PS: covece jel moguce da ima ovoliko neaktivnih forumasa koji navijaju za Bayern? Daj ljudi ukljucite se sto vise u temu,nemojte samo kada nekoga naigramo,budite tu vise aktivni![]()
ima nas.. sve vas gledamo
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
PS: covece jel moguce da ima ovoliko neaktivnih forumasa koji navijaju za Bayern? Daj ljudi ukljucite se sto vise u temu,nemojte samo kada nekoga naigramo,budite tu vise aktivni![]()
Oh mogu mislit itekako, ovakav Milan s onakvom formom i igrom tokom citave sezone je Barcelonu naucio lekciju fudbala. Budi siguran da bi to Bayo cak i bolje uradio.Romariooo je napisao/la:jah, mozes mislit sta bi uradio, nidje veze, isto da sam ja pisao sta bi barca uradila bayernu kad je ispushio od bate borisova
Milan uopste nije igrao zatvoreno, bilo je tu mnogo prostora samo sto to u Barceloni niko nije znao iskoristiti.Romariooo je napisao/la:reko sam ja vama, barci ce prije problem napraviti neka slabija ekipa od bayyerna koja igra zatvoreno,nego bayern cija igra godi barci, al svejedno,barca je razocarala totalno u svakom segmentu, s onom igrom ne bi ni fortunu iz dizeldorfa pobijedili
Ima revans i tesko da ce Barcelona samo igrom doci do pobjede od 2 ili vise golova razlike. Jedino uz sudijsku pomoc se to moze ostvariti. Milan bez obzira kako je los ove sezone je ipak veliki tim i uz to su Italijani. Tesko ce oni uspustiti 2 gola prednosti.Romariooo je napisao/la:ali ima dakle i taj revans, taj revans bi trebao biti izuzetno zanimljiv i bavarcima, ako barca ispadne sanse bayerna rastu vrtoglavo, bayer definitivno postaje favorit broj 1 za titulu lige prvaka
Mozda na PES-u .Romariooo je napisao/la:medjutim nakon revansa vjerovatno ce i dalje hegemonija biti u igri, i njenu snagu akobogda osjetit ce i bayern
Nije rano, bila je pobjeda u superkupu, broji se. Bit ce jos ne brini.VR6_LION je napisao/la:rano je o favoritima pricati...mislim da Borussija u LP nije nigdje kixala a i Bayern je ne moze pobjediti vec jace od 2 godine...a navijac sam bayerna..nije provociranje al tako je realno
Samo što si ti rekao , da bi jedan PSG na primjer mogao biti nezgodan za Barcu, a za Milan si rekao da će ga Barca pregazit, smrvit i da je to bezvezna ekipa.....Romariooo je napisao/la:
reko sam ja vama, barci ce prije problem napraviti neka slabija ekipa od bayyerna koja igra zatvoreno,nego bayern cija igra godi barci, al svejedno,barca je razocarala totalno u svakom segmentu, s onom igrom ne bi ni fortunu iz dizeldorfa pobijedili
ali ima dakle i taj revans, taj revans bi trebao biti izuzetno zanimljiv i bavarcima, ako barca ispadne sanse bayerna rastu vrtoglavo, bayer definitivno postaje favorit broj 1 za titulu lige prvaka
Nemam ja potrebu širit diplomatiju na jednom sportskom forumu. Nije to nikakva diplomatija, nego u Ligi prvaka uvijek imaš favorite i po brojnim faktorima na početku ove sezone su se kao favoriti spominjali Barca, Bayern i Real....Naravno ima i širi spisak favorita. Ali činjenica da favoriti uvijek ne osvajaju. Mene u suštini ne zanima dal je Bayern favorit, nego dokle će dogurat i da li će osvojit.Romariooo je napisao/la:mani diplomatske price effe, i najvecim neznalicama je jasno da ako barca ispadne rastu enormno sanse svima drugima da osvoje, a po svemu vidjenom bayernu to i najvise godi jer djeluje najjace i a red je nakon dva izgubljena finala u tri godine da konacno uzme titulu jer zasluzio je po svim onovama
