I sta ces dobiti sa tim? Pozovi ga na "teferic" protiv Grcke i opet nece moci igrati. Il' ce se desiti jedna od dvije stvari....1, dobit ce poziv od strane neke selekcije Njemacke ili ce mu Schalke zabraniti(nisu ludi da puste njihovog drzavljanina da ide u neku drzavu s kojom nema nikakve administrativne veze).DonCorleone je napisao/la:Rezultat neovisi samo o treneru, rezultat moze biti dobar i ako je njegov rad los ali treba biti bistar pa to skontati. Em vadis iz konteksta, em nerazumijes.emir79 je napisao/la:Sta reci covjeku,koji ovako nesto izvali. Ne moze se igrac pozvati ni u jednu reprezentaciju, ako ne posjeduje drzavljanstvo iste. Navedi mi samo jedan primjer, necu 2, necu 5, samo jedan?DonCorleone je napisao/la:
Vidi, jasno je kao dan da Susic ne razgovara sa nasim potencijalnim reprezentativcima, to je jednostavno tako, evo ti naprimjer dokaz, ovo je sa avaza prenesen dio intervjua:
Prvo ide pitanje novinara, pa na to slijedi sokantan odgovor trenera:
Kako ocjenjujete igru Seada Kolašinca u Ligi prvaka?
- Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.
Evo ti dokaza nerada.
Ovo sto je on gore izvalio, pardon izjavio se ne moze obicnim rijecima opisati, tako da ne mogu ni ja.
Zar ne mislis da je nerad u pitanju ako sa Seferovicem, bracom Hajrovic nije obavio nijedan konkretan razgovor?
Ili mozda ovo sa Misimovicem, zar to nije nerad, da mjesec prije utakmice ne zna uopste u kakvom je stanju njegova 10ta? De molim te, to su cinjenice, koje se ne mogu pobiti.
Kolasinac moze dobiti poziv za A tim BiH BEZ da posjeduje nase drzavljanstvo, molim te shvati to.
Covijek je blago receno katastrofa, rezultati ga drze i to je to.
A za ovo covjek je katastrofa, ali ga drze rezultati, beli da je reztultate ostvario katastrofom.
Jeli Kolasinac nije bio pozvan protiv Slovenije? Eto neko mu posalje isti taj poziv na teferic u oficijalnoj utakmici protiv Grcke i ja zadovoljan.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
- adriano_leite
- Kontakt:
Reci nekome da ne razumije i da nije bistar, a pri tome ne znati razliku izmedju poziva i pozivnice, uz diskutabilan pravopis i pismenost, malo je reci da je smijesno.DonCorleone je napisao/la:
Rezultat neovisi samo o treneru, rezultat moze biti dobar i ako je njegov rad los ali treba biti bistar pa to skontati. Em vadis iz konteksta, em nerazumijes.
Jeli Kolasinac nije bio pozvan protiv Slovenije? Eto neko mu posalje isti taj poziv na teferic u oficijalnoj utakmici protiv Grcke i ja zadovoljan.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- DonCorleone
- Kontakt:
Taj poziv treba biti signal i motiv da Kolasinac konacno krene sredivanje papirologije. Eto to bi bio smisao tog poziva.
Kolasinac nece mjenjati sp. drz. na osnovu clanka Susica u avazu, nego iskljucivo ako ima konkretan motiv (pismen poziv) za tako nesto, a to su razgovori u cetiri oka i poziv (pismen). A ovo za poziv necu objasnjavati hiljadu puta, jer ovi bukvalci jednostavno ne kontaju i tacka.
