FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

MMarcos
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la MMarcos » 22 feb 2013, 13:56

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... na-EP-2020" onclick="window.open(this.href);return false;
MIA SAN MIA!!!

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 22 feb 2013, 14:46

Vidim da je jedna od tema Suarez i njegov eventualni dolazak u Bayern,licno ja bih dao i Mandzukica i Gomeza (koji mi je iznimno drag) za Suareza,jednom rijecju covjek je ZVIJER,napadac koji posjeduje gotovo sve sto je dovoljno da igra u Bayernu,moje misljenje je da je on jedan od 5 najboljih napadaca na svijetu trenutno,radi nevjerovatno puno za ekipu i u defanzivi i ofanzivi,posjeduje pravi mentalitet napadaca,cesto se spominje njegov "poganluk" i to mu sigurno ne ide u korist ali ja to volim posmatrati kao jednu drskost koju bilo koji napadac mora da posjeduje,pustimo njegove izljeve,on je napadac velike klase i ja bih ga prvi volio vidjeti u Bayi,međutoa :D jedno su moje zelje a realnost nesto posve drugo,bojim se da je on previse skup i previse privrzen Liverpoolu da bi tako lahko dosao,ako se kojim cudom desi ovaj transfer ja mu prvi zelim dobrodoslicu u Bayern i kupujem njegov dres ;)
btw prenosi li eurosport bayu u subotu??????
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 22 feb 2013, 15:05

Subota 15:30 Bayern-Werder ESP2

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 22 feb 2013, 15:30

anelbavarac je napisao/la:

Oprostaj legendi od Bayerna, Olivera Kahna i Ottmara Hitzfelda
Joj vidjeti Ulia kako place, neprocjenjivo. Hitzfeld je legenda nad legendama. Nema mi drazeg trenera na svijetu :), koliko je samo coek volio Bayerrn i kako plače ono bas iz duse a ne da folira, vidi se koliko mu je Bayern znacio. Kahn cini mi se suzu nije pustio, ali zar da Kahn place, pa to je u kontrastu sa njegovim karakterom :lol: . Legende Bayerna :!: :!:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

efedroni
Kontakt:

Post Postao/la efedroni » 22 feb 2013, 15:39

bavaraccccc je napisao/la:prenosi li eurosport bayu u subotu?
Naravno da da ;)
Metropole

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 22 feb 2013, 16:00

supermario je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:

Oprostaj legendi od Bayerna, Olivera Kahna i Ottmara Hitzfelda
Joj vidjeti Ulia kako place, neprocjenjivo. Hitzfeld je legenda nad legendama. Nema mi drazeg trenera na svijetu :), koliko je samo coek volio Bayerrn i kako plače ono bas iz duse a ne da folira, vidi se koliko mu je Bayern znacio. Kahn cini mi se suzu nije pustio, ali zar da Kahn place, pa to je u kontrastu sa njegovim karakterom :lol: . Legende Bayerna :!: :!:
Obrati malo paznju i Svajni place u jednom momentu ga ufati kamera.Ipak je njega Otmar na neki nacin stvorio i afirmiso,cini mi se da smo protiv Lila igrali u LP zadnja utakmica bilo je 3-3(to je ona najgora sezona kad smo zavsrili 4 u grupi iz Milana,Deportiva i Lila)kad mu je Otmar dao neki 20-setak minuta bila je to njegova prva uatkmica u LP.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 22 feb 2013, 17:03

DIE TRANSFER-BILANZ DER LETZTEN ZEHN JAHRE
FC Bayern München:
Saison 2012/2013: -69,8 Millionen Euro
Saison 2011/2012: -39,1 Millionen Euro
Saison 2010/2011: -7,5 Millionen Euro
Saison 2009/2010: -51,75 Millionen Euro
Saison 2008/2009: +11,0 Millionen Euro
Saison 2007/2008: -52,05 Millionen Euro
Saison 2006/2007: -21,5 Millionen Euro
Saison 2005/2006: -4,15 Millionen Euro
Saison 2004/2005: -24,724.6 Millionen Euro
Saison 2003/2004: -22,5 Millionen Euro
GESAMT: -282,0746 Millionen Euro

I u tom vremenu ni jedna evropska titula pored ovolikih ulaganja cccc
BvB Echte Liebe !!!

