Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Sve sto je uradio ovaj evasn za 6 minuta je onaj defanzivni skok i to jedan kad je bilo napeto ova 2 je uzeo samo zato jer je stojo ispod kosa nije bilo protivnickih igracaka oko njega...
E moj Evans pa de je bar primi u napadu ne moras sutat
Nekako imam osjecaj da Mirza nece ulaziti veceras,nadam se da griejsim.
Joj Evansa Boze dragi...Netsi u napadu, a on stoji van terena

Inače Harden odpočne utakmicu ovako stidljivo, al kasnije razaranje, što znači da će Brooklyn da pogine večeras. Jos ako se Lin raspuca nema pomoći nikakve. Joe sigurno odglumio povredu da ne učestvuje u ovom masakru
Mirza će da igra u to sam siguran.
Neće da smetasuhakrpa je napisao/la:Joj Evansa Boze dragi...Netsi u napadu, a on stoji van terena![]()
P.J. ponovo radi ono što je i čuveni Johnson radio, stavlja Wallace na 4. 
Prosto ne mogu da vjerujem...armin je napisao/la:P.J. ponovo radi ono što je i čuveni Johnson radio, stavlja Wallace na 4.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Mora odgovorit na Houstonovu igru jer i su i oni igrali sa "small" postavom!
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Pa nego sta ? moraju se zatvorit kad imaju sutera sa kvaliteta bogansa koji naprosto unistava u ofanzivi al u odbrani takno citava ekipa mora bit defanziva jer bogans ubija ! Daleko najbolji suter ikad , mislim da ce i stekhaus malo uc treba da rasiri reket a wallace ce prec na 5armin je napisao/la:P.J. ponovo radi ono što je i čuveni Johnson radio, stavlja Wallace na 4.
Evo sad Kardashian počinje drugu četvrtinu, nadam se da će zakazati.
Ovaj Brooks se ponekad izgubi gore od Alise u zemlji cuda.. 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Za sad fantastican prima poene kosto bi i jaarmin je napisao/la:Evo sad Kardashian počinje drugu četvrtinu, nadam se da će zakazati.
Mozetel mi molim vas dat neki link gdje ne stopa i gdje je slika bar malo normalna
" onclick="window.open(this.href);return false;mirzatele je napisao/la:Mozetel mi molim vas dat neki link gdje ne stopa i gdje je slika bar malo normalna
sad ce Mirza poslije time-outa ..ovom kardashianu ovaj utrpa 4 poena lagano...
evo gaaaa..
auuuu ajmo MT
ajmoooooo!
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
hajdeeeeee
Da bog da da i veceras ista bude .. .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.