To se salis? Ti mislis da ga ne poznajem? Ti mislis da ja nisam zivio u Philippsburgu, nadomak, Karlsruhea? Ti mislis da ja nisam se druzio sa njim, izlazio sa njim da nismo trenirali zajedno? Yebo te TM u pakas. Ti i slicni tebi se fataju na neke teorije zavjere i kako vi mislite da se nesta nije ucinilo a nema te ni kap dokaza.Principatus je napisao/la:Sve vec objasnjeno ovo gore zbog Ljubljane. To ti kazem. Nema 10 puta jedno te isto objasnjavati.Medo10 je napisao/la:A, kao drugo, znam ga licno. Momka su otjerali iz Karlsruhea, Hoffenheima i iz VFB-a jer je zesca budala i bio pijanica sa svojih 15-16 godina. Nemoj me shvatit pogresno, momak je talenat, ali to sto nece da mrdne guzicom mi nije nikakvo cudo.
Idi nazad pa potrazi.
Ovo sto ga ti "licno" poznajes.
"Licno" si ti malo citao po TM, gdje su se salili na njegov racun koliko je mogao popiti.
Jeste, zato sto je budala, neradnik i pijandura, je ovako mlad napredovao u svojoj karijeri, kako u klubu tako u jednoj od najacih reprezentacija svijeta. A Vrsajevic koji u Ceskoj nije uspio je vrsni radnik i talenat i ima mjesta. I patrijota S. Vranjes aka Rivaldo, aka "ruka ruci nismo Turci".
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
I naravno da cu komentarisati, kad mi neko dodje da opravdava Papeta, kako je to sasvim logicno i ok, sto je takva situacija izmedju njega i Misimovica...DonCorleone je napisao/la:Ah da, sa Misimovicem se takoder jos nije cuo...svakako je utakmica tek za mjesec dana. Cirkus ba.
Pravda za Papeta!
- Principatus
- Kontakt:
Hebi se ti gdje hoces trole.Medo10 je napisao/la: To se salis? Ti mislis da ga ne poznajem? Ti mislis da ja nisam zivio u Philippsburgu, nadomak, Karlsruhea? Ti mislis da ja nisam se druzio sa njim, izlazio sa njim da nismo trenirali zajedno? Yebo te TM u pakas. Ti i slicni tebi se fataju na neke teorije zavjere i kako vi mislite da se nesta nije ucinilo a nema te ni kap dokaza.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Tacno Sam predpostavio sta ce Pape izjaviti.......Neka nam je bog na pomoci i neko sposoban iz saveza inace ce Kolasinac za Njemacku igrati.....
Ja apsolutno nista novinama nevjerujem, pogotovo kada su u pitanju ovi potencijalci. Papetu nije u korist da otkrije svoje karte. Koliko neki imaju dokaz da Pape nista ne radi, toliko se moze i reci da Pape baca novinarima i Njemcima, Svicarcima patku a u pozadini prica sa navedenim igracima svakodnevno.Dufresne je napisao/la:Slazem se i sa tim, zato kazem odgovornost imaju i sami igraci....Medo10 je napisao/la:Apsolutno se slazem, al' za to je potrebno da igrac pokrene stvar! Molim te reci mi u kojoj je to drzavi dozvoljeno da neko, u ime punoljetne osobe, mijenja podatke, drzavljanstvo, itd?Dufresne je napisao/la:
Moje je misljenje da rjesavanje papira, treba prvenstveno da bude odgovornost ljudi iz saveza, naravno uz odredjene aktivnosti i angazman samih igraca...
Ali o cemu ja treba da razmisljam, kad Pape danas govori, situacija sa Kolasincem je upotpunosti jasna tj. Kad dodjes sa stosom dokumenata, onda mozemo pricati... I kad cujem takvu izjavu, da budem iskren, ja cisto sumnjam da je momka iko nazvao iz NSBiH i rekao, hajd sine da rjesis te papire.... Mozda i grijesim, ali takav dojam imam...
