Joj Boze, ovaj se uhvatio za jednu rijec iz citavog teksta i konstatira da sam ja seljacina a koristi jezik klosara.grgr je napisao/la:E moja seljacino klasicna , ne znas osnove svog jezika a pravis se pametan. JELI se pise JE LI.Na kakav spisak sta ti pricas ? To je obicni poziv kosto bi pozvali mene il tebe kao pocasnog gosta da gledamo utakmicu i upoznamo se sa igracima. Dobio je takav poziv al ga je odbio radi klupskih obaveza sta sad treba ga 4000 puta zvat da dodje ? EDIT Nek se ugleda na hadzica koji vec godinu dana ceka da guznje rijese pitanje njegovog drzavljanstva i nikome ne kuka.TI i takvi koji komentarisete ovu temu i krivite papeta i savez za sve ste najgora moguca sorta ljudi koja ujedno i cini vecinu u ovoj drzavi. Jedno je ne gajit simpatije prema nekome npr. Papetu a drugo je klasicno pljuvanje na ljude koji su uradili za ovu drzavu vise nego sto cete vi za 3 zivota. Toliko od mene na ovoj temi opcenito vi mislite da ce jedan covjek koji je proglasen za najboljeg stranog igraca svih vremena u francuskoj ic lizat tabane balavcima koji igraju za grashuperse i koje kakve ekipe u drugoj italijanskoj ligi. Daj molim te , svako ko hoce da igra igrat ce kosto ce igrat hadzic i bicakcic. A ko nece hladit ce muda i lajat na zvijeze i tako skretat paznju na sebe.DonCorleone je napisao/la:@ grgr
Tvoj jezik i tvoje izrazavanje meni Bogami pokazuje da se u tvom slucaju radi o megaseljacini, tako da imas privilegiju da ti jednom odgovorim i nikada vise.
Jeli taj isti Kolasinac bio pozvan za teferic u Sloveniji? Bio je i tada na spisku, samo sto nebi igrao vec se druzio, jel stali Bog zna.
Jagodic je sam izjavio da Kolasinac ceka poziv, pa kako moze ocekivati poziv ako nema sportsko drz.?
Da te napomenem kada smo vec kod pravopisa da se Francuska pise velikim slovom. Ovo je sportski forum a ne forum za pravopis, a pogotovo ne forum, dje ti mozes izvuci jednu rijec iz konteksta i odgovarati kako tebi odgovara.
I jeste bitno za poziv ili pozivnicu, (
I neka je uradio za BiH tri puta vise od nas, to ga ne vadi za ovo sto se desava trenutno i sto nije sa Kolasincem razgovarao u cetiri oka do dan danas. To su propusti Susica i iskljucivo on treba snositi odgovornost za to.