Samo mi reci gdje sam ja u zadnjih 5 dana i jednom pljuvao po Papetu?adriano_leite je napisao/la:Znas koja je jedina istina? To da cete vi i dalje pljuvati, da ce Pape i dalje raditi ono sta zeli, da ce repka i dalje nizati pobjede, a ako dodje do smjene selektora, onda ce i taj mazlum ista g*vna u lice dobijati od strane ovih dobrih, bistrih, vrlih, inteligentnih i ozbiljnih forumasa.Principatus je napisao/la:Vidjeces ti kad Pape dovede Messija u nasu repku, nemoj tako. Pa da vidim dali onda ovi pljuvaci imaju sta reci, lako je citirati Papetove recenice u kojima sam priznaje nerad i desinteres, nego haj ti to dokazi.Hypnose je napisao/la: Bezrezervna podrska do besvijesti za Papeta za sve sto ''radi'' za ovu repku i drzavu...
A ovaj Vlado samo zahebava, cuj Kolasinac ceka poziv Papeta, nemere to tako ba nema on pojma ovaj Jagodic.
Sve zajedno: Urota Jagodica, Schalke 04, saveza, forumasa i novinara protiv Papeta, i ustvari je sve drugacije nego sto izgleda.
Kada se upise pobjeda, doci cete s pricom kako je zasluga igraca, a ne teleceg pogleda. Tako ce biti iz utakmice u utakmicu, pobjede u pobjedu, do odredjenog kiksa, odnosno nepovoljnog rezultata, a tada ce ici prica da ste na sve to ukazivali mnogo ranije. Da ne zaboravim jos i da svi vi imate vece koeficijente inteligencije i od selektora i od "nas", "koji branimo selektora ma sta on uradio".
Da, bistriji ste, pametniji, s vecim nivoom inteligencije (nebitno je li neko nepismen ili glup do bola), te nadasve imate vece fudbalsko znanje od nas limitiranih (nebitno da li neko misli da se moze poslati poziv strancu u repku, pa da nas kazne sa oduzimanjem bodova u kvalifikacijama ili jednostavnim neigranjem u kvalifikacijama).
To je par stvari koje ce se vrtiti u krug, nebitno ko je selektor i nebitno kako repka igra. Sutra mozemo osvojiti Evropsko, Svjetsko, proci kvalifikacije bez primljenog gola i izgubljenog boda, ali prica ce ostati ista. Tako je bilo sa Cirom, tako je sa Papetom, tako ce biti sa bilo kojim jadnikom u buducnosti.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Pravda za Papeta!
- adriano_leite
- Kontakt:
Nije se na tebe odnosilo, jer objasnjavas zasto ti se ne svidja njegov rad i postujem to misljenje. Medjutim, ti si se pronasao u mom postu. Eto kad vec trazis, ima i kod tebe pljuvanja. Nazivanje covjeka glupanom za mene predstavlja uvredu i pljuvanje po liku i djelu jednog covjeka, ma kako se on zvao, u ovom slucaju to je nas selektor.Dufresne je napisao/la: Samo mi reci gdje sam ja u zadnjih 5 dana i jednom pljuvao po Papetu?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Principatus
- Kontakt:
Kako sam samo oplakao na ovo.Dufresne je napisao/la: Sa 16 godina, sa pivom u ruci i iglom u veni, a sa 19 u Ligi sampiona... Cudni su putevi Gospodnji...
Toliko mnogo pises, ja to vise necu, niti ima potrebe. Hoces da ti pokazem sta je pljuvanje? Ovo ispod, i to je pljuvanje po repci i navijacima iste, tu nam se neko, da upotrijebim tvoje rijeci se*e u lice, a neki to vole, mozda jer su dosta devotni pa im se svidja:adriano_leite je napisao/la:Znas koja je jedina istina? To da cete vi i dalje pljuvati, da ce Pape i dalje raditi ono sta zeli
Kako ocjenjujete igru Seada Kolašinca u Ligi prvaka?
- Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Da ponovimo opet, nisam ga nazvao glupanom, nego budalom.... Iza te izjave stojim apsolutno, iz slijedecih razloga, a to su....adriano_leite je napisao/la:Nije se na tebe odnosilo, jer objasnjavas zasto ti se ne svidja njegov rad i postujem to misljenje. Medjutim, ti si se pronasao u mom postu. Eto kad vec trazis, ima i kod tebe pljuvanja. Nazivanje covjeka glupanom za mene predstavlja uvredu i pljuvanje po liku i djelu jednog covjeka, ma kako se on zvao, u ovom slucaju to je nas selektor.Dufresne je napisao/la: Samo mi reci gdje sam ja u zadnjih 5 dana i jednom pljuvao po Papetu?