ZukaSuarez
Kontakt:

Post Postao/la ZukaSuarez » 22 feb 2013, 17:06

bavaraccccc je napisao/la:Vidim da je jedna od tema Suarez i njegov eventualni dolazak u Bayern,licno ja bih dao i Mandzukica i Gomeza (koji mi je iznimno drag) za Suareza,jednom rijecju covjek je ZVIJER,napadac koji posjeduje gotovo sve sto je dovoljno da igra u Bayernu,moje misljenje je da je on jedan od 5 najboljih napadaca na svijetu trenutno,radi nevjerovatno puno za ekipu i u defanzivi i ofanzivi,posjeduje pravi mentalitet napadaca,cesto se spominje njegov "poganluk" i to mu sigurno ne ide u korist ali ja to volim posmatrati kao jednu drskost koju bilo koji napadac mora da posjeduje,pustimo njegove izljeve,on je napadac velike klase i ja bih ga prvi volio vidjeti u Bayi,međutoa :D jedno su moje zelje a realnost nesto posve drugo,bojim se da je on previse skup i previse privrzen Liverpoolu da bi tako lahko dosao,ako se kojim cudom desi ovaj transfer ja mu prvi zelim dobrodoslicu u Bayern i kupujem njegov dres ;)
btw prenosi li eurosport bayu u subotu??????
O tome i ja pricam... I da se pohvalim, jos mi je dres Elbera u glavnom dijelu sobe :mrgreen: Onaj sivi dres Bayerna 8-)
MIA SAN MIA

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 22 feb 2013, 18:52

Meni je vise dosadila prica o eventualnim dolascima i odlascima,jer smo tek na pola sezone i ko zna sta ce se sve izdesavati do kraja iste.
Trenutno imamo zadovoljavajuci roster i zasto nesto mijenjati?
Na kraju sezone ako vBuyten se penzionise (a ako osvojimo trostruku krunu vjerovatno ce to i uraditi),vec smo osigurali dolazak Kirchofa iz Mainza.
U sredini se nema sta mijenjati,ako neko bude izrazio zelju za odlaskom u drugu sredinu Uli ce ga poslati u gradsku biblioteku da nauci sve sto ga zanima.
Napad nam ne moze biti sexualniji ni tu ne vidim potrebu za nekim pojacanjima.
Sad,razlog zasto se i vodi sva ova polemika,dobivamo novog trenera i ako on bude htio nesto mijenjati to cemo tek znati pred pocetak nove sezone.

Nije mi jasno samo kako je Anto odolio da napise nesto povodom pobjede protiv Arsenala ili je dobio hladjenje u Banovicima sto nisam upratio :D
#miasanmia

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 feb 2013, 19:15

schweinsteiger je napisao/la:Meni je vise dosadila prica o eventualnim dolascima i odlascima,jer smo tek na pola sezone i ko zna sta ce se sve izdesavati do kraja iste.
Mora svakom dosadit, kad se spominju pojačanja, a ona skoro i nisu potrebna, a još kad se spominju igrači koji nam nisu potrebni i pojačanja za pozicije na kojima nisu potrebna, onda sve više prelije čašu....
Kad neki dan u prolazu vidjeh, da neko napisa da nam treba stoper, ostadoh zatečen, ali hajd reko neko mislio na back up, ali kad pročitah sad da bi neko dao Gomeza i Mandžu za Suareza, onda se tek upitah jesam li u pravom filmu. Ispade Suarez onda vrijedi 80 miliona eura negdje i izgleda da će ispasti vrijedniji i od Riberyja.

