Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Dufresne
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Dufresne » 23 feb 2013, 12:23

Zanimljivo je da sam ja pozvao na tu kafu, da upoznam sve strucnjake sa kojim pisem, samo da ih vidim, a niko od tih strucnjaka nije se odazvao... Zasto? To sam opisao, prije prethodnih stranica... :lol:

Ja imam pravo da pisem ovdje, sta god hocu, sve dok to ne krsi pravila foruma... Kad se prekrse pravila, postoji osoba koja to sankcionise, to se i donekle naziva demokratijom... :lol:, a sto se mene tice ti mozes komotno do tada da sviras u frulu... ;)

Ponovicu opet Pape je budala, radi onih izjava kojih je dao.... Jos je veca budala, ako iskreno mislis ono sve sto govori, ja se najiskrenije nadam da nije tako... :D
Pravda za Papeta!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 feb 2013, 12:27

Dufresne je napisao/la:Zanimljivo je da sam ja pozvao na tu kafu, da upoznam sve strucnjake sa kojim pisem, samo da ih vidim, a niko od tih strucnjaka nije se odazvao... Zasto? To sam opisao, prije prethodnih stranica... :lol:

Ja imam pravo da pisem ovdje, sta god hocu, sve dok to ne krsi pravila foruma... Kad se prekrse pravila, postoji osoba koja to sankcionise, to se i donekle naziva demokratijom... :lol:

Ponovicu opet Pape je budala, radi onih izjava kojih je dao.... Jos je veca budala, ako iskreno mislis ono sve sto govori, ja se najiskrenije nadam da nije tako... :D
Nece niko s tobom na kafu, jer zvucis jadno. Nije niko dotakao dno dna da ide na kafu sa forumasem, umjesto sa svojim prijateljima, kolegama, familijom itd. Tebi ako se ne svidja sta je on izjavio, mozes ga nazivati budalom? Meni se ne svidja sta ti pises, mogu li i ja tebe nazvati budalom bez da dobijem ban?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 feb 2013, 12:34

adriano_leite je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:Zanimljivo je da sam ja pozvao na tu kafu, da upoznam sve strucnjake sa kojim pisem, samo da ih vidim, a niko od tih strucnjaka nije se odazvao... Zasto? To sam opisao, prije prethodnih stranica... :lol:

Ja imam pravo da pisem ovdje, sta god hocu, sve dok to ne krsi pravila foruma... Kad se prekrse pravila, postoji osoba koja to sankcionise, to se i donekle naziva demokratijom... :lol:

Nece niko s tobom na kafu, jer zvucis jadno. Nije niko dotakao dno dna da ide na kafu sa forumasem, umjesto sa svojim prijateljima, kolegama, familijom itd. Tebi ako se ne svidja sta je on izjavio, mozes ga nazivati budalom? Meni se ne svidja sta ti pises, mogu li i ja tebe nazvati budalom bez da dobijem ban?
1. Ne svidja mi se sto daje u izjavama, ako moj komentar na njegove izjave krsi pravila foruma, onda cu biti sankcionisan za to!

2. Ako se tebi ne svidja sto ja pisem, probaj me slobodno nazvati budalom (ja licno se necu uvrijediti... :lol: ), ali ako i taj tvoj komentar krsi pravila, i on ce biti sankciosan... :lol:

A do tada, sebi kupi tarabuk i glavom udaraj u njega... :D
Pravda za Papeta!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 feb 2013, 12:34

Eto Kolašinac danas izjavi da će igrati za Bosnu i Hercegovinu i da je već pokrenuo proces promjene državljanstva.
DRUG NEBI TI PUNCA

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 feb 2013, 12:41

Dufresne je napisao/la: 1. Ne svidja mi se sto daje u izjavama, ako moj komentar na njegove izjave krsi pravila foruma, onda cu biti sankcionisan za to!

2. Ako se tebi ne svidja sto ja pisem, probaj me slobodno nazvati budalom (ja licno se necu uvrijediti... :lol: ), ali ako i taj tvoj komentar krsi pravila, i on ce biti sankciosan... :lol:

Tvoj komentar bi trebao da krsi pravila foruma, jer vrijedjas nekoga. Ako tebi predstavlja satisfakciju da nekog vrijedjas, iako si niko i nista u poredjenju s tom osobom, svaka cast. Mozda se tako osjecas bitan, posto imas ovako par sljedbenika i istomisljenika, koji su takodjer niko i nista, ali ih forum ispunjava.