Da u ekipi, imamo dvojicu napadaca, samo dvojicu napadaca, kojem jednom 27, drugom 29 godina, nemamo nijednog igraca koji su iole dostojni da zamjene nekog od gore navedenog dvojca... Nemamo u mladjim selekcijama, nekih naznaka da nadolazi neki napadac... On u takvim okolnostima, daje izjavu, da momak, koji je potencijalni reprezentativac BiH, koji ima 20 godina, i koji donedavno igrao za ekipu koja se nalazi u medju prvih 5 u Italiji, da je za njega logicno da nastavi igrati za Svicarsku, zato sto je prosao sve njihove mladje uzraste!
Nazivam ga budalom, radi izjave jucer o Kolasincu... Nazivam ga budalom oko izjave za Misimovica... Radi takvih komentara, ja ga nazivam budalom... Po mom misljenju kolicina gluposti koje je on rekao u tim izjavama je tolika, da moj komentar na to je da budala, uopce ne smatram pljuvanjem!
Pravda za Papeta!
- DonCorleone
- Kontakt:
Pusti ga ba, ne objasnjavaj se, nema vajde...Dufresne je napisao/la: Da ponovimo opet, nisam ga nazvao glupanom, nego budalom.... Iza te izjave stojim apsolutno, iz slijedecih razloga, a to su....
Da u ekipi, imamo dvojicu napadaca, samo dvojicu napadaca, kojem jednom 27, drugom 29 godina, nemamo nijednog igraca koji su iole dostojni da zamjene nekog od gore navedenog dvojca... Nemamo u mladjim selekcijama, nekih naznaka da nadolazi neki napadac... On u takvim okolnostima, daje izjavu, da momak, koji je potencijalni reprezentativac BiH, koji ima 20 godina, i koji donedavno igrao za ekipu koja se nalazi u medju prvih 5 u Italiji, da je za njega logicno da nastavi igrati za Svicarsku, zato sto je prosao sve njihove mladje uzraste!
Nazivam ga budalom, radi izjave jucer o Kolasincu... Nazivam ga budalom oko izjave za Misimovica... Radi takvih komentara, ja ga nazivam budalom... Po mom misljenju kolicina gluposti koje je on rekao u tim izjavama je tolika, da moj komentar na to je da budala, uopce ne smatram pljuvanjem!
Juce je navadeno nekoliko primjera Susicevog nerada i ako to nece da vidi, ne mora i cao!
Prvi dokaz nerada:
- Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.
Drugi dokaz nerada, ni jedan konkretan razgovor sa Seferovicem, i bracom Hajrovic do njihove odluke!
Treci dokaz nerada, non salantnost sa trenutnim igracima, ala Misimovic, a kamoli sa potencijalnim ala Kolasinac.
Cetvrti dokaz nerada je ni jedan obavljen razgovor u cetiri oka sa Kolasincem i ako ovaj ima Bosanske korijene i vrti se vec nekoliko mjeseci oko A tima Schalkea. Ako to nije propust i nerad, sta li je onda? Na ovo ni jedan ne odgovara. Mozda ceka da promjeni sp. drz. da bi obavio razgovor sa njim, ko ce ti ga znati.
Bitno je da on prica o nizanju pobjeda protiv Lihtensteina i ostalih...
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Iskren da budem, ja sad ne bih ulazio jel sa tim momcima prica neko ili ne prica... To mi haman pa ne znamo, ali moje misljenje o Papetu dolazi na osnovu njegovih izjava koji daje, a one su gore spomenute, ali radi toga ga smatram dobrim komadom budale....DonCorleone je napisao/la:Pusti ga ba, ne objasnjavaj se, nema vajde...Dufresne je napisao/la: Da ponovimo opet, nisam ga nazvao glupanom, nego budalom.... Iza te izjave stojim apsolutno, iz slijedecih razloga, a to su....
Juce je navadeno nekoliko primjera Susicevog nerada i ako to nece da vidi, ne mora i cao!
Prvi dokaz nerada:
Drugi dokaz nerada, ni jedan konkretan razgovor sa Seferovicem, i bracom Hajrovic do njihove odluke!
Treci dokaz nerada, non salantnost sa trenutnim igracima, ala Misimovic, a kamoli sa potencijalnim ala Kolasinac.