Kolasinac nece mjenjati sp. drz. na osnovu clanka Susica u avazu, nego iskljucivo ako ima konkretan motiv (pismen poziv) za tako nesto, a to su razgovori u cetiri oka i poziv (pismen). A ovo za poziv necu objasnjavati hiljadu puta, jer ovi bukvalci jednostavno ne kontaju i tacka.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- adriano_leite
- Kontakt:
Kada kazes da se posalje poziv, to ti znaci da je poziv da covjek nastupi na tekmi. To nije iz razloga sto je neko bukvalac, nego je zato sto nemas pojma sta znaci poziv, cim kazes da je poziv bio poslan i za Sloveniju. Nauci osnove, pa se javi.DonCorleone je napisao/la:Taj poziv treba biti signal i motiv da Kolasinac konacno krene sredivanje papirologije. Eto to bi bio smisao tog poziva.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- DonCorleone
- Kontakt:
Zasto je smijesno, ja mogu i da ne znam pravopis i razliku izmedu poziva i pozivnice (o cemu ti covijece?) a opet da on ne shvata moj post kao sto ga nije shvatio, jer rezultat ne ovisi uvijek o kvalitetu trenera, znaci vadi iz konteksta i ne shvata uopste sta sam htio reci.adriano_leite je napisao/la:Reci nekome da ne razumije i da nije bistar, a pri tome ne znati razliku izmedju poziva i pozivnice, uz diskutabilan pravopis i pismenost, malo je reci da je smijesno.DonCorleone je napisao/la:
Rezultat neovisi samo o treneru, rezultat moze biti dobar i ako je njegov rad los ali treba biti bistar pa to skontati. Em vadis iz konteksta, em nerazumijes.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
A to ono nije signal kada te ljudi zovu na telefon, kada ti pozvoni telefon a ono pozivni iz Bosne, preciznije iz Sarajeva...?DonCorleone je napisao/la:Taj poziv treba biti signal i motiv da Kolasinac konacno krene sredivanje papirologije. Eto to bi bio smisao tog poziva.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ljudi dragi, o cemu vi pricate? Kakav poziv iz Sarajeva?Medo10 je napisao/la:A to ono nije signal kada te ljudi zovu na telefon, kada ti pozvoni telefon a ono pozivni iz Bosne, preciznije iz Sarajeva...?DonCorleone je napisao/la:Taj poziv treba biti signal i motiv da Kolasinac konacno krene sredivanje papirologije. Eto to bi bio smisao tog poziva.
Kolasinac nece mjenjati sp. drz. na osnovu clanka Susica u avazu, nego iskljucivo ako ima konkretan motiv (pismen poziv) za tako nesto, a to su razgovori u cetiri oka i poziv (pismen). A ovo za poziv necu objasnjavati hiljadu puta, jer ovi bukvalci jednostavno ne kontaju i tacka.Ako je Sead na treningu il mozda guzi, vidjet ce propusten poziv. Ako je pametan, okrenut ce broj.
Zasto Kolasinac nije vodio do dan danas razgovor sa nasim selektorom u cetiri oka? Zasto?
DonCorleone je napisao/la:Ljudi dragi, o cemu vi pricate? Kakav poziv iz Sarajeva?Medo10 je napisao/la:A to ono nije signal kada te ljudi zovu na telefon, kada ti pozvoni telefon a ono pozivni iz Bosne, preciznije iz Sarajeva...?DonCorleone je napisao/la:Taj poziv treba biti signal i motiv da Kolasinac konacno krene sredivanje papirologije. Eto to bi bio smisao tog poziva.
Kolasinac nece mjenjati sp. drz. na osnovu clanka Susica u avazu, nego iskljucivo ako ima konkretan motiv (pismen poziv) za tako nesto, a to su razgovori u cetiri oka i poziv (pismen). A ovo za poziv necu objasnjavati hiljadu puta, jer ovi bukvalci jednostavno ne kontaju i tacka.Ako je Sead na treningu il mozda guzi, vidjet ce propusten poziv. Ako je pametan, okrenut ce broj.
Zasto Kolasinac nije vodio do dan danas razgovor sa nasim selektorom u cetiri oka? Zasto?
Potpuno si u pravu !DonCorleone je napisao/la:Vidi, jasno je kao dan da Susic ne razgovara sa nasim potencijalnim reprezentativcima, to je jednostavno tako, evo ti naprimjer dokaz, ovo je sa avaza prenesen dio intervjua:Medo10 je napisao/la: Ja sam za zdravu raspravu, da se podijeli misljenje, ali sve sa dokazom. Opet ponavljam, ne moze se reci da nije kontaktirao i pricao konkretno sa Izetom kada je i sam Izet rekao da mu je Pape isao na utakmicu i da su pricali. Ne moze niko reci da se nista ne radi u vezi Anela Hadzica kada taj i sam potvrdi da je Pape dolazio na par utakmica i da su u kontaktu. Znaci svi se zakljucci donose na osnovu medijskih izjava a ne daje se ni kap prostora da se mozda nesta tamo u pozadini radi. Sve "Pape to, Pape ono" i onda odjednom se pojavi izjava nekog igraca kako je Pape isao ga gledati i kako su u kontaktu.