Evo ti jedan primjer. Chuck Wepner, bokser tamo 70tih, je trebao da boksuje protiv Muhameda Ali-a, inace dobrog prijatelja. Ali mu je rekao, tokom ispijanja kafe, da zeli od Chuck-a da on u medijima kaze kako je Muhamed obicni nigger tj. obicno crno ****. Zbog cega? Da se digne prasina u novinama, da se prica oko toga, a njih dvojica u pozadini rade sta hoce, idu na veceru, u diskoteke, itd. Ima se mnogo i primjera iz fudbala gdje treneri i selektori daju raznorazne bombasticne izjave a onda rade nesta totalno drugo. Ne govorim da je Pape na nivou Mourinha ili Fergusona, ali sta vam kaze da on ne koristi istu taktiku. Neki se usude da Pape nista ne radi, a za to nemaju nikakvog dokaza. Eh, ja cu se usudit da kazem da on itekako dosta posla odradjuje jer za to imam dokaza.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo okuplja se cijela ekipa... Gdje vam je gringo, jeli dobio slobodno danas?

- DonCorleone
- Kontakt:
Sto se mene tice on Misimovica ne mora vise ni zvati, taj je odigrao u zadnjih 3 godine, cetiri utakmice po 90 minuta. Taj ne moze biti na nivou. A i odluka igranja u Kini govori sve o njegovim ambicijama u buducnosti.Dufresne je napisao/la:I naravno da cu komentarisati, kad mi neko dodje da opravdava Papeta, kako je to sasvim logicno i ok, sto je takva situacija izmedju njega i Misimovica...DonCorleone je napisao/la:Ah da, sa Misimovicem se takoder jos nije cuo...svakako je utakmica tek za mjesec dana. Cirkus ba.
Medutim, sto naravno zabrinjava i potvrduje selektorovu non salantnost je da on uopste ne brine o nasim igracima, ne brine ni o ovim koje ima a kamoli potencijalnim.
Katastrofa.
Razlika izmedu nas i Njemaca je ta sto Njemci iz niceg stvore nesto, a mi iz neceg stvorimo nista. Eto tako bi ja ovo sve skupa objasnio.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Pocinjem ozbiljno sumnjati u Papetov patriotizamBatko je napisao/la:Tacno Sam predpostavio sta ce Pape izjaviti.......Neka nam je bog na pomoci i neko sposoban iz saveza inace ce Kolasinac za Njemacku igrati.....
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pa da, ja cu se hebat al' je ok kada ti, bez ikakvog dokaza, kazes da ja pricam na osnovu TM-a...isto kao sto prozivas Papeta zbog njegovog "nerada" bez jednog jedinog dokaza. Bravo Sherlock Holmes.Principatus je napisao/la:Hebi se ti gdje hoces trole.Medo10 je napisao/la: To se salis? Ti mislis da ga ne poznajem? Ti mislis da ja nisam zivio u Philippsburgu, nadomak, Karlsruhea? Ti mislis da ja nisam se druzio sa njim, izlazio sa njim da nismo trenirali zajedno? Yebo te TM u pakas. Ti i slicni tebi se fataju na neke teorije zavjere i kako vi mislite da se nesta nije ucinilo a nema te ni kap dokaza.
- Principatus
- Kontakt:
Pape svaki dan u novinama pokazuje svoj nerad, sam je ponosan na to. Eto dokaza. Tvoj dokaz je sto se prijavis sa novim nickom na forum i kazes "imam dokaz novine lazu i Pape je lukaviji od Mourinha".
Veoma si dobar Watson.
Poznajes Kolasinca.
Dokaz za nerad: Seferovic i Hajrovic igraju za Svicarsku. Kolasinac jos nije u A-reprezentaciji.
Evo ja poznajem i Kolasinca i Susica. I kazem ja imam pravo.
Veoma si dobar Watson.
Dokaz za nerad: Seferovic i Hajrovic igraju za Svicarsku. Kolasinac jos nije u A-reprezentaciji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DonCorleone
- Kontakt:
Pa i nije bas da nema dokaza nerada Suse, dokazi su naprimjer da nije obavio nijedan konkretan razgovor u cetiri oka sa Seferovicem prije nego li je ovaj dobio poziv za A tim Svicarske.Medo10 je napisao/la:Pa da, ja cu se hebat al' je ok kada ti, bez ikakvog dokaza, kazes da ja pricam na osnovu TM-a...isto kao sto prozivas Papeta zbog njegovog "nerada" bez jednog jedinog dokaza. Bravo Sherlock Holmes.Principatus je napisao/la:Hebi se ti gdje hoces trole.Medo10 je napisao/la: To se salis? Ti mislis da ga ne poznajem? Ti mislis da ja nisam zivio u Philippsburgu, nadomak, Karlsruhea? Ti mislis da ja nisam se druzio sa njim, izlazio sa njim da nismo trenirali zajedno? Yebo te TM u pakas. Ti i slicni tebi se fataju na neke teorije zavjere i kako vi mislite da se nesta nije ucinilo a nema te ni kap dokaza.
