Niste 8 godina makli u knock out fazi, ispadanja od Lyona , četvorke od Liverpoola su vam bile realnost. I sad ti meni pričaš neku priču, a najjače je ovo "Laudrup nije španac" - to ti treba da ispadneš smiješan ? Smijem se kladiti po život da ga nikad nisi ni gledao (dok je igrao).LBJ MVP je napisao/la:Onu Barcu što je ispala od Chelseaja,što je razbio najlošiji Milan u zadnjih 10 godina i više?Zanimljivo je koliko je dobro Jozo isprao mozak navijačima Reala ili time da je Barca najjača na svijetu ili time da im sudije pomažu pa ko njemu je teško protiv njih igratGenghis je napisao/la:Koji je prošle sezone osvojio ligu protiv najjače Barce, razbio ih na Camp nou, pa onda i u super kupu ... ali ljeljak si ti da to shvatiš ... kad vam opet dođe neki španski polovnjak, načekat' ćeš se trofeja ...![]()
Zadnji Španac na klupi Reala je bio Juande Ramos mislim i on jeste polovnjak.Bez googlanja od Španaca se trenutno samo još Brke sjećam u zadnjih 10-ak godina i ako ti je on polovnjak onda nemaš pojma.
Btw Laudrup nije Španac
Ali možda sam i ja gori što se raspravljam sa maloljetnicima ... u pravu si, nadamo se da će doći do transfera - Veliki Jose u Chelsea, a oni vama da proslijede Rafu ... to bi bilo idealno.