E dal je to sad ono daj da se nešto napiše ili je to ono pravilo da je ono voće kod komšije ljepše nego u vlastitoj bašti, ne znam....Al nešto jeste hrđavo..... :)
schweinsteiger je napisao/la: Nije mi jasno samo kako je Anto odolio da napise nesto povodom pobjede protiv Arsenala ili je dobio hladjenje u Banovicima sto nisam upratio :D
Pisao je on, pisao, ali nije ovde...... :D Malo je otišao na odmor što se ss.ba tiče (a nije u banovićima), ali priprema veliki spektakl , koliko mi je poznato. Nekim spektakularnim postom će se sigurno vratit..... :)

A kad smo već kod ovih clipova, evo jednog neponovljivog, jedan događaj koji se kao ovakav samo može u Njemačkoj dogodit (a posebno u Munchenu) . Gigant (klub) ispraća TITANA (neponovljivu fudbalsku ličnost).

[youtube][/youtube]

Obratiti pažnju na vrijeme 4:05 u clipu i na ovog čovjeka s brkovima.
Ovo je bila prijateljska, oproštajna utakmica između Bayerna i njemačke reprezentacije, nakon Kahnove zadnje sezone.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 feb 2013, 19:23

Damir_BvB je napisao/la:DIE TRANSFER-BILANZ DER LETZTEN ZEHN JAHRE
FC Bayern München:
Saison 2012/2013: -69,8 Millionen Euro
Saison 2011/2012: -39,1 Millionen Euro
Saison 2010/2011: -7,5 Millionen Euro
Saison 2009/2010: -51,75 Millionen Euro
Saison 2008/2009: +11,0 Millionen Euro
Saison 2007/2008: -52,05 Millionen Euro
Saison 2006/2007: -21,5 Millionen Euro
Saison 2005/2006: -4,15 Millionen Euro
Saison 2004/2005: -24,724.6 Millionen Euro
Saison 2003/2004: -22,5 Millionen Euro
GESAMT: -282,0746 Millionen Euro

I u tom vremenu ni jedna evropska titula pored ovolikih ulaganja cccc
Vidim bilo ti dosadno pa si istraživao malo Bayernove bilanse transfera....Hajd neka finoo..... :D :D Svašta vam nešto postane zanimljivo na -15, dok je bilo malo drugačije tad ste zdušnije navijali za Bayu u Ligi prvaka..... :D :D
Al nemoj biti ko kakav amaterski novinar željan pažnje, jer ovo je sad zataškavanje drugih činjenica: poput finala Lige prvaka, stalnog dobrog plasmana u ovom takmičenju, nacionalnih trofeja.....
Treba pogledati koliko je par drugih top evropskih klubova ulagalo i onda čovjek skonta kako je i ovo što je Bayern u Ligi prvaka ostvarivao, skoro pa senzacija.
Iako treba ulagat, kad se ima i kad se može.....A klempo je s puno manje para osvojen 2001. god, a uskoro će on opet stići na pravo mjesto.... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 22 feb 2013, 19:31

amel10071988 je napisao/la:
PS: covece jel moguce da ima ovoliko neaktivnih forumasa koji navijaju za Bayern? Daj ljudi ukljucite se sto vise u temu,nemojte samo kada nekoga naigramo,budite tu vise aktivni ;)
Vise volim gledati ove jadne postove borusijinih navijaca, jos se i nasmijem, a osim toga oni bolje znaju od mene koliko smo para zaradili, jesu li nasi navijaci zaista glasni ili ne, sjedem ovako 15-ak minuta i smijem se, znam da nije fino se smijati tudoj muki i patnji ali ne mogu da se suzdrzim...
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Klare