Dokaz nerada je ne obavljanje razgovora sa bracom Hajrovic, dokaz nerada je Misimovic, sto ne zna da li je ovaj doso il poso.
Dokaz nerada je da do dan danas nije obavio razgovor u cetiri oka sa Kolasincem koji ceka poziv za nas A tim sto je potvrdio i Vlado Jagodic.
Ima tu kako i sam mozes da uvidis po fino nerada sa strane Susica.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Evo mog prijedloga za rjesavanje potencijalnih reprezetativaca....
Mi zadnju utakmicu u kvalifikacijama igramo sa Luksemburgom, ako se ne varam... Nek Pape osigura do utakmice sa Luksemburgom plasman na prvenstvo, ustvari nek nam u toj utakmici bude trebao bod da odemo u Brazil bice dovoljno....
Nek se u medjuvremenu pokrene rjesavanje ove papirologije za svce potencijalne....
U Zenici protiv Luksemburga, utakmicu pocnu Kolasinac, Hadzic, Bicakcic, braca Hajrovici, nek u 60 minute se uvedu Seferovic, Hadzic, Arslanagic i na kraju mirna Bosna....
Ostvaren historijski uspjeh, kaparisani mladi talenti, buducnost koliko-toliko osigurana, a Pape postaje najveca legenda u BiH i potpisuje novi selektorski ugovor...
Mi zadnju utakmicu u kvalifikacijama igramo sa Luksemburgom, ako se ne varam... Nek Pape osigura do utakmice sa Luksemburgom plasman na prvenstvo, ustvari nek nam u toj utakmici bude trebao bod da odemo u Brazil bice dovoljno....
Nek se u medjuvremenu pokrene rjesavanje ove papirologije za svce potencijalne....
U Zenici protiv Luksemburga, utakmicu pocnu Kolasinac, Hadzic, Bicakcic, braca Hajrovici, nek u 60 minute se uvedu Seferovic, Hadzic, Arslanagic i na kraju mirna Bosna....
Ostvaren historijski uspjeh, kaparisani mladi talenti, buducnost koliko-toliko osigurana, a Pape postaje najveca legenda u BiH i potpisuje novi selektorski ugovor...
Pravda za Papeta!
Ponosan sto kaze istinu? Sto kaze da on nemoze ama bas nista dok ti igraci ne pokrenu proceduru? Ko kaze da novine lazu? Ja kazem da nigdje nema pravilo da Pape mora sve otkriti za javnost? Ivica Osim je sam rekao kakva su G*vna novinari i kako on nema niti grama postovanja prema njima. Mene ne interesuje koga ti poznajes niti da li meni vjerujes sto se tice Seada. Ja iznosim podatke i cinjenice, do tebe je hoces li vjerovati ili ne.Principatus je napisao/la:Pape svaki dan u novinama pokazuje svoj nerad, sam je ponosan na to. Eto dokaza. Tvoj dokaz je sto se prijavis sa novim nickom na forum i kazes "imam dokaz novine lazu i Pape je lukaviji od Mourinha".
Veoma si dobar Watson.Poznajes Kolasinca.
Ja sam za zdravu raspravu, da se podijeli misljenje, ali sve sa dokazom. Opet ponavljam, ne moze se reci da nije kontaktirao i pricao konkretno sa Izetom kada je i sam Izet rekao da mu je Pape isao na utakmicu i da su pricali. Ne moze niko reci da se nista ne radi u vezi Anela Hadzica kada taj i sam potvrdi da je Pape dolazio na par utakmica i da su u kontaktu. Znaci svi se zakljucci donose na osnovu medijskih izjava a ne daje se ni kap prostora da se mozda nesta tamo u pozadini radi. Sve "Pape to, Pape ono" i onda odjednom se pojavi izjava nekog igraca kako je Pape isao ga gledati i kako su u kontaktu.DonCorleone je napisao/la:
Pa i nije bas da nema dokaza nerada Suse, dokazi su naprimjer da nije obavio nijedan konkretan razgovor u cetiri oka sa Seferovicem prije nego li je ovaj dobio poziv za A tim Svicarske.
Dokaz nerada je ne obavljanje razgovora sa bracom Hajrovic, dokaz nerada je Misimovic, sto ne zna da li je ovaj doso il poso.