Znači izbaci Milan Barcu i onda Milan ne treba respektovat, što jel to onda samo plod slučajnosti?Romariooo je napisao/la: ostane li barca u igri, to automatski znaci da ce bayernu biti tri puta teze uzeti ligu prvaka, to su fakti, a mi moze pricati kurtoazno i diplomatski do sutra
Opet velike riječi od tebe s ovim zbrisanjem. Stvaraš ljudima animozitet prema Barci s tim pisanjem. Ja kad s tobom diskutujem ispada da ja umanjujem vrijednost jedne tako dobre ekipe kao Barce, ali ja tebi svo vrijeme i prije (jest da sam jedno vrijeme bio i prestao diskutovat) pokušavam objasnit kako ekipe itekako mogu ranit Barcu. Ima tih par ekipa, među njima je i Bayern. To da bi Barca pregazila Bayern, to odmah možeš zaboravit. Da ga može dobit, može. Al Boga mi ja ne znam koliko je puta Bayernova ekipa bila pregažena....Romariooo je napisao/la: no, nista nije gotovo, jedna losa utakmica ce biti nadoknadjena jednom velikom utakmicom u kojoj ce hegemonija zbrisati protivnika (ja uopste nisam govorio da ce barca poderati milana u prvoj, mislim da nisam nikako ni spominjao tu utakmicu nego samo nisam prolaz dovodio u pitanje), kad hegemoniaj prodje milana, kad se usvoji ta lekcija o opustanju, svaki naredni protivnik ukljucujuci tu i bayerna, bice pregazen, o vam garantuje drug romariooo, a vrijeme ce pokazati kao i uvijek da je u pravu
Biti realan u izjavama i biti diplomata u izjavama su dvije skroz različite stvari. A ti po pitanju Barce prelaziš gotovo uvijek okvire realnosti. Na primjer, ti nikad ne bi tvrdio da će Barca zgazit Bayern. A razlog je jednostavan što je indvidualna kvaliteta tu negdje, a druga stvar što obje ekipe idu na veliki posjed, a da bi Barca imala puno veći posjed, zato nije baš velika mogućnost. I ako bi ga imala, taj posjed bi bio neznatan. A što još Barca ne bi pregazila Bayern i ne bi joj bilo lako? Zbog kompatnosti, fizičke snage, velike izdržljivosti i velike discipline Bayernove ekipe. Kada igraš čvršće protiv Barce, odmah je Barca u većim problemima. Naravno da Barca može pobijediti ubjedljivo i Milan u revanšu , može savladati i Bayern kad se sretnu, ali to nije sama po sebi tako jasna stvar ko što ti to želiš predstavit.Romariooo je napisao/la:previse ti to diplomatski uvijek, naravno da svakoga treba respektovati, naravno da bayern mora igrati ozbiljno protiv svakoga, naravno da favoriti ne osvajaju uvijek, ali u vecini slucajeva ipak osvajaju
Može biti teže a i ne mora. Tako je Barca 2 puta ispadala pred moguće finale sa Bayernom, pa je Bayern oba ta finala izgubio, jedno od Intera, drugo od Chelsea.Romariooo je napisao/la: kad kazem da je bayer dvaput gubio finale, pogresno si shvatio da ja tu nesto podbadam, rekao sam da je red da bayern napokon i osvoji jer je zasluzio, ostane li barca u takmicenju to je triput teze, respekt respekt, al snage pojedinih ekipa nisu iste i nije svejedno ko je konkurencija, milana ja cijenim i postujem, samo moje je predvidjanje da ce biti pregazen, ako pogrijesim do mene je
Tu baš opšte nije bilo rezerve kod mene, to se vidi kada se vratiš na postove pred tu utakmicu. Činjenica je da je Bayern tu bio favorit, jer je kvalitetniji. Samo ja nisam omalovažavao Arsenal, kao što si ti, po tebi je to skroz drugorazredna ekipa. S onakvom igrom kao onu veće protiv Arsenala, mnogi bi protivnici bili pregaženi. Samo šta je sada bit svega, Bayern sad da narednu utakmicu u Ligi prvaka izgubi, rekli bi svi ma lako im je bilo protiv Arsenal, a bit je u tome dal ti uvijek možeš onako kvalitetno odigrat kao onu veće. Razlog je taj što u Ligi prvaka dosta faktora odlučuje (povrede, kako otvoriš utakmicu, i, i, i......).Romariooo je napisao/la: govorio sam i da ce bayern pregaziti arsenala i to se i desilo, ja kad imam predosjecaj da ce ekipa nadigrati drugu volim to malo socnije i hrabrije najaviti, dok ti to diplomatski, s dosta rezerve,