Post Postao/la Klare » 22 feb 2013, 19:48

effe_sa je napisao/la:Kad neki dan u prolazu vidjeh, da neko napisa da nam treba stoper, ostadoh zatečen
I ja isto :mrgreen: , u ekipi već imamo 4 kreme, a još na ljeto pristiže Jan, 4-5 stopera(klasičnih) malo li je, malo li je.
effe_sa je napisao/la:kad pročitah sad da bi neko dao Gomeza i Mandžu za Suareza, onda se tek upitah jesam li u pravom filmu.
I ja isto :mrgreen: , interesa ni na mapi, a likovi debatu vode bi li ga ....., ili ga ne bi ...... :lol:
effe_sa je napisao/la:E dal je to sad ono daj da se nešto napiše ili je to ono pravilo da je ono voće kod komšije ljepše nego u vlastitoj bašti, ne znam....
Pohasili, eto šta je.
effe_sa je napisao/la:A kad smo već kod ovih clipova
Ma nemoj molim te, čuj on i klipovi... :lol:

Ha, evo izgleda da zna ispravno metnut. :?

ps:Al' zato sad Avatar ne zna..., ipak mu se glasno nasmijimo. :lol:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 22 feb 2013, 21:19

effe_sa je napisao/la:Vidim bilo ti dosadno pa si istraživao malo Bayernove bilanse transfera....Hajd neka finoo..... :D :D Svašta vam nešto postane zanimljivo na -15, dok je bilo malo drugačije tad ste zdušnije navijali za Bayu u Ligi prvaka..... :D :D
Effe moj cemu nerovoza, ovo je bila samo mala provokacija svega mi nista vise :D ... Ono pred derby da malo pocnemo sa Giftfeilchenima :) ... Reko da ne zapostavimo tradiciju :lol: ... Nemoj se dzaaba lozit nervirat samo malo provokejsn :D ... Nego da ti kazem vako iskreno ja za Bayu u evropi svim srcem navijam isto kao i za Plavce i ostale Bundesligase ... Sta ti je ba ne mjenjam se je preko noci ne brini ... Nisam ja zaboravio da je po najvise Bayo obezbjedio Bundesligi 4 mjesto koje vodi u Lp. Mada kad su Talijani nesto racunali dosli su do rez da ih je BUndesliga pretekla na osnovu bodova iz Cup Uefa odnosno Euro Lige ...
effe_sa je napisao/la:Al nemoj biti ko kakav amaterski novinar željan pažnje, jer ovo je sad zataškavanje drugih činjenica: poput finala Lige prvaka, stalnog dobrog plasmana u ovom takmičenju, nacionalnih trofeja.....
Treba pogledati koliko je par drugih top evropskih klubova ulagalo i onda čovjek skonta kako je i ovo što je Bayern u Ligi prvaka ostvarivao, skoro pa senzacija.
Iako treba ulagat, kad se ima i kad se može.....A klempo je s puno manje para osvojen 2001. god, a uskoro će on opet stići na pravo mjesto.... ;)
Reko ti bolan Effe samo mali Giftpfeilchen je bio u pitanju sta ti je aman zaman :) ... Al ruku na srce ovaj s obzirom koliko Rumenko Enes prica o sejkovima negativno i o tome kako oni bacaju trose noFce bgm i Bayo je metar para potrosio, mogu ti rec iznenadio sam se kad sam vidjeo ovo sta su i koliko su potrosili nisam znao da su bas toliko minusa u tom segmentu napravili, al jbg moze vam se ha ya ko ne bi trosio kad mu se moze :D ... A steta je velika sto od ta 2 finala barem jedno niste uzeli i stvarno mi je iskreno zao al siguran sam da u narednih 5 god kako Enes kaze titula dolazi u Munchen pogotov sad kad je jos Pep dosao . Al i ove sezone po meni prvi favorit i jedina ekipa koja citavu sezonu igra do sad odlicno bez oscilacija i ne dozvoljava sebi kiks... No dobro nist jos igrali protiv prave Ekipe :lol: , a i kad ste igrali niste mogli dobit :oops: .

