Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Mogo bi igrat i u drugom **** nije lose igro
loše preuzimanje u odbrani.
nije čudo što ga deron gotivi, mirza radi odličan posao za njega sa ovim blokovima, odvlačenjem igrača na stranu i slično, evans ne zna ni šta je to.
nije čudo što ga deron gotivi, mirza radi odličan posao za njega sa ovim blokovima, odvlačenjem igrača na stranu i slično, evans ne zna ni šta je to.
Zadnja izmjena: azTer, dana/u 23 feb 2013, 02:39, ukupno mijenjano 1 put.
zasluzio je da odigra i nesto min u drugom poluvremenu bas je dobro odigro .PAMETNO
Konačno trica, nadam se da će i u drugom poluvremenu dobiti šansu.
Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, armin, azTer, BIHfan, dziza_23, elninho_resTO, grgr, Honorar, inja87, JTS, karameldar, kaurma, L'Avvocato, Matador, mirza41, mirzaaaaa, nele-BHF, skoJaa, suhakrpa, terabajt, tk@b3, Ultra THC, VGS i 40 gostiju.
hahahaha..sta znaci 1 trica
a odbrana, svi su losi, samo sto prema njemu se najjvishe rukama mašu...ebo ih preuzimanje!
Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, armin, azTer, BIHfan, dziza_23, elninho_resTO, grgr, Honorar, inja87, JTS, karameldar, kaurma, L'Avvocato, Matador, mirza41, mirzaaaaa, nele-BHF, skoJaa, suhakrpa, terabajt, tk@b3, Ultra THC, VGS i 40 gostiju.
hahahaha..sta znaci 1 trica
a odbrana, svi su losi, samo sto prema njemu se najjvishe rukama mašu...ebo ih preuzimanje!
Kindže, kindže...
Nema ni mlade da intervijuise vec neki celavac, mozda je i to neki znak 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sad sam se ukljucio, kakav je bio Mirza?
Ma to je toooo!!!
Odradio minute sasvim solidno! Biće još minuta.
Odradio minute sasvim solidno! Biće još minuta.
Sporo preuzimaju u odbrani,vecinu zadnjih poena su primili iz polaganja ili zakucavanja .
dobro zapazanje, ja sam prezadovoljan i siguran sam da ce igrat jos veceras, hamp je bio katastrofa tako da je mirza prva zamjena evansu, odlican je bioazTer je napisao/la:loše preuzimanje u odbrani.
nije čudo što ga deron gotivi, mirza radi odličan posao za njega sa ovim blokovima, odvlačenjem igrača na stranu i slično.
BUDI PONOSAN
da ga ne ureknemo, neka ubaci još dvije trojke i svi zadovoljni 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
koji si ti pesimista. Ti dok spavaš mirza dere...mirzatele je napisao/la:ajde ljudi vidimo se ...laku noc ..bice bolje u nedelju
Kako je odigrao, ovo na oficijalnoj zeza nesto? Ukljuci stream u trenutku kad je pogodio tu tricu.. Iskreno, nisam se nadao da ce igrati, zato nisam ni gledao.. Valja ostat i drugo. 
Izdržati, to je temelj vrline!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Što ga izvede jbt nikako mi nije jasan ovaj trener. Pa taman ga krenulo i u odbrani i u napadu, a on ga vadi iz igre.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
TOOO LJUDINO..A STO SE TICE ODBRANE ODLICNO SI ODRADIO SVOJ POSAO A TO STO BROOK ISPADA KAD SE IGRA 2 NA 2 NISI TI KRIV ...IGRAT CE SIGURNO..EVANS I HUMP 0 POINTS ... M.T THREEEEE..NEK JE USLA HVALA TI DERONE KO BRATU
A jesu ono svi losi u odbrani i grozno brane p'n'r, ali je 2 put on trebao preuzet, a nije ga nigdje bilo. U napadu odlicno, ne mora nista pogodit, dovoljno je sto je na terenu, mnogo znaci za ekipu.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo i Sare.
A nije neka, sto jest jest. Ali o ukusima se ne raspravlja, jeli tako?
A nije neka, sto jest jest. Ali o ukusima se ne raspravlja, jeli tako?
-
svejedno77
- Kontakt:
mora rotirat u odbrani sta se zalijepio za delfina mislim da je to vise pritisak ma to je osnovno pravilo neces covjeku pustit covjeku cisto kucanje ili polaganje izrotirao bi i neko na delfina vidi se da ima dobre poteze u napadu i instikte ali mora ove osnovne stvari u odbrani radit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.