Cetvrti dokaz nerada je ni jedan obavljen razgovor u cetiri oka sa Kolasincem i ako ovaj ima Bosanske korijene i vrti se vec nekoliko mjeseci oko A tima Schalkea. Ako to nije propust i nerad, sta li je onda? Na ovo ni jedan ne odgovara. Mozda ceka da promjeni p. drz. da bi obavio razgovor sa njim, ko ce ti ga znati.
Bitno je da on prica o nizanju pobjeda protiv Lihtensteina i ostalih...
S druge strane, ja se nadam da smo mi svi ovdje u paralelnom univerzumu, gdje se desavaju jedne stvari, a da postoji i drugi univerzum... U kojem je Pape obavio sve potrebne razgovore sa svim potencijalnim, da je se vec krenulo u akciju rjesavanja papira, te da vodi redovne razgovore sa svim aktuelnim reprezetativcima, prati kako igraju, prati njihovu formu i uveliko priprema strategiju za nastavak kvalifikacija...
Pravda za Papeta!
- Principatus
- Kontakt:
Pa naravno da niko ne odgovora na te stvari. Bolje je temu skrenuti na pravopis i inteligenciju drugih forumasa.DonCorleone je napisao/la: Cetvrti dokaz nerada je ni jedan obavljen razgovor u cetiri oka sa Kolasincem i ako ovaj ima Bosanske korijene i vrti se vec nekoliko mjeseci oko A tima Schalkea. Ako to nije propust i nerad, sta li je onda? Na ovo ni jedan ne odgovara. Mozda ceka da promjeni sp. drz. da bi obavio razgovor sa njim, ko ce ti ga znati.
A ono oko cega se ustvari sve vrti najbolje ignorisati i nadati se da to niko nece primjetiti. Dakle sto selektor ne prati jedinog Bosanca u CL, nego radije Barcu. Ili izjavu Vlade Jagodica, da je u kontaktu sa Kolasincem ali da ovaj ceka poziv od Susica. Sad ce ovi i Jagodicu poceti objasnjavati sta je poziv a sta pozivnica, majko mila. Najbolje ignorisati. Selektor BiH se ne interesuje za jedinog BiH igraca u CL, a drugi to pravdaju, halo? Vec kad smo kod paralelnih univerzuma. Pa mi nismo ni placeni za to, a pratimo jer nas interesuje, a njega ne interesuje, selektora. Mislim, WTF, kakav je to mentalni sklop kod onih koji to podrzavaju, a kritiku na takvu glupost nazivaju pljuvanjem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nek pocne strategiju od toga, da protiv jacih selekcija ne primimo vise od 6 komada....
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
" onclick="window.open(this.href);return false;Principatus je napisao/la:Pa naravno da niko ne odgovora na te stvari. Bolje je temu skrenuti na pravopis i inteligenciju drugih forumasa.DonCorleone je napisao/la: Cetvrti dokaz nerada je ni jedan obavljen razgovor u cetiri oka sa Kolasincem i ako ovaj ima Bosanske korijene i vrti se vec nekoliko mjeseci oko A tima Schalkea. Ako to nije propust i nerad, sta li je onda? Na ovo ni jedan ne odgovara. Mozda ceka da promjeni sp. drz. da bi obavio razgovor sa njim, ko ce ti ga znati.
A ono oko cega se ustvari sve vrti najbolje ignorisati i nadati se da to niko nece primjetiti. Dakle sto selektor ne prati jedinog Bosanca u CL, nego radije Barcu. Ili izjavu Vlade Jagodica, da je u kontaktu sa Kolasincem ali da ovaj ceka poziv od Susica. Sad ce ovi i Jagodicu poceti objasnjavati sta je poziv a sta pozivnica, majko mila. Najbolje ignorisati. Selektor BiH se ne interesuje za jedinog BiH igraca u CL, a drugi to pravdaju, halo? Vec kad smo kod paralelnih univerzuma. Pa mi nismo ni placeni za to, a pratimo jer nas interesuje, a njega ne interesuje, selektora. Mislim, WTF, kakav je to mentalni sklop kod onih koji to podrzavaju, a kritiku na takvu glupost nazivaju pljuvanjem.
Udri ga Mehmede....
Pravda za Papeta!
- Principatus
- Kontakt:
Haha i mi smo svi Rade Pendrek. U pogresnom univerzumu. 
U par trenutaka, dok sam diskutovao sa @harishp, osjecao sam se kao kad Dr. Cimic cita Nicea drugu Rade Pendreku...Principatus je napisao/la:Haha i mi smo svi Rade Pendrek. U pogresnom univerzumu.