Dakle slijedi kup i pad forme i ona stara fobija se vec javlja joj valja igrat protiv Dortmunda, vi ce te prije i lakse dobit svaku ekipu nego nas ;) ... I vjeruj m da je dosta do tog sto Klopp izvrsi bolju motivaciju pred taj dvoboj nego Jupp, a to je jedan od glavnih faktora za taj dvoboj.. Ogromna je mrznja u nekim od nasih igraca prema Bayernu, recimo prvi Mats voli vise Bayern pobjedit nego bilo koga drugog iz licnih razloga :), a tu jos mozemo pridodati KG, Reusa, Gotzea, Sahina :D , i nase kompletno rukovodstvo od Watzkea do Kloppa ... ... Stvorio je tu Enes veliku mrznju sa svojim omalovazavanjima tako da je sigurno veci motiv na strani BvB i ta cinjenica ma ko su oni ebem im sve sad cemo im dokazat da nisu bolji. Tako to nekako izgleda, i vjeruj mi sigurno BvB ima vise motiva u tom medjusobnom duelu nego Bayo, a za to je po najvise Enes kriv sa pljuvanjem i omalovazavnjem ... Dobro jedino Lewat nece imat motiva :lol: :lol: ...

Nego Effe moj da cujem tvoju prognozu za kup ? I kakve sanse dajes BvB-u u LP dokle mogu po tebi ...

Nur der BvB Echte Liebe ...
BvB Echte Liebe !!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 feb 2013, 22:25

Pozdrav svima, posebno Bavarcima.

Da i ja napisem nekakav osvrt na utakmicu protiv Arsenala jer nisam mogao ranije. Eh ovako, iskreno ja sam ocekivao mnogo tezu utakmicu sto rezultatski, sto igrom. Medjutim Bayern je odigrao kao nikada do sada u Engleskoj.
Ovaj tim je jednostavno previse kvalitetan i previse iskusan da bi mu jedan dobar tim poput trenutnog Arsenala pravio bilo kakve probleme. Arsenal je kao krenuo ofanzivno u pocetnih nekoliko minuta utakmice, no Bayern je to brzo primirio i resetao njihov gol sto je naposlijetku zavrsilo pa mozemo reci i obicnim golom za Kroosa. Kazem obicnim jer on samo i postize onakve fantasticne golove. Svaka cast majstore, a sta tek reci za frizuru :o :D , pa moze svaku trebu imat :mrgreen: Muller pokazao zasto je ove sezone ubjedljivo najbolji igrac Bayerna, kapa dole on je definitivno buduci kapiten Bayerna, mozda ne odmah nakon Lahma ali u buducnosti ce biti i on to zasluzuje. Ribery se nije naigrao i odigrao je pa mozda jednu od najlosijih utakmica ove sezone u dresu Bayerna. Nista strasno, ne moze uvijek biti u vrhunskoj formi. Schweinsteiger se definitivno polako vraca u formu kakvu je imao dok je Bayu vodio Van Gaal, zuti karton mozda u pravo vrijeme s obzirom na moguce protivnike u cetvrtfinalu. Bas me zanima kako ce LG i Martinez saradjivati na pozicijama zadnjih veznih. Alaba je bio malo nesiguran, posebno je moglo biti kobno ono njegovo klizanje ali na srecu nije. Buyten zvijer :mrgreen: , bolji cak i od Dantea. Bas me zanima da li ce Boateng igrati nakon sto mu istekne suspenzija. Da se mene pita ipak bih izabrao Boatenga jer sam misljenja da bi odbrana s Danteom i Boatengom bila cak i jaca nego li je to slucaj s trenutnom. Pored toga Buytenu se ne mogu oprostiti greske protiv Chelsea odnosno Intera. Mandzukic iako mi nije drag, naprotiv je u fantasticnoj formi i treba da igra, samo je malo previse prgav bojim se da mu neki od sudija u buducnosti ne pokaze put u svlacionicu s obzirom na njegove stalne gestikulacije. Lahm-kapitenski pored Mullera,Mandzukica i Kroosa definitivno najbolji na terenu.