Sead je profesionalac, Sead je odrastao decko. Nije mi jasno kako on ceka poziv a nema nase drzavljanstvo? Jedno ne moze bez drugog. Procitao sam komentar nekog lika, koji ismijava Papeta, i kaze "pa Pape je mogao Kolasinca pozvat na test utakmicu! Za test utakmicu dovoljno je i zdravstvenu imati!" Mislim, hajmo se uozbiljiti.
Prvo ide pitanje novinara, pa na to slijedi sokantan odgovor trenera:
Kako ocjenjujete igru Seada Kolašinca u Ligi prvaka?
- Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.
Evo ti dokaza nerada.
Ovo sto je on gore izvalio, pardon izjavio se ne moze obicnim rijecima opisati, tako da ne mogu ni ja.
Zar ne mislis da je nerad u pitanju ako sa Seferovicem, bracom Hajrovic nije obavio nijedan konkretan razgovor?
Ili mozda ovo sa Misimovicem, zar to nije nerad, da mjesec prije utakmice ne zna uopste u kakvom je stanju njegova 10ta? De molim te, to su cinjenice, koje se ne mogu pobiti.
Kolasinac moze dobiti poziv za A tim BiH BEZ da posjeduje nase drzavljanstvo, molim te shvati to.
Covijek je blago receno katastrofa, rezultati ga drze i to je to.
Kolašinac je u razgovoru za naš portal istakao da se prvo morao konsultovati sa čelnicima Schalkea, koji su mu poručili da će ga pustiti da igra za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
"Jeste, istina je da sam se odučio igrati za Bosnu i Hercegovinu. Mlad sam. Morao sam se prvo konsultovati sa ljudima iz Schalkea. Pričao sam s njima, rekli su mi da će me pustiti da igram za BiH, ali za A reprezentaciju", rekao je Kolašinac za ****.ba, dodavši:
"Svakako se sada i ne bih mogao odazvati za mladu reprezentaciju BiH, jer nemam bosanskohercegovački pasoš. Moram prvo to srediti, pa onda da mogu igrati za reprezentaciju BiH. Bit će mi čast što ću nositi dres BiH".
Mladi stoper već je odigrao tri utakmice za prvi tim Schalkea, a skoro svaki susret je na klupi, tako da uskoro možemo očekivati da se Kolašinac izbori za standardno mjesto u prvoj postavi Rudara.
"Odigrao sam nekoliko utakmica, a skoro uvijek sjedim na klupi. Čekam svoju priliku kako bih je na najbolji način iskoristio. Svaki dan se borim i trudim na treninzima. Nadam se da ću uskoro uspjeti u svojoj namjeri", dodao je Kolašinac za kraj razgovora za naš portal.
"Jeste, istina je da sam se odučio igrati za Bosnu i Hercegovinu. Mlad sam. Morao sam se prvo konsultovati sa ljudima iz Schalkea. Pričao sam s njima, rekli su mi da će me pustiti da igram za BiH, ali za A reprezentaciju", rekao je Kolašinac za ****.ba, dodavši:
"Svakako se sada i ne bih mogao odazvati za mladu reprezentaciju BiH, jer nemam bosanskohercegovački pasoš. Moram prvo to srediti, pa onda da mogu igrati za reprezentaciju BiH. Bit će mi čast što ću nositi dres BiH".
Mladi stoper već je odigrao tri utakmice za prvi tim Schalkea, a skoro svaki susret je na klupi, tako da uskoro možemo očekivati da se Kolašinac izbori za standardno mjesto u prvoj postavi Rudara.
"Odigrao sam nekoliko utakmica, a skoro uvijek sjedim na klupi. Čekam svoju priliku kako bih je na najbolji način iskoristio. Svaki dan se borim i trudim na treninzima. Nadam se da ću uskoro uspjeti u svojoj namjeri", dodao je Kolašinac za kraj razgovora za naš portal.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
kokakola koji je portal, 'vamo su ga cenzurisali ? stavi tačke između svakog slova portala 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- adriano_leite
- Kontakt:
sc sport, tekst iz novembra prosle godine.zizu1991 je napisao/la:kokakola koji je portal, 'vamo su ga cenzurisali ? stavi tačke između svakog slova portala
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 22 feb 2013, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Goalgetter
- Kontakt:
Zasto imam neki osjecaj da sam ovaj intervju citao prije 3 mjeseca ? 