Pravda za Papeta!
Ako Kolašinac želi da igra za BiH, onda ga što prije treba zvati. Mi nismo fudbalska velesila da možemo birati od igrača koji su u formi i koji nisu, a liga nam je u qrcu da bi izbacila nešto dobro. Još kad se uzme u obzir da igra na poziciji gdje bi nam odlično došao, a još mlad, Pape ga mora zvati čim se srede papiri...
Čelik Zenica 1945
- DonCorleone
- Kontakt:
Jarane, djes ces to izjaviti, evo vec se brda tresu, pali se laptop, bjezi odo...Dufresne je napisao/la:U par trenutaka, dok sam diskutovao sa @harishp, osjecao sam se kao kad Dr. Cimic cita Nicea drugu Rade Pendreku...Principatus je napisao/la:Haha i mi smo svi Rade Pendrek. U pogresnom univerzumu.![]()
![]()
![]()
Kako te nije sramota, da otimas Svabama hljeb iz ruku! Puuuj....!Nimla_RZ je napisao/la:Ako Kolašinac želi da igra za BiH, onda ga što prije treba zvati. Mi nismo fudbalska velesila da možemo birati od igrača koji su u formi i koji nisu, a liga nam je u qrcu da bi izbacila nešto dobro. Još kad se uzme u obzir da igra na poziciji gdje bi nam odlično došao, a još mlad, Pape ga mora zvati čim se srede papiri...
Pravda za Njemacku!
Pravda za Papeta!
- DonCorleone
- Kontakt:
@Principatus
Sama cinjenica da Jagodic ima vise konkrektnih informacija o Kolasincu vec dovoljno govori o tome da tu nesto nije normalno...pitam se..dje je nas selektor u svemu tome? Mada sve je to svakako nebitno u ovakvom nizu pobjeda.
Sama cinjenica da Jagodic ima vise konkrektnih informacija o Kolasincu vec dovoljno govori o tome da tu nesto nije normalno...pitam se..dje je nas selektor u svemu tome? Mada sve je to svakako nebitno u ovakvom nizu pobjeda.
Djaba ti pricati princi, kada izjave vucem ga za kapu al me nije skonto, gledo sam Lulica na tv-u dao je go Totenhemu i gledo sam Barsu ali sam cuo da je Kolasinac bio dobar, se velicaju ko da je same Aristotelove misli i djela.Principatus je napisao/la:Kako sam samo oplakao na ovo.Dufresne je napisao/la: Sa 16 godina, sa pivom u ruci i iglom u veni, a sa 19 u Ligi sampiona... Cudni su putevi Gospodnji...
Toliko mnogo pises, ja to vise necu, niti ima potrebe. Hoces da ti pokazem sta je pljuvanje? Ovo ispod, i to je pljuvanje po repci i navijacima iste, tu nam se neko, da upotrijebim tvoje rijeci se*e u lice, a neki to vole, mozda jer su dosta devotni pa im se svidja:adriano_leite je napisao/la:Znas koja je jedina istina? To da cete vi i dalje pljuvati, da ce Pape i dalje raditi ono sta zeli
Branioci Papeta, ova adriano i raja ce ga uvijek braniti, branili su ga za sve i kada je to neopravdano, jednostavno ljudi nece da priznaju da covjek ima mahana milion i da se ponasa ko Nikola Nikic sa svojim izjavama.
Da, trenutno smo prvi u grupi, Grci su jos uvijek u prednosti jer imaju dvije jake pobjede vani.
Ja se nadam da cemo slaviti u Zenici inace nam je vec baraz i pusiona, jer repka sa Papetom nije u stanju dobiti jacu tekmu ma kakve igrace imao.
On nije u kontaktu ni sa Misketom, Pandzu nije ni zovno, on jednostavno statira u kukuruzu.
Ja priznajem da imamo rezultate u grupi, ali da smo prosle godine zijanili par tekmi bez ispaljenog metka, a vi necete da priznate da covjek daje idiotske izjave i dufre je u pravu kada ga zove glupanom jer daje glupe izjave.
A samo glupani mogu braniti takve gluposti jer je to njihov nivo.
Uostalom kada se sjetim kako je branio kriminalca Usanovica...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
bhsport je napisao/la:Djaba ti pricati princi, kada izjave vucem ga za kapu al me nije skonto, gledo sam Lulica na tv-u dao je go Totenhemu i gledo sam Barsu ali sam cuo da je Kolasinac bio dobar, se velicaju ko da je same Aristotelove misli i djela.Principatus je napisao/la:Kako sam samo oplakao na ovo.Dufresne je napisao/la: Sa 16 godina, sa pivom u ruci i iglom u veni, a sa 19 u Ligi sampiona... Cudni su putevi Gospodnji...