Sve u svemu kada se sabere vjerujem da i "stara garda" navijaca Bayerna ovdje na forumu nije ocekivala ovako laku pobjedu, barem ja nisam. Ocekivao sam ili remi ili 1:0 pobjedu Bayerna, drago mi je da su me demantovali.
Bayern pokazao i da zna pustiti loptu protivniku te igrati na kontre, @ Romariooo kontaj sada sta bi Bayern uradio Barceloni kada je onakav Milan razmontira. Sto se tice Heynckesa on je definitivno u Bayern vratio taj jedan balans izmedju odbrane i napada. Pogotovo je popravio defanzivu sto se i ocekivalo od njega. Bayern je bio ofanzivniji dok je Gaal vodio ovu ekipu, ali su odbrambeno izgledali poput Bremena. Steta je da ovakav trener napusta Bayern, ali sta je tu je. U cetvrtfinalu bi volio da dobijemo Porto ukoliko ovaj tim prodje u daljnju fazu takmicenja. Cisto da se ociste kartoni pred eventualne polufinalne dvoboje vjerovatno protiv jacih klubova. Pored toga Portugalci bas leze Bayernu :D :mrgreen: .
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 22 feb 2013, 23:20

effe_sa je napisao/la: Mora svakom dosadit, kad se spominju pojačanja, a ona skoro i nisu potrebna, a još kad se spominju igrači koji nam nisu potrebni i pojačanja za pozicije na kojima nisu potrebna, onda sve više prelije čašu....
Pa da sebi samo postave pitanje sta to treba pojacat',kad na klupi imamo dva WC igraca koji cekaju kao zapete puske.Robben izgara na terenu kao momcic od 20 godina za svaku dobivenu minutu,samo da bi dokazao da treba igrati od prve,napad da i ne spominjem :D

@Bundesliga
pozdrav :D
da ne citiram post,posto je dug ovako da se osvrnem na par stvari :D

Ribery je odigrao i veoma losu utakmicu protiv Valencie,a i ne moze toliko da dodje do izrazaja,jer se bukvalno za njega zalijepe dvojica kad primi loptu i stalno mora loptu slati nazad.
Schweini i Javi izdominirali sredinu terena,a ovog drugog ni da spomenes kako treba :mrgreen:

Ne znam bas kako bismo mi prosli protiv Barce,jer igru sigurno ne bi postavili onako.Ne bismo se defanzivno onoliko orijentisali vec bi se pokusali nadigravat' s njima.Barem ja tako mislim.
I prizeljkivao sam da igramo protiv Barce,ali izgleda da ce ispasti :D

Ja mislim da se u polufinalu ionako ciste kartoni svim igracima,ili se to radi u drugoj polufinalnoj utakmici :?

Helem,dakako da nam Portugalci leze :D

[youtube][/youtube]

i onda opet Ricardo-u na utakmici protiv Sportinga kroz samo par mjeseci :mrgreen:

[youtube][/youtube]
#miasanmia

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 feb 2013, 23:35

schweinsteiger je napisao/la:Schweini i Javi izdominirali sredinu terena,a ovog drugog ni da spomenes kako treba :mrgreen:
Sta ces nisam fan Martineza :mrgreen: , nego Martinez je bio dosta dobar protiv Arsenala medjutim u nekoliko navrata je reagovao dosta sporo, sreca da je tu bio Buyten da ispravlja sve greske :D :mrgreen:

Nego nisam opazio je li Klare likovao na partiju Buytena nakon utakmice :D :?:
schweinsteiger je napisao/la:Ribery je odigrao i veoma losu utakmicu protiv Valencie,a i ne moze toliko da dodje do izrazaja,jer se bukvalno za njega zalijepe dvojica kad primi loptu i stalno mora loptu slati nazad.
Tacno, ali zato su Arsenalovci podcijenili Robbena, ocigledno su mislili da je on totalno van forme, a on ih je bogami demantovao.
schweinsteiger je napisao/la:Ne znam bas kako bismo mi prosli protiv Barce,jer igru sigurno ne bi postavili onako.Ne bismo se defanzivno onoliko orijentisali vec bi se pokusali nadigravat' s njima.Barem ja tako mislim.
I prizeljkivao sam da igramo protiv Barce,ali izgleda da ce ispasti :D
Igrali bi drukcije, ali ne mnogo. Ipak je na kormilu Bayerna Jupp stari lisac, a ne Gaal koji bi sigurno isao na nadigravanje. Sijevale bi kontre, ali nekog nadigravanja u posjedu definitivno ne bi bilo.

