Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Nista od videa ljudi, kompjuter je u rasulu. Probacu sutra, ako niko ne postavi. Evo onaj "hustle play":
[youtube][/youtube]
Nije P.J nista konkretno za Mirzu rekao.
[youtube][/youtube]
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Aj napravit cu ja video samo mi nađi cijelu tekmu??dziza_23 je napisao/la:Nista od videa ljudi, kompjuter je u rasulu. Probacu sutra, ako niko ne postavi. Evo onaj "hustle play":
[youtube][/youtube]
ja bas propustio utakmicu e u pi.cku materinu
svaka cast Mirza samo udri
svaka cast Mirza samo udri
To stoji, ma da je bilo i sličnih situacija pa mu nije dao da igra u 2 poluvremenu. Ja mislim da je to bilo ono..."ko ga je be nek igra i onaj glavonja, svakako ćemo izgubit"...BosnaSTL je napisao/la:Zato sto je vidio da ide bolje sa njim na parketu i vidio je da je Evans izgubljen u napadu a nije bio dobar ni u odbrani .Kad je usao Mirza prdnost Houstona se smanjila a da je se povecavala i da je lose igrao izasao bih odmah i nebi vise ulazio .Bademluk je napisao/la:Mene sad zanima zašto je Mirza baš večeras dobio dobru minutažu, a prošle tekme ništa? Šta je P.J uvio pa da ga baš večeras pusti malo više?
Želim vam vlažne snove...
Ma do veceras nije mogao nista da pogodi i gle 5 od 8 jos i nije samo gledao tricu isao je i blize kosa sto je dobro a za odbranu pa citav tim je lose igrao ah sta ocekivat nisu igrali protiv Orlando
Komentar za Mirzu :
Huge fourth quarter for Teletovic. Started quietly -- a short jumper on the right wing, a longer two-pointer later... Then boom, one three, boom, a long two, bang, hitting the floor with a Crash-esque ferocity to save a possession, and all of a sudden, the Nets shot their way back into a game when they were down 15 in the fourth quarter. An ill-advised late three was a killer, though.
dobio je poslije brooka i watsona najbolju ocjenu
http://thebrooklyngame.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Huge fourth quarter for Teletovic. Started quietly -- a short jumper on the right wing, a longer two-pointer later... Then boom, one three, boom, a long two, bang, hitting the floor with a Crash-esque ferocity to save a possession, and all of a sudden, the Nets shot their way back into a game when they were down 15 in the fourth quarter. An ill-advised late three was a killer, though.
dobio je poslije brooka i watsona najbolju ocjenu
http://thebrooklyngame.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- storm_raider
- Kontakt:
Nisi realista, samo pesimista. Ali eto i Dzeko je izmedju ostalih i uprkos takvima uspio u najjacoj ligi svijeta i Mirza ce.insider je napisao/la:
Nisam pesimista, samo realista. Ne spava mi se, sad došao kući, zapalio, pa da vidim kako se Mirza i Harden rukuju![]()
Ok, malo ozbiljnosti s moje strane. Neće Mirza puno napravit. Dat će mu opet pokoju minutu i bit ću sretan ako jedna trica uleti. Onako, za raju. Pardon, mahalce, da ispoštujem Džeku.
Inace, nisam gledao, ali ovo je odlicno. Prva ili druga koja nisam gledao. Svaka cast Mirza majstore!
Sport je lijek za tijelo i duh.
- skyisthelimit
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Bravo majstore nas !!!!!
BiH je ponosna na tebe
BiH je ponosna na tebe
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
00:42-00:47 Mirza je poludio hehe, hvala za videoskyisthelimit je napisao/la:[youtube][/youtube]
- adriano_leite
- Kontakt:
Jbt. kako je ovo glupo, zaspim u 2 sata, a Mirza odigra tekmu karijere (u NBA). Izgleda da ce njegove minute biti ovakve do PO.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
svaka čast mirza, nisam ni ja gledo, a mislio sam, jbg, i da sam gledo teško da bih ostao do 4qtr kad je šarao 
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
nadam se da nakon ove partije nece iduce tri presjediti ili igrati uz sut 0-8
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
I ja, jednom se sedmično nakanim da ga gledam, i uz TV zaspim.adriano_leite je napisao/la:Jbt. kako je ovo glupo, zaspim u 2 sata, a Mirza odigra tekmu karijere (u NBA). Izgleda da ce njegove minute biti ovakve do PO.
Svejedno, draže mi je da nisam gledao, a da je dobro odigrao.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
-
teletovic12
- Kontakt:
jutros palim racunar i idem na rezultati com da vidim kakvi je bilo rezultata i vidim brookin i kliknem ono novo sto sad ima "statistika igraca" i imam sta vidjet,,, al prvo sam gledo odozdo posto je uvjek bio pri kraju kako mi se pogled penje gore upade u oci ona nasa zastava bgt nisam mogo vjerovati mirza u top 5 :DDD
Ako u sljedeceoj ne odigra barem 10 minuta onda stvarno onaj ludi PJ nije normalan
Ako u sljedeceoj ne odigra barem 10 minuta onda stvarno onaj ludi PJ nije normalan
- adriano_leite
- Kontakt:
Ovo mi se nikada nije uz Cavse desilo, da zaspim u pola tekme. Par puta sam prespavao i probudim se u posljednjoj cetvrtini, eh daj Boze da je tako bilo sinoc, jer je poludio u posljednjoj cetvrtini. Medjutim, ova dobra igra, sigurno ce mu donijeti vise minuta, barem ovu minutazu od sinoc, jer je bio na parketu kada se lomila tekma.Semsudin je napisao/la:I ja, jednom se sedmično nakanim da ga gledam, i uz TV zaspim.adriano_leite je napisao/la:Jbt. kako je ovo glupo, zaspim u 2 sata, a Mirza odigra tekmu karijere (u NBA). Izgleda da ce njegove minute biti ovakve do PO.![]()
Svejedno, draže mi je da nisam gledao, a da je dobro odigrao.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
storm_raider je napisao/la:Nisi realista, samo pesimista. Ali eto i Dzeko je izmedju ostalih i uprkos takvima uspio u najjacoj ligi svijeta i Mirza ce.insider je napisao/la:
Nisam pesimista, samo realista. Ne spava mi se, sad došao kući, zapalio, pa da vidim kako se Mirza i Harden rukuju![]()
Ok, malo ozbiljnosti s moje strane. Neće Mirza puno napravit. Dat će mu opet pokoju minutu i bit ću sretan ako jedna trica uleti. Onako, za raju. Pardon, mahalce, da ispoštujem Džeku.
Inace, nisam gledao, ali ovo je odlicno. Prva ili druga koja nisam gledao. Svaka cast Mirza majstore!
Vidim ja nema
Ponosan sam se probudio hvala ti mirza.
-
WakaFlocka
- Kontakt:
ovaj se klip moze opisati u tri rijeci, bar po meni : INAT SILAN BOSANSKIdziza_23 je napisao/la:Nista od videa ljudi, kompjuter je u rasulu. Probacu sutra, ako niko ne postavi. Evo onaj "hustle play":
[youtube][/youtube]
bravo Mirza !
Bravo Mirza care, samo minuta i slobode u igri Mirza ce pomjerati granice.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.