Dokaz nerada je da do dan danas nije obavio razgovor u cetiri oka sa Kolasincem koji ceka poziv za nas A tim sto je potvrdio i Vlado Jagodic.
Ima tu kako i sam mozes da uvidis po fino nerada sa strane Susica.
Sead je profesionalac, Sead je odrastao decko. Nije mi jasno kako on ceka poziv a nema nase drzavljanstvo? Jedno ne moze bez drugog. Procitao sam komentar nekog lika, koji ismijava Papeta, i kaze "pa Pape je mogao Kolasinca pozvat na test utakmicu! Za test utakmicu dovoljno je i zdravstvenu imati!" Mislim, hajmo se uozbiljiti.
Ne sudite po ambalazi 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DonCorleone
- Kontakt:
Vidi, jasno je kao dan da Susic ne razgovara sa nasim potencijalnim reprezentativcima, to je jednostavno tako, evo ti naprimjer dokaz, ovo je sa avaza prenesen dio intervjua:Medo10 je napisao/la: Ja sam za zdravu raspravu, da se podijeli misljenje, ali sve sa dokazom. Opet ponavljam, ne moze se reci da nije kontaktirao i pricao konkretno sa Izetom kada je i sam Izet rekao da mu je Pape isao na utakmicu i da su pricali. Ne moze niko reci da se nista ne radi u vezi Anela Hadzica kada taj i sam potvrdi da je Pape dolazio na par utakmica i da su u kontaktu. Znaci svi se zakljucci donose na osnovu medijskih izjava a ne daje se ni kap prostora da se mozda nesta tamo u pozadini radi. Sve "Pape to, Pape ono" i onda odjednom se pojavi izjava nekog igraca kako je Pape isao ga gledati i kako su u kontaktu.
Sead je profesionalac, Sead je odrastao decko. Nije mi jasno kako on ceka poziv a nema nase drzavljanstvo? Jedno ne moze bez drugog. Procitao sam komentar nekog lika, koji ismijava Papeta, i kaze "pa Pape je mogao Kolasinca pozvat na test utakmicu! Za test utakmicu dovoljno je i zdravstvenu imati!" Mislim, hajmo se uozbiljiti.
Prvo ide pitanje novinara, pa na to slijedi sokantan odgovor trenera:
Kako ocjenjujete igru Seada Kolašinca u Ligi prvaka?
- Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.
Evo ti dokaza nerada.
Ovo sto je on gore izvalio, pardon izjavio se ne moze obicnim rijecima opisati, tako da ne mogu ni ja.
Zar ne mislis da je nerad u pitanju ako sa Seferovicem, bracom Hajrovic nije obavio nijedan konkretan razgovor?
Ili mozda ovo sa Misimovicem, zar to nije nerad, da mjesec prije utakmice ne zna uopste u kakvom je stanju njegova 10ta? De molim te, to su cinjenice, koje se ne mogu pobiti.
Kolasinac moze dobiti poziv za A tim BiH BEZ da posjeduje nase drzavljanstvo, molim te shvati to.
Covijek je blago receno katastrofa, rezultati ga drze i to je to.
Je li Sead zasluzio bolje?DonCorleone je napisao/la:Vidi jasno je kao dan da Susic ne razgovara sa nasim potencijalnim reprezentativcima, to je jednostavno tako, evo ti naprimjer dokaz, ovo je sa avaza prenesen dio intervjua:Medo10 je napisao/la: Ja sam za zdravu raspravu, da se podijeli misljenje, ali sve sa dokazom. Opet ponavljam, ne moze se reci da nije kontaktirao i pricao konkretno sa Izetom kada je i sam Izet rekao da mu je Pape isao na utakmicu i da su pricali. Ne moze niko reci da se nista ne radi u vezi Anela Hadzica kada taj i sam potvrdi da je Pape dolazio na par utakmica i da su u kontaktu. Znaci svi se zakljucci donose na osnovu medijskih izjava a ne daje se ni kap prostora da se mozda nesta tamo u pozadini radi. Sve "Pape to, Pape ono" i onda odjednom se pojavi izjava nekog igraca kako je Pape isao ga gledati i kako su u kontaktu.
- Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.
Evo ti dokaza nerada.
Ovo sto je on gore izvalio, pardon izjavio se ne moze obicnim rijecima opisati, tako da ne mogu ni ja.