Nego kad smo se vec dotakli Portugalaca, cini mi se da je Muller svoja prva dva gola u CL za Bayern postigao u pobjedi nad Sportingom od 7:1. Gaalu trebamo biti vjecno zahvalni na Mulleru, Badstuberu i jos par odlicnih igraca.
Trebao bi nam takav jedan trener u omladinskom pogonu, no ko bi to mogao biti :?:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 feb 2013, 23:42

Damir_BvB je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Vidim bilo ti dosadno pa si istraživao malo Bayernove bilanse transfera....Hajd neka finoo..... :D :D Svašta vam nešto postane zanimljivo na -15, dok je bilo malo drugačije tad ste zdušnije navijali za Bayu u Ligi prvaka..... :D :D
Effe moj cemu nerovoza, ovo je bila samo mala provokacija svega mi nista vise :D ... Ono pred derby da malo pocnemo sa Giftfeilchenima :) ...
I s moje strane je bio Giftpfeil s ovim gore, niti sam bio nervozan, niti sam se htio svađat. ;)

A ovo što navijaš za Bayern u Ligi prvaka, to cijenim, već ti je poznato da je isto s moje strane kad je Bvb u pitanju.

A dole dalje nisam citirao, što se BVB-a i Lige prvaka tiče, mogli bi ako sve najbolje bude išlo i do kraja. Međutim, po koji tim u Ligi prvaka svakako ima više iskustva od vaše ekipe. To vas najviše može zahebat, možete ga po.... protiv nekog protivnika nenadano. Al na Dortmundnu je puno manje pritiska nego npr. nad timovima poput Bayerna, Reala, Barce, to je šansa BVB-a. Uglavnom možete vi sve pobijedit utakmice u Ligi prvaka, mislim da Bog da uvijek pobijedili, ako ne igrate protiv Baye..... :) (sa Schalkeom da se sastanete, tu ne znam jedino za kog bi navijao, možda bi mi svejedno bilo..... :lol: ).

Što se Kupa tiče, DEREMO VAS.... :D :D

Ma ako ćeš realno, bit će knap, opet taktičko nadmudrivanje, jedino ako ne padne rani gol, onda će da pršti i naravno da vjerujem u pobjedu našeg Bayerna..... :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 feb 2013, 00:19

@ Romariooo kontaj sada sta bi Bayern uradio Barceloni kada je onakav Milan razmontira.

jah, mozes mislit sta bi uradio, nidje veze, isto da sam ja pisao sta bi barca uradila bayernu kad je ispushio od bate borisova

reko sam ja vama, barci ce prije problem napraviti neka slabija ekipa od bayyerna koja igra zatvoreno,nego bayern cija igra godi barci, al svejedno,barca je razocarala totalno u svakom segmentu, s onom igrom ne bi ni fortunu iz dizeldorfa pobijedili

ali ima dakle i taj revans, taj revans bi trebao biti izuzetno zanimljiv i bavarcima, ako barca ispadne sanse bayerna rastu vrtoglavo, bayer definitivno postaje favorit broj 1 za titulu lige prvaka

medjutim nakon revansa vjerovatno ce i dalje hegemonija biti u igri, i njenu snagu akobogda osjetit ce i bayern
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 23 feb 2013, 00:25

rano je o favoritima pricati...mislim da Borussija u LP nije nigdje kixala a i Bayern je ne moze pobjediti vec jace od 2 godine...a navijac sam bayerna..nije provociranje al tako je realno

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []