on je dobar momak mlad i treba mu iskustva.nama u ovom trenutku nije od pomoci jer nam gori pod nogama.imamo tesku polusezonu da izborimo opstanakskauttuzla je napisao/la:...nije valjda da nam je Zvijezda mjerilo i ako tamo nije prosao,pokazace kod nas koliko vrijedi. Ovo sto vidim je dosta dobro,osim ako se momak nije zasitio nogometa. Zvijezda je u situaciji da se bori za opstanak i ulazu puno na tom planu. Zelim im da u toj nakani i uspiju,a nama ovaj momak u ovakvoj situaciji je dobro dosao.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- TzBulevar87
- Kontakt:
POZIVAMO SVE ljubitelje košarke i navijače da
U SUBOTU 23. FEBRUARA sa početkom u 17h dođu u Mejdan i daju podršku košarkašicama Jedinstva u posljednjem kolu , ulaz za sve posjetioce je besplatan.
SVI U MEJDAN DA SE TRESE KAO NEKAD !
FUKARE TUZLA 1987
Hajde ljudi da ispostujemo cure sutra, zasluzile su to
U SUBOTU 23. FEBRUARA sa početkom u 17h dođu u Mejdan i daju podršku košarkašicama Jedinstva u posljednjem kolu , ulaz za sve posjetioce je besplatan.
SVI U MEJDAN DA SE TRESE KAO NEKAD !
FUKARE TUZLA 1987
Hajde ljudi da ispostujemo cure sutra, zasluzile su to

075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.