Evo i Seo glavonja pametniji od ovih nasih kruticara.kokakolas je napisao/la:Kolašinac je u razgovoru za naš portal istakao da se prvo morao konsultovati sa čelnicima Schalkea, koji su mu poručili da će ga pustiti da igra za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Nema pasos BIH i mora ga srediti pa tek onda moze igrati za reprezentaciju BIH.
Nego koji ba to izvjestava?
Sad vidi da je SC sport i jos novembar.Dabogdo da ista od toga bude.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
To sam objavio samo zbog onih, koji govore, kako se još nije izjasnio da bi igrao za BiH. Ali sada su se malo stvari promjenile... Počeo je igrati u Schalke-u, zaigrao za Njemačku U-20 reprezentaciju - apetiti su mu dosta porasli 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
- DonCorleone
- Kontakt:
Medo, to samo vazi u slucaju da su ga kontaktirali Susic ili savez? Jeli mozes to konkretno potvrditi ili su to tvoje price bez ikakvog osnova? I Begovic se nije odazivao na telefon, pa evo ga danas je jedan od najboljih, mada ja iskreno u tu tvoju pricu bez potvrde ne vjerujem ni sekunde.Medo10 je napisao/la:ok, hajmo vako. Nas dvojica smo jarani. Ti zivis u Zagrebu ja u Vitezu. Ja odlucim hocu da ti dodjem u posjetu. Zovem te na telefon ti se ne javljas. Prodje par dana, ja te opet nazovem, ti se opet ne javljas. Mislis da cu ti ja doci bez ideje da li ti zelis da dodjem i jesi li ti ikako slobodan tih par dana sto cu provesti u Zagrebu? Kontas sad?
Nego, nisi mi odgovorio, zasto Susic do dan danas nije vodio ni jedan konkretan razgovor sa Kolasincem? Zar to nije propust i nerad? Ili mora i za jedan obican razgovor promijeniti sportsko drz.?
Ok....hajmo sad ovako....to ti nisi procitao izjave u kojima tvrde ljudi iz saveza(sekretar i predsjednik) da im se Sead nije javio na telefon niti odgovorio na poziv. Moze li se ikako razgovor odrzati u kojoj je samo jedna strana prisutna, u ovom slucaju Pape?DonCorleone je napisao/la:Medo, to samo vazi u slucaju da su ga kontaktirali Susic ili savez? Jeli mozes to konkretno potvrditi ili su to tvoje price bez ikakvog osnova? I Begovic se nije odazivao na telefon, pa evo ga danas je jedan od najboljih, mada ja iskreno u tu tvoju pricu bez potvrde ne vjerujem ni sekunde.Medo10 je napisao/la:ok, hajmo vako. Nas dvojica smo jarani. Ti zivis u Zagrebu ja u Vitezu. Ja odlucim hocu da ti dodjem u posjetu. Zovem te na telefon ti se ne javljas. Prodje par dana, ja te opet nazovem, ti se opet ne javljas. Mislis da cu ti ja doci bez ideje da li ti zelis da dodjem i jesi li ti ikako slobodan tih par dana sto cu provesti u Zagrebu? Kontas sad?
Nego, nisi mi odgovorio, zasto Susic do dan danas nije vodio ni jedan konkretan razgovor sa Kolasincem? Zar to nije propust i nerad? Ili mora i za jedan obican razgovor promijeniti sportsko drz.?
Raja imali kakvih šansi da ovaj sandžaklija ljajic zaigra za nas prica mi jedan haver iz novog pazara on bi navodno igrao za nas al neda mu stari jer je partizan napravio igraca od njeg
koliko znam odigrao je samo jednu prijateljsku za srbiju
Tek onda kad bude pjevao himnu BIH.Znaci nista od toga.Alen81 je napisao/la:Raja imali kakvih šansi da ovaj sandžaklija ljajic zaigra za nas prica mi jedan haver iz novog pazara on bi navodno igrao za nas al neda mu stari jer je partizan napravio igraca od njegkoliko znam odigrao je samo jednu prijateljsku za srbiju
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trebamo pokrenuti incijativu da samo smiju igrati oni sto ce pjevati nasu trenutnu himnu.harishp je napisao/la:Tek onda kad bude pjevao himnu BIH.Znaci nista od toga.Alen81 je napisao/la:Raja imali kakvih šansi da ovaj sandžaklija ljajic zaigra za nas prica mi jedan haver iz novog pazara on bi navodno igrao za nas al neda mu stari jer je partizan napravio igraca od njegkoliko znam odigrao je samo jednu prijateljsku za srbiju
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, legendarnadruga i 28 gostiju.