Ovo sto se tice nazivanja tebe budalom, bio je obicni primjer ;) .

Ovo posljednje, mislim da bi ti trebao poslusati svoj savjet, jer ocigledno se dugo nece promijeniti selektor, tako da ti preostaje samo da kucas na forumu, zamisljas da si neko i nesto, a svi te znaju kao dufresnea, dok Pape, legenda naseg fudbala, vodi ovu repku do najveceg dostignuca u nasoj historiji. Tako da ti je bolje kupiti sebi tarabuk i stvarati nesto kreativno, lupajuci glavom u njega.

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 feb 2013, 12:43

bagrcavi je napisao/la:Eto Kolašinac danas izjavi da će igrati za Bosnu i Hercegovinu i da je već pokrenuo proces promjene državljanstva.
To je laz, PAPE NAPOLJE! GROBAR BH FUDBALA!
:lol: :lol: :lol:

Eto polako se ruse kule od karata koje su vrijedno gradili nasi cijenjeni forumasi. Ali prica nece prestati ni kada Sead postane nas, uvijek ce biti neki drugi Sead i neki drugi Avdija, da bi se pljuvalo.

Mes Que Un Club!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 feb 2013, 12:45

Ma dobro, ljudi žele samo najbolje za reprezentaciju.A sad što zbog nekih ljudi koji ne vole Safeta, svaka dobronamjerna kritika izgleda kao pljuvanje, to je druga stvar.
slika
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 23 feb 2013, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 feb 2013, 12:48

Dufresne je napisao/la: 1. Ne svidja mi se sto daje u izjavama, ako moj komentar na njegove izjave krsi pravila foruma, onda cu biti sankcionisan za to!

Tvoj komentar bi trebao da krsi pravila foruma, jer vrijedjas nekoga. Ako tebi predstavlja satisfakciju da nekog vrijedjas, iako si niko i nista u poredjenju s tom osobom, svaka cast. Mozda se tako osjecas bitan, posto imas ovako par sljedbenika i istomisljenika, koji su takodjer niko i nista, ali ih forum ispunjava.

Ovo sto se tice nazivanja tebe budalom, bio je obicni primjer ;) .

Ovo posljednje, mislim da bi ti trebao poslusati svoj savjet, jer ocigledno se dugo nece promijeniti selektor, tako da ti preostaje samo da kucas na forumu, zamisljas da si neko i nesto, a svi te znaju kao dufresnea, dok Pape, legenda naseg fudbala, vodi ovu repku do najveceg dostignuca u nasoj historiji. Tako da ti je bolje kupiti sebi tarabuk i stvarati nesto kreativno, lupajuci glavom u njega.
Ali nazalost ti nisi nadlezan da tumacis ta pravila, zato prepusti ljudima koji jesu... ;)

Ja nigdje nisam prizivao da se selektor mijenja... ;)

Moj ti je savjet, ako ti ne lezi ono sto ja pricam, samo me u sirokom luku zaobidjes, ignorises ono sto ja pisem i to je to.... ;)

I hajd ne trolamo ovu temu vise.. ;)
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 feb 2013, 12:51

bagrcavi je napisao/la:Ma dobro, ljudi žele samo najbolje za reprezentaciju.A sad što zbog nekih ljudi koji ne vole Safeta, svaka dobronamjerna kritika izgleda kao pljuvanje, to je druga stvar.
To je glavni problem ovdje, jer ako postoje ljudi, koji ne klimaju glavom na ono sto Pape radi i ne velicaju njegov lik i djelo, ti ljudi naravno pljuju po njemu, to su antipatriote i slicne stvari... :roll:
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 feb 2013, 12:55

bagrcavi je napisao/la:Eto Kolašinac danas izjavi da će igrati za Bosnu i Hercegovinu i da je već pokrenuo proces promjene državljanstva.
To je laz, PAPE NAPOLJE! GROBAR BH FUDBALA!
:lol: :lol: :lol:

Eto polako se ruse kule od karata koje su vrijedno gradili nasi cijenjeni forumasi. Ali prica nece prestati ni kada Sead postane nas, uvijek ce biti neki drugi Sead i neki drugi Avdija, da bi se pljuvalo.
:shock: :roll: :lol:
Pravda za Papeta!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 feb 2013, 12:59

