PAPE nije razgovarao, razgovaralo se na temu bili igrao za BIH, preko telefona......Treba se ici mu kuci i sve lijepo dogovoriti.... Pape je na potezu to je 100%adriano_leite je napisao/la:Trazi se **** poziv u repku. Jesi ti slijep da ne vidis procitati sta se trazi? Ljudi traze da mu Pape salje poziv! Valjda imas malo mozga da skontas da je nemoguce strancu poslati poziv. Ajd necu vise se s tobom raspravljati, ocigledno ne kontas. Zivio...Principatus je napisao/la:Vidi. "Jedino sto moze uraditi." Pa o cemu se sve vrijeme prica.adriano_leite je napisao/la: Pape jedino sto moze uraditi je nazvati ga i reci da se racuna na njega u A repki.![]()
Ma nemoze mu reci da racuna na njega, nema on papire...![]()
Hajde nema veze, nek se ovo rijesilo i nek su pojedini nesto naucili (a mozda i nisu). How, yes, no.
@Batko, citas li ti matere ti tvoje sta je rekao Vlado? RAZGOVARALI SU SA NJIM, znaci vise ljudi je razgovaralo s njim. Ne moze mu Savez izvaditi papire ako ovaj ne preda zahtjev. Poenta je da se razgovaralo sa Kolasincem, te da je svako kenjanje o Papetu na ovu temu suvisno i glupo.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
- Principatus
- Kontakt:
@Batko
Nema potrebe vise sta objasnjavati i gubiti vrijeme na ove gluposti.
Pojedine stvari su se upravo same objasnile i to dosta jasno.
@Leite
Sve je ok.
Nema potrebe vise sta objasnjavati i gubiti vrijeme na ove gluposti.
Pojedine stvari su se upravo same objasnile i to dosta jasno.
@Leite
Sve je ok.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- adriano_leite
- Kontakt:
Kontas li ti uopste sa se ovdje pise i sta pisu ljudi? Ljudi pisu da se ne razgovara sa igracima. Da Kolasinac ne zna da je pozeljan u repki, da isto nisu znali ni Izet ni Seferovic.Batko je napisao/la:
PAPE nije razgovarao, razgovaralo se na temu bili igrao za BIH, preko telefona......Treba se ici mu kuci i sve lijepo dogovoriti.... Pape je na potezu to je 100%
Ovo sto je Vlado rekao, dokaz je da se razgovara sa potencijalnim igracima. Neko iz Saveza ili jedan od nasih selektora razgovara sa igracima. Evo sa Hadzicem Pape razgovarao, cak ga i gledao par tekmi, to je rekao Hadzic. Evo Vlado sa Kolasincem razgovarao. Znaci radi se, pokusava se, prica se, nije tako crno kao sto se ovdje sere, da bi se posralo samo po Safetu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ma vidim.....Neki bi ga branili taman da im ku.rac zatjera u guzove...
I budala vidi da se kod nas u BIH radi naopako.....Pape je milion puta u medijima izvalio onu svoju glupu o papirima....
Nikada ni jednog selektora bilo koje repke nisam cuo da kenja te gluposti.....Papiri su samo formalnost, to administracija sredi na kraju, promejna repke se dogovora pregovorima, vrbovanjima i "kradjom".....
I budala vidi da se kod nas u BIH radi naopako.....Pape je milion puta u medijima izvalio onu svoju glupu o papirima....
Nikada ni jednog selektora bilo koje repke nisam cuo da kenja te gluposti.....Papiri su samo formalnost, to administracija sredi na kraju, promejna repke se dogovora pregovorima, vrbovanjima i "kradjom".....
Kako ce Pape pozvati nekoga u A reprezentaciju ako ovaj nema bh pasos 
1946
adriano_leite je napisao/la:Kontas li ti uopste sa se ovdje pise i sta pisu ljudi? Ljudi pisu da se ne razgovara sa igracima. Da Kolasinac ne zna da je pozeljan u repki, da isto nisu znali ni Izet ni Seferovic.Batko je napisao/la:
PAPE nije razgovarao, razgovaralo se na temu bili igrao za BIH, preko telefona......Treba se ici mu kuci i sve lijepo dogovoriti.... Pape je na potezu to je 100%
Ovo sto je Vlado rekao, dokaz je da se razgovara sa potencijalnim igracima. Neko iz Saveza ili jedan od nasih selektora razgovara sa igracima. Evo sa Hadzicem Pape razgovarao, cak ga i gledao par tekmi, to je rekao Hadzic. Evo Vlado sa Kolasincem razgovarao. Znaci radi se, pokusava se, prica se, nije tako crno kao sto se ovdje sere, da bi se posralo samo po Safetu.