Branioci Papeta, ova adriano i raja ce ga uvijek braniti, branili su ga za sve i kada je to neopravdano, jednostavno ljudi nece da priznaju da covjek ima mahana milion i da se ponasa ko Nikola Nikic sa svojim izjavama.
Da, trenutno smo prvi u grupi, Grci su jos uvijek u prednosti jer imaju dvije jake pobjede vani.
Ja se nadam da cemo slaviti u Zenici inace nam je vec baraz i pusiona, jer repka sa Papetom nije u stanju dobiti jacu tekmu ma kakve igrace imao.
On nije u kontaktu ni sa Misketom, Pandzu nije ni zovno, on jednostavno statira u kukuruzu.
Ja priznajem da imamo rezultate u grupi, ali da smo prosle godine zijanili par tekmi bez ispaljenog metka, a vi necete da priznate da covjek daje idiotske izjave i dufre je u pravu kada ga zove glupanom jer daje glupe izjave.
Pravda za Papeta!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ajmo ovako, ko je tebi dao za pravo da nekog nazivas budalom jer ne radi onako kako bi ti htio? Shvatas li ti insanu, da Pape dobija pare, a ti se ovdje provaljujes, pozivas ljude na kafe, izgledas jadno? Shvatas li ti da je Pape 5 puta priznatiji od tebe koji sjedis kuci za kompom i mislis da si trenerski mag, qrac, palac? Ko ti daje to pravo da nekog nazivas budalom? Demokratija? Kazi nekome na ulici da je budala, pa ces dobiti demokratiju po zubima i frakturu nekog od ekstremiteta.Dufresne je napisao/la:Da ponovimo opet, nisam ga nazvao glupanom, nego budalom.... Iza te izjave stojim apsolutno, iz slijedecih razloga, a to su....adriano_leite je napisao/la:Nije se na tebe odnosilo, jer objasnjavas zasto ti se ne svidja njegov rad i postujem to misljenje. Medjutim, ti si se pronasao u mom postu. Eto kad vec trazis, ima i kod tebe pljuvanja. Nazivanje covjeka glupanom za mene predstavlja uvredu i pljuvanje po liku i djelu jednog covjeka, ma kako se on zvao, u ovom slucaju to je nas selektor.Dufresne je napisao/la: Samo mi reci gdje sam ja u zadnjih 5 dana i jednom pljuvao po Papetu?
@DonCorleone, poserem se ja na tvoj pravopis ako mislis da je neispravno fajde, a da je ispravno vajde. Rijec je o turcizmu u nasem jeziku i kaze se fajda ili ti ga korist, a ispravno je i vajda. Ispadas smijesan u pokusaju da budes pametan. Ne forsiraj se
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Prvo, nisam uvijek branio Papeta, slazem se da ima glupih izjava, da nije rjecit, da ne razmislja prilikom izjava i kaze ono sto misli. Branim ga u situaciji gdje ga se napada jer igrac nema **** pasosa. Branim ga za bombardovanje ruznim epitetima jer nije zvao Zukanovica, koji je, ispostavilo se, gori od Pandze. Branim ga kada se govori o nekim porazima, da je on samo kriv, a ustvari igraci su igrali lose.bhsport je napisao/la:Djaba ti pricati princi, kada izjave vucem ga za kapu al me nije skonto, gledo sam Lulica na tv-u dao je go Totenhemu i gledo sam Barsu ali sam cuo da je Kolasinac bio dobar, se velicaju ko da je same Aristotelove misli i djela.Principatus je napisao/la:Kako sam samo oplakao na ovo.Dufresne je napisao/la: Sa 16 godina, sa pivom u ruci i iglom u veni, a sa 19 u Ligi sampiona... Cudni su putevi Gospodnji...
Ovo za nazivanje ljudi glupanima, jer se ne slazu s tobom, cini tebe glupanom i pacenikom. Ovo ti je kao da places mami i tati jer se drugo dijete ne slaze s tobom i nece se igrati s tobom ono sto si ti naumio.
Vidim da je ovdje dopusteno sve, pa tako i vrijedjanje drugih forumasa, tako da treba ocekivati na ovoj temi **** majki i drugim forumasima, ne samo selektoru. BRAVO MODERATORI!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
O moj Bože o čemu oni pričaju ....

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.