Čekaj ti si rekao da će Barca zgazit i Milana pa si pogriješio i nisi tad priznao grešku, a sad tvrdiš da poslije ipak svoje greške priznaš. Jedno se kod tebe može zaključit, ne lupaš ti u svim stvarima, nisi neko ko nema pojma o fudbalu, ali si zadrt i ne priznaješ greške. U tome je tvoj problem....I pružaš se kroz prozor više nego što bi trebao.Romariooo je napisao/la: u mojoj prici nije nista nerealno, kad kazem da ce barca nekoga zgaziti to jev vrlo realno jer snaga barce daje argumentaciju, isto kao i kad kazem da ce bayern nekoga zgaziti, argumentacija i ono sto kasnije vidimo daje mi za pravo za tu pricu, nisma npr nikada rekao da ce bayern zgaziti dormtnuda jer nemam argument za to, iako mislim da bi bayern prosao dortmunda, al da ce zgazit arsenala to sam znao i tvrdio, to tvrdim i za barcu sad protiv milana jer imam milion razloga i taj neki predosjecaj
Aha, dobro....Ja kako sad skontah, Barca namjerno izgubila, da bi imala veći izazov u revanšu. Hajd ok....Romariooo je napisao/la: sto se tice hegemonije i znacenja te rijeci, prevlast i gledamo, prevlast u igri, a ni s rezultatima se ne oskudijeva, niej svake godine titula, ali i svake druge je hegemonisticno, al opet kazem prije svega mislim na igru i nadmoc na terenu, rezultat koa sto znamo i ne mora uvijek biti odraz igre, los rezultat protiv milana stavlja jedan novi izazov pred hegemoniju, ako uspije to stici, bice jos postovanija u ocima svih
Da, samo kad se sjetim tog Bayerna koliko je bio slabiji od ovog sada ili mozda onog pod palicom Gaala.dr.adnan je napisao/la:Što se tiče današnjeg protivnika, effe je upravu. S Werderom se nikad ne zna, s njima je uvijek bilo neugodno igrati. Još uvijek boli onaj poraz u septembru 2008. kad smo protiv njih gubili 5:0 kod kuće i na kraju ublažili na 2:5![]()
Mislim da ce nam ovaj Werder lezati,jer oni se nece sigurno zatvoriti i parkirati autobus ispred svog gola. Nama puno vise problema stvaraju ekipe tipa Fürth-a.Bundesliga je napisao/la:Da, samo kad se sjetim tog Bayerna koliko je bio slabiji od ovog sada ili mozda onog pod palicom Gaala.
Bas se sjecam te utakmice po tome sto je Bastian ljutito napucao loptu od reklame i pokazao svu nemoc Bayerna u toj utakmici. Bremen Bayernu i nije bas lezao u posljednje vrijeme na domacem terenu ali s obzirom na njihovu kriminalnu odbranu mislim da nece biti vecih problema i da ce Bayern ostvariti novu pobjedu.
Sto se tice statistike za rekorde doktor-doktorski.
Ukoliko dodje Lewandovski, a ja se nadam da nece doci onda vjerovatno dolazi do prodaje jednog spic igraca. Vjerovatno bi to onda bio Gomez ili postoji druga solucija a to je gomilanje napadaca. Mandzukic, Gomez, Levat je stvarno previse. Ne zelimo igrace DortmundaAmiciDiNessuno je napisao/la:One question? Ako bi Lewandovski dosao u Bayern, ko ide napolje? Gomez? Sta ce bit i tako to, znal ko?
Au Sacir na 10-ci vjerovatno, bit ce zanimljivobrzitesanj je napisao/la:Mix sastav:
Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Contento - Martinez, Gustavo - Robben, Shaqiri, Ribery - Gomez.
Biće zanimljivo i bice golaova![]()
Pa sa ovom postavo bi neki klubovi istrčali i u ligu prvaka a mi ovu izveli u jednom nebitnom meču (mada za nas nema nebitnih, svi su bitni u skakom treba da se upišu 3 boda)Bundesliga je napisao/la:Au Sacir na 10-ci vjerovatno, bit ce zanimljivo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.