A kontas li ti da ja ovdje pricam o Koalsincu, i da Pape brzinom munje mora da vrbuje tog igraca, nigjde ne pominjem seferovica ili izeta, ti ostali igraci su za mene proslost.... Ti po defaultu uvijek branis Papeta, gori si od Harisa...
- adriano_leite
- Kontakt:
Za Kolasinca se eto radi nesto, sto potvrdjuje intervju sa Vladom. Tako da su te prozivke djetinjaste i idiotske. Laz je da sa igracima niko ne razgovara, a eto dokaz su i Kolasinac i Hadzic.Batko je napisao/la: A kontas li ti da ja ovdje pricam o Koalsincu, i da Pape brzinom munje mora da vrbuje tog igraca, nigjde ne pominjem seferovica ili izeta, ti ostali igraci su za mene proslost.... Ti po defaultu uvijek branis Papeta, gori si od Harisa...
To da branim Papeta po defaultu je cista glupost. Nikada ga recimo nisam branio zasto ne pozove dodatnog napadaca, zasto ne pozove Muslimovica, zasto ne pozove Burica. Kritikovao sam ga jer je pozivao Misketa koji nije bio u formi, tj. da je Miske igrao u prvoj postavi bez obzira na stanje u kojem se nalazio, stanje totalne nezainteresovanosti i ljenosti. Branim ga u situacijama sa potencijalnim fudbalerima, jer ima 100 imena koja bi se htjela ugurati u repku, slucaj Zukanovic, koji na kraju ispade prosjek kao sto i imamo. Najbolji stoper u Belgiji u repki nije ni na nivou Pandze. Branim ga u situaciji gdje je apsolutni krivac za sve, a covjek nije krivac za sve. Daleko je od perfekcije, ali nije ni toliki parmak kakvim ga se ovdje prikazuje. Jednostavno, ne mogu da shvatim da ima neki mozak, na ovoj planeti, da misli da je selektor krivac za sve, te da mora sve da radi, od administracije, logistike, preko razgovora, ubjedjivanja, pa do treninga.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ja ne govorim da je on krivac za sve vec sam se ufatio Kolasinca i tvoje izjave da je sada sve na njemu, nije istina......Na potezu je Pape, na potezu je Pape, JER on mora da sa njim dogovori....Po stoti put govorim, papiri su formalnost i o tome se nema sta govoriti.....Pape da sjedne u avion sa Bakovicem i posjeti Kolasinca za par sati bi se sve dogovorilo....O papirima se ne bi pricalo vise a kamoli ovdje jer bi to bila formalnost...
Nikada ni jedan igrac sam od sebe nece nesto pokrenuti, a kazes Pape je isao Hadzicu dva puta, sta ceka onda, evo Kolasinca 10 puta perspektivniji i bolji igrac.....Reci mi koji je to nas najperspektivniji igrac na lijevom beku ili defanzivnom veznom ispod 23 godine.... Za ovakvog igraca trebamo da dubimo na glavi, ovo je najveci talenat od vremena Pjanica.....
Nikada ni jedan igrac sam od sebe nece nesto pokrenuti, a kazes Pape je isao Hadzicu dva puta, sta ceka onda, evo Kolasinca 10 puta perspektivniji i bolji igrac.....Reci mi koji je to nas najperspektivniji igrac na lijevom beku ili defanzivnom veznom ispod 23 godine.... Za ovakvog igraca trebamo da dubimo na glavi, ovo je najveci talenat od vremena Pjanica.....
- Principatus
- Kontakt:
Ma jedno je sto on to izvaljuje, a drugo je sto se drugi provaljuju ponavljajuci istu tu mantru.Batko je napisao/la: I budala vidi da se kod nas u BIH radi naopako.....Pape je milion puta u medijima izvalio onu svoju glupu o papirima....
