HahaGoRaN je napisao/la:Primate li pripitog forumaša?![]()
Vidim večeras veselija atmosfera, trčim po link.
Redzo sta uradi, umjesto da lagano poentiraju on ubi covjeka
edit: evo link
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
HahaGoRaN je napisao/la:Primate li pripitog forumaša?![]()
Vidim večeras veselija atmosfera, trčim po link.
nema veze sto je on na drugoj strani moze se pomjerit ali svakako desilo mu se jos jednom ali bitno da je u igri i da dobije malo pa onda mozes ocekivat nesta od njega dobro je sto ne sili sut za njega sad u ovo malo minuta bitna i selekcija suta a i odbrana nije mu bas ovdje kao u caji ili repki opali prve 2 pa ako fuli pogodicu sljedecu samo da jos u odbrani se popravi mislim da ce u napadu sa vremenom postat raznovrsniji poceo je ulazit u reket ima intenzitetmirzaaaaa je napisao/la:Nije on kriv za ono preuzimanje covjek cuva svog igraca daleko od ovih sto brane pick and rool oni su krivi.svejedno77 je napisao/la:mora rotirat u odbrani sta se zalijepio za delfina mislim da je to vise pritisak ma to je osnovno pravilo neces covjeku pustit covjeku cisto kucanje ili polaganje izrotirao bi i neko na delfina vidi se da ima dobre poteze u napadu i instikte ali mora ove osnovne stvari u odbrani radit
ili Hamfrizbosnas_ je napisao/la:sad bi mogao Mirza u igru...
aBd bilo bi dobro kad bi uso odmah na pocetku 4/4bosnas_ je napisao/la:sad bi mogao Mirza u igru...
Cccc i ja gledam.suhakrpa je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da Evans pocinje i 4/4...pa odigrao je cijelu 3.
Pa brate ko je napravio zaostatak nego ova prva petorka!JTS je napisao/la:da, nisam ga ni očekivao s obzirom da su u zaostatku .. očekujem da negdje na pola četvrtine ubaci Kardashiana i to je to
Zar i ne ode spavat ima sat vremena i vise ...mirzatele je napisao/la:MA TOOO BEVERLEY KO DA SAM JE JA DAO..NEMOJ GA JOS UVODIT PJ TREBA TI EVANS TREBA TI CVRSTINA BRAVO TRENERCINO..UHHHH
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.