Nuhanovic je bio 12. igrac
A evo, u ovu polusezonu klub ulazi sa konkurencijom na nekoliko pozicija, u sredini je najgusce.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Valjda radi u agenciji kod Helmuta.bagrcavi je napisao/la:A odakle Demir Hotić u priči ?
Apsolutno, Sarajevo unazad xxx godina nije imalo zdraviji kostur ekipe,i to je ono sto sam ja govorio i prije nego su dosla zadnja 2-3 igraca,tj kad sam vidio kojih su se igraca rijesili,sad uz ovih zadnjih par igraca je suvisno pricati koliko se uradilo na tom polju,veliki pomak ka necemu normalnomASD je napisao/la:Najveci problem Sarajeva u prosloj polusezoni je bila tanka klupa.
Nuhanovic je bio 12. igrac![]()
A evo, u ovu polusezonu klub ulazi sa konkurencijom na nekoliko pozicija, u sredini je najgusce.
Mladji je on od mene godinu...plavetniloo je napisao/la:On imao 18, a ti 10-11 godina, k'o da gledamDevilS je napisao/la:Anesa ja licno znam momak je masina jos smo nekad davno ko djeca trenirali, ja sam presto bgm vidjecete aBd momak igra za deset, nije sebican ima dobar sut ma sve...![]()
Dobrodosao..
Ocekujte tu neke mutne radnje,ovaj hotic je parazit velikiKanister je napisao/la:Valjda radi u agenciji kod Helmuta.bagrcavi je napisao/la:A odakle Demir Hotić u priči ?
Tvoji savjeti su nama neprocjenjivi. Evo ja sam se naježioDona je napisao/la:Ako vam bude ovaj Hotic nesto sredivao jadna vam majka,kao sto je nama bila.Sreca vrati se Amar i poslozi kockice ..

Ne odlucuje Hotic sam, u Dinu mi vjerujemo.....jeste vam slozio pa i pored titula u vecem ste dugu nego mi.....Dona je napisao/la:Ako vam bude ovaj Hotic nesto sredivao jadna vam majka,kao sto je nama bila.Sreca vrati se Amar i poslozi kockice ..
Jel kod vas bio u upravi ili trener samo?Goodison je napisao/la:Ovi štrumfovi su upravu, jadna vam majka ako Hotić bude ikakva čivija u FK Sarajevo. Vjerujte, i oni i mi smo imali posla s tim stručnjakom. Ovo nije zlonamjerno.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Bing [Bot], BordoArmy88, johntravolta123, Marokanci58, Rahma, trunks1946, Venom, zagorski i 48 gostiju.