Mislim, ono kad si u klubu pa ugledas djevojku, naravno nekad bi je najradio prvo...ugostio...pa onda tek poslije toga pricao i na pice i upoznavao i onda je po prvi put pozdravio i predstavio se imenom, ali "nemere" taj redoslijed, nego naopacke. A neki se neki cude zasto ne ide. Pitam se kako je Susic svoju hanumu upoznao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zajedno krave cuvali na obroncima Ozrena ...Principatus je napisao/la:
Ma jedno je sto on to izvaljuje, a drugo je sto se drugi provaljuju ponavljajuci istu tu mantru.![]()
Mislim, ono kad si u klubu pa ugledas djevojku, naravno nekad bi je najradio prvo...ugostio...pa onda tek poslije toga pricao i na pice i upoznavao i onda je po prvi put pozdravio i predstavio se imenom, ali "nemere" taj redoslijed, nego naopacke. A neki se neki cude zasto ne ide. Pitam se kako je Susic svoju hanumu upoznao.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Ma nije to ti se samo cini da su oni na potezu...Kako mozes tako nesto reci? Pape nekog da moli nekog? Znas ti ko je Pape?Batko je napisao/la:Ovdje su Pape i savez na potezu i to ne moze niko opovrgnuti......1000000%
Pogledajte samo kako to druge repke rade, kod nas se pravi toliko bauk oko tih papira a svugdje drugo su pairi samo formalnost, ocigledno samo ne kod nas......
Pape ima bahat odnos prema novim igracima, posebno onim sto igraju za druge repke.....
Kkavih strucnjaka ima ovdje, to je za ne povjerovati...
Pravda za Papeta!
- Principatus
- Kontakt:
Meni je najbitnije sto se tice ove tematike, da ce Kolasinac igrati za nas. Dakle sa njegove strane ne manjka interesa. On je taj koji nam je najpotrebniji.
E sad dali je Susic gledao njega kako igra protiv Galate i Drogbe ili je gledao Vrsajevica kako igra protiv Intera (iz Zapresica), to ostaje da vidimo.
E sad dali je Susic gledao njega kako igra protiv Galate i Drogbe ili je gledao Vrsajevica kako igra protiv Intera (iz Zapresica), to ostaje da vidimo.
- adriano_leite
- Kontakt:
Uspio si citirati, bravo tiDufresne je napisao/la:Ma nije to ti se samo cini da su oni na potezu...Kako mozes tako nesto reci? Pape nekog da moli nekog? Znas ti ko je Pape?Batko je napisao/la:Ovdje su Pape i savez na potezu i to ne moze niko opovrgnuti......1000000%
Pogledajte samo kako to druge repke rade, kod nas se pravi toliko bauk oko tih papira a svugdje drugo su pairi samo formalnost, ocigledno samo ne kod nas......
Pape ima bahat odnos prema novim igracima, posebno onim sto igraju za druge repke.....![]()
![]()
![]()
Kkavih strucnjaka ima ovdje, to je za ne povjerovati...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Principatus
- Kontakt:
Dakle na kraju se sve svoji na jedno, kao i na pocetku ove diskusije.
A Vlado je objasnio, bez polemike, da i najgluplji razumije:
Jagodić: Kolašinac čeka poziv Safeta Sušića
A Vlado je objasnio, bez polemike, da i najgluplji razumije:
Jagodić: Kolašinac čeka poziv Safeta Sušića
Principatus je napisao/la:Meni je najbitnije sto se tice ove tematike, da ce Kolasinac igrati za nas. Dakle sa njegove strane ne manjka interesa. On je taj koji nam je najpotrebniji.
Izvini molim te, ali nisi upravu...
Znaci ovako idemo korak po korak, stavku po stavku, da sve fino analiziramo i ponovimo...
1. Je li Kolasinac rodjen u Njemackoj? - JEST
2. Je li poceo svoju fudbalsku karijeru i nedavno usao u prvi tim Schalkea? - JEST
3. Je li nastupao za sve mladje uzraste Njemacke fudbalske reprezentacije? - JEST
Pa kako onda mozes biti tako bezobrazan i reci da Kolasinac treba da igra za BiH? Mislim, stvarno to nema smisla, to je slika i prilika, malih, prevrtljivih i pokvarenih Bosanaca, koji hoce da prevari vrijedni i posteni njemacki narod...
Sunce ti **** zarko...
Pravda za Papeta!
- Principatus
- Kontakt:
A evo Susic vec odgovara na Vladin komentar:
"Neznam dali igra, dali trenira...nemam kontakta...vidjecemo."
