New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Katastrofa od treće četvrtine. Odbrana nula bodova. Idemo ih razvaliti u zadnjoj četvrtini!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
To je to. Serija od 7-0, evo nas nas -2. Idemo !
Bravo JR majstore, napokon odlična odbrana i JR s 5 poena zaredom i par asistencija. STAT predobar.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Odličan povratak u zadnjoj četvrtini, treća je bila katastrofalana. 6 minuta do kraja utakmice,egal
Edit: ove zadnje dvije minute traju 10 minuta, faula ko u priči kao da je u pitanju zadnjih 15 sekundi utakmice
Edit: ove zadnje dvije minute traju 10 minuta, faula ko u priči kao da je u pitanju zadnjih 15 sekundi utakmice
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Kidd se prvo nećka hoće li šutati tricu ili neće kao da mu je 18 godina, a ne 40 i to kada je bilo neriješno, kada se prelamala utakmica. Felton fulio otvorenu tricu. Chandler fulio jedno bacanje... 21 sekunda do kraja, hajd vidjećemo šta će se desiti.
4. poraz zaredom, evo na treći na istoku.
4. poraz zaredom, evo na treći na istoku.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Gotovo 
I'm not insane, my mother had me tested!
Puno puta su zakazali u ključnim trenucima. Bilo je 89-89 Kidd NE ŠUTA OTVORENU TRICU nego dodaje Feltonu, napad nakon toga Felton promašuje otvorenu tricu. Chandler fula jedno od dva bacanja u najključnijem momentu utakmicu.
Lagano se raspadamo, daj Bože da ostanemo prvi na atlantiku.
Lagano se raspadamo, daj Bože da ostanemo prvi na atlantiku.
O jest ne mozemo nikoga uzet majko draga. 
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Uništiće nas sixersi u nedjelju.DejaNMG je napisao/la:O jest ne mozemo nikoga uzet majko draga.
Za napad krivim Woodsona, a za odbranu igrače i Woodsona. Jednostavno, u strašnoj smo krizi, a ne treba zaboraviti da u drugom djelu sezone imamo najteži raspored u ligi.
Unistava nas Woody, usudicu se reci.Carlo je napisao/la:Uništiće nas sixersi u nedjelju.DejaNMG je napisao/la:O jest ne mozemo nikoga uzet majko draga.
Nismo ni sjena one ekipa sa pocetka, pa nemoguce da toliko vremena igramo lose, ovo je samo kulminacija.
Takodje mi nije jasno zasto su Cope i White zakucani za klupu, mislim da zasluzuju igrati koliko toliko, ali problem je odbrana prije svega, nas glavni adut sa pocetka, sada je to misaona imenica za ovu ekipu, jadno.
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Vidjećemo kako će se Woody i tim nositi s rasporedom. Biće teško, ali ne i nemoguće da završimo prvi u diviziji. Četiri poraza zaredom su nedopustiva, ali mislim da je primarni problem ne odbrana nego ofanziva. Istina, odbrana je važnija, ali u napadu smo preloši. Puno se trica šuta i malo ulazi pod koš. Podatak da imamo najmanje poena u prosjeku u reketu je u cijeloj ligi je strašna. Woody je poslije utakmice protiv Clippersa izjavio da će vjerovatno mjenjati postavu, to je izjavio i poslije poraza od Indiane i ponovo nije mjenjao. Vidjećemo šta će sada izjaviti.DejaNMG je napisao/la:Unistava nas Woody, usudicu se reci.Carlo je napisao/la:Uništiće nas sixersi u nedjelju.DejaNMG je napisao/la:O jest ne mozemo nikoga uzet majko draga.
Nismo ni sjena one ekipa sa pocetka, pa nemoguce da toliko vremena igramo lose, ovo je samo kulminacija.
Takodje mi nije jasno zasto su Cope i White zakucani za klupu, mislim da zasluzuju igrati koliko toliko, ali problem je odbrana prije svega, nas glavni adut sa pocetka, sada je to misaona imenica za ovu ekipu, jadno.
Vidjećemo kakav je Martin, odnosno u kakvoj je formi. Pričaju da trenira već duže vrijeme i da je u odličnoj formi. S druge strane on ima problema s koljenima i za nadati se da se i on neće povrijediti.
Sad bih potpisao treću poziciju, jednostavno u takvoj se situaciji nalazimo da ćemo teško biti drugi. Neka je Bog Knicksima na pomoći.
@Carlo Knicki već pali jednu poziciju,a ti mene napade kad sam im predviđao gostujući teren za playoff 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Taj post si trebao ostaviti za kraj sezone.
Da vidim sjećaš li se.Jutros sam gledao raspored od 2 do 7 na istoku i Knicksi imaju najteži do kraja sezone.Slično su i Sixersi odradili prošlu sezonu samo što vi nećete pasti ko što su oni na 8. mjesto.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Martin s današnjeg treninga. Nadam se da će imati uticaj na uspjeh ekipe kao što je imao Sheed.
Rehabilitacijski centar ;
Kurt Thomas 40
Kidd 39
Rasheed 38
Camby 38
Prigoni 35
ove mlade od 30 necemo vala ni spominjati
well , nikad dovoljno iskustva pretpostavljam
Kurt Thomas 40
Kidd 39
Rasheed 38
Camby 38
Prigoni 35
ove mlade od 30 necemo vala ni spominjati
well , nikad dovoljno iskustva pretpostavljam
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Veceras je na mecu Syracusea povucen Melov dres sa brojem 15

Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
@Carlito kad se igra sljedeca? 
Asked if he still can be “a warrior,” Martin indicated his chest and said, “Put your hand right there. Let me see if you feel this. What’s that?”
Told it was a heart, Martin said, “That ain’t going nowhere, man. That ain’t going nowhere.”
Nadam se da će večeras startati umjesto Kidda.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
ovo sam tek sada vidio...
New York signed forward Kenyon Martin to a 10-day contract...
New York signed forward Kenyon Martin to a 10-day contract...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.