Zar ne mislis da je nerad u pitanju ako sa Seferovicem, bracom Hajrovic nije obavio nijedan konkretan razgovor?
Ili mozda ovo sa Misimovicem, zar to nije nerad, da mjesec prije utakmice ne zna uopste u kakvom je stanju njegova 10ta? De molim te, to su cinjenice, koje se ne mogu pobiti.
Kolasinac moze dobiti poziv za A tim BiH BEZ da posjeduje nase drzavljanstvo, molim te shvati to.
Opet ponavljam, kako mozes reci da se nije konkretan razgovor obavio? Gdje su dokazi? Ja imam neku vrstu dokaza ,pa mogu reci da su se obavili ozbiljni razgovori, a to je same izjave Izeta. To Sead Hajrovic nije dosao u Ljubljanu? To sa njim nisu pricali glavni ljudi u savezu i selektor?
Je li Miske zasluzio bolje? Je li posteno da se rafala po selektoru i da se govori selektoru "fuck you"? Je li posteno da Miske se ama bas nikako nije konsultovao sa Papetom prije prelaska u Kinu? Da nije ni okrenuo Papetov broj da mu kaze "hej, ti, konju, odoh ja za Kinu"?
Moze dobit poziv, itekako. Papir stigne u upravu S04 i oni ga bace u smece. "Cuj stigao nam poziv iz saveza BiH a mi nemamo niti jednog igraca s Bosanskim drzavljanstvom?!?". Il' mozda isto kao sam okupljanjem u Sloveniji? Da se posalje poziv drzavljaninu Njemacke, reprezentativcu Njemacke, momku koji nema nase papire, da bih ga Njemacka pozvala na okupljanje i on otisao kod njih ili nasima rekao kako ga uhvatio proljev pa nemoze na avion jer ga savjetuju da vazdusna visina pogorsa tegobu debelog crijeva.
Kakve nama koristi pozivati igrace sa drugim drzavljanstvima i igrace koji nastupaju za druge drzave kada ce dobiti poziv od Svicarske i Njemacke i, po pravilu, moraju se pojaviti? Ti igraci sami moraju pokrenuti proceduru, kao sto svaka druga punoljetna osoba mora. Svoj si covjek i moras sam pokrenuti nesta vezano za tebe, pogotovo kada je nesta takvo delekatno u pitanju.
- legenda reala
- Kontakt:
Haj što laže nas, ali zašto laže sebe, fol on zna Seada(jarani), a frajer je samo ljubomoran jer se ovaj probio u svijetu nogometa(a zajedno trenirali) pa je Kolašinac sad pijanica, narkoman, a Pape je svetac

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sta reci covjeku,koji ovako nesto izvali. Ne moze se igrac pozvati ni u jednu reprezentaciju, ako ne posjeduje drzavljanstvo iste. Navedi mi samo jedan primjer, necu 2, necu 5, samo jedan?DonCorleone je napisao/la:
Vidi, jasno je kao dan da Susic ne razgovara sa nasim potencijalnim reprezentativcima, to je jednostavno tako, evo ti naprimjer dokaz, ovo je sa avaza prenesen dio intervjua:
Evo ti dokaza nerada.
A za ovo covjek je katastrofa, ali ga drze rezultati
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- DonCorleone
- Kontakt:
Rezultat ne ovisi samo o treneru, rezultat moze biti dobar i ako je njegov rad los ali treba biti bistar pa to skontati. Em vadis iz konteksta, em nerazumijes.emir79 je napisao/la:Sta reci covjeku,koji ovako nesto izvali. Ne moze se igrac pozvati ni u jednu reprezentaciju, ako ne posjeduje drzavljanstvo iste. Navedi mi samo jedan primjer, necu 2, necu 5, samo jedan?DonCorleone je napisao/la:
Vidi, jasno je kao dan da Susic ne razgovara sa nasim potencijalnim reprezentativcima, to je jednostavno tako, evo ti naprimjer dokaz, ovo je sa avaza prenesen dio intervjua:
Evo ti dokaza nerada.
A za ovo covjek je katastrofa, ali ga drze rezultati, beli da je reztultate ostvario katastrofom.
Jeli Kolasinac nije bio pozvan protiv Slovenije? Eto neko mu posalje isti taj poziv na teferic u oficijalnoj utakmici protiv Grcke i ja zadovoljan.
Trenutno korisnika/ca: greenwood, RacioEmocionalan i 22 gosta.