Nego svaka cast SS.ba jos jedanput, ovo ce stvoriti dodatni pritisak, tako da ce ga morati pozvati.
"Neznam dali igra, dali trenira...nemam kontakta...vidjecemo."
Nego svaka cast SS.ba jos jedanput, ovo ce stvoriti dodatni pritisak, tako da ce ga morati pozvati.
adriano_leite je napisao/la:Uspio si citirati, bravo tiDufresne je napisao/la:Ma nije to ti se samo cini da su oni na potezu...Kako mozes tako nesto reci? Pape nekog da moli nekog? Znas ti ko je Pape?Batko je napisao/la:Ovdje su Pape i savez na potezu i to ne moze niko opovrgnuti......1000000%
Pape ima bahat odnos prema novim igracima, posebno onim sto igraju za druge repke.....![]()
![]()
![]()
Kkavih strucnjaka ima ovdje, to je za ne povjerovati.... A o tome ko je Pape, jbg. on je selektor, a ti si obicni forumas, koji prosipa pamet po forumu, dok Pape vodi repku, onako kako zeli. Da ti nisi kakav trener nas veliki trener, pa ti Pape uzeo poziciju?
![]()
![]()
Upravo tako samo selektor, koji ce biti i otici... I poslije kojeg ce doci novi selektor.... Ali ce reprezentacija BiH da ostane, uvijek to je poenta sto nece ljudi da shvate!!!!!
Eh kakva ce reprezentacija ostati nakon sto Pape ode? Sta ce ostati iza njega? Mnogi intelektualci ovdje rade slijedece, SAFET SUSIC=FUDBALSKA REPREZENTACIJA BIH! To je problem!
Pravda za Papeta!
- Principatus
- Kontakt:
Isto je interesantno, da je klub Kolasinca, dakle Schalke mjesao svoje prste u to.
Dakle tu jeste bio pritisak, pa bio i lagan i samo "preporuka". A neki se cude zasto ide igrati za U20 Elfa i ne dolazi na gledanje utakmice u Sloveniju. Pa pljuc, pljuc i onda liiizaaaanjeee...
Dakle tu jeste bio pritisak, pa bio i lagan i samo "preporuka". A neki se cude zasto ide igrati za U20 Elfa i ne dolazi na gledanje utakmice u Sloveniju. Pa pljuc, pljuc i onda liiizaaaanjeee...
Jagdic: On je meni rekao da ima preporuku kluba da se javi samo na poziv A reprezentacije.
Principatus je napisao/la:Isto je interesantno, da je klub Kolasinca, dakle Schalke mjesao svoje prste u to.
Dakle tu jeste bio pritisak, pa bio i lagan i samo "preporuka". A neki se cude zasto ide igrati za U20 Elfa i ne dolazi na gledanje utakmice u Sloveniju. Pa pljuc, pljuc i onda liiizaaaanjeee...![]()
Jagdic: On je meni rekao da ima preporuku kluba da se javi samo na poziv A reprezentacije.
Kad bi postojalo svjetsko prvenstvo u takmicenju, koliko neko moze po.srat, pa to sto pose.re da pojede, ja mislim da bi bili ono sto je Spanija u fudbalu zadnjih 5-6 godina...
Pravda za Papeta!
- adriano_leite
- Kontakt:
Selektora je bilo i bit ce ih. Bilo ih je 5 puta gorih, ali je Pape izgleda trn u oku mnogim intelektualcima, koji bi bolje posao od njega radili. Ko misli da je Pape = repka, taj nije normalan, jer je repke bilo i prije Papeta, bit ce je i poslije, kao sto ju je bilo prije Hajrovica, a bit ce je i poslijeDufresne je napisao/la:
Upravo tako samo selektor, koji ce biti i otici... I poslije kojeg ce doci novi selektor.... Ali ce reprezentacija BiH da ostane, uvijek to je poenta sto nece ljudi da shvate!!!!!
Eh kakva ce reprezentacija ostati nakon sto Pape ode? Sta ce ostati iza njega? Mnogi intelektualci ovdje rade slijedece, SAFET SUSIC=FUDBALSKA REPREZENTACIJA BIH! To je problem!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google [Bot], hansbosna, Jarodwest, napapijri1987 i 34 gosta.