Dufresne je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ma dobro, ljudi žele samo najbolje za reprezentaciju.A sad što zbog nekih ljudi koji ne vole Safeta, svaka dobronamjerna kritika izgleda kao pljuvanje, to je druga stvar.
To je glavni problem ovdje, jer ako postoje ljudi, koji ne klimaju glavom na ono sto Pape radi i ne velicaju njegov lik i djelo, ti ljudi naravno pljuju po njemu, to su antipatriote i slicne stvari... :roll:
I kako da ti neko ne odgovori na ovu nebulozu sto si napisao? Ko je koga nazvao antipatriotom? Ljudi koji zele najbolje za repku, nece nazivati Papeta budalom, telecim pogledom itd. to je direktni atak na Papeta. Pape je na celu te repke, kao takav zasluzuje bar malo respekta, jer repka igra odlicno. Da nam je ko ponudio ove bodove prije pocetka kvalifikacija, objerucke bismo ih prihvatili. Repka je 11 igraca na terenu, nebitna su njihova imena, bitno je da igraju za nas grb. To je isto kao da ja sad uzmem nazivati Dzeku i Pjanica svakakvim imenima, a kao lafo zelim najbolje nasoj repki ;) .

Mes Que Un Club!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 feb 2013, 13:00

Dufresne je napisao/la:
I kako da ti neko ne odgovori na ovu nebulozu sto si napisao? Ko je koga nazvao antipatriotom? Ljudi koji zele najbolje za repku, nece nazivati Papeta budalom, telecim pogledom itd. to je direktni atak na Papeta. Pape je na celu te repke, kao takav zasluzuje bar malo respekta, jer repka igra odlicno. Da nam je ko ponudio ove bodove prije pocetka kvalifikacija, objerucke bismo ih prihvatili. Repka je 11 igraca na terenu, nebitna su njihova imena, bitno je da igraju za nas grb. To je isto kao da ja sad uzmem nazivati Dzeku i Pjanica svakakvim imenima, a kao lafo zelim najbolje nasoj repki ;) .
1. Shvatio sam sta hoces da kazes, prije 7 dana...
2. Ne slazem se sa tim sto kazes, prihvati to...
3. Hajd da se ne raspravljamo bezveze vise oko toga...

Pravda za Papeta... :lol:
Pravda za Papeta!

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 23 feb 2013, 13:04

slika

evo Pape s familijom na izletu neki dan slikano :mrgreen: :mrgreen:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 feb 2013, 13:08

Sakuragi je napisao/la:slika

Je li tebi to fakat smijesno??? Ajde nam postavi sliku sebe sa svojom familijom na izletu...

Mes Que Un Club!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 23 feb 2013, 13:08

Bosanac ne bi bio Bosanac kad ne bi trazio tudje pare. Sam ih ne zna uloziti. Najvise sto je ulozio je bilo u 2 vrece krUmpira.

Bas bih volio da FIFA zabrani mijenjanje drzavljanstva u slucaju da igrac hoce nastupati za drzavu gdje nije rodjen. Ovo je njihovo legitimno pravo, potkrijepljeno moralom, jer se u igraca tokom razvoja njegove karijere ulozi ogromno.

Sada sta radimo je samo da te silne pare mamimo nekim patriotizmom. Volio bih, jer bi se ljudi onda probudili. Ovako nece... Boli me briga sta ce ovde ko reci al' ce mi biti pomalo zao reprezentqcije koja ce kroz dvije generacije biti na nivou Abanije.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 feb 2013, 13:12

Mada i ovo drvo izgleda pomudro :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 23 feb 2013, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 feb 2013, 13:12

Rockefeller je napisao/la:Bosanac ne bi bio Bosanac kad ne bi trazio tudje pare. Sam ih ne zna uloziti. Najvise sto je ulozio je bilo u 2 vrece krUmpira.

Bas bih volio da FIFA zabrani mijenjanje drzavljanstva u slucaju da igrac hoce nastupati za drzavu gdje nije rodjen. Ovo je njihovo legitimno pravo, potkrijepljeno moralom, jer se u igraca tokom razvoja njegove karijere ulozi ogromno.

Sada sta radimo je samo da te silne pare mamimo nekim patriotizmom. Volio bih, jer bi se ljudi onda probudili. Ovako nece... Boli me briga sta ce ovde ko reci al' ce mi biti pomalo zao reprezentqcije koja ce kroz dvije generacije biti na nivou Abanije.
Prijatelju,

Ja mislim da cemo ipak biti bolji, jer ce Vrsajevic biti na vrhuncu karijere, ali Albanija nema Vrsajevica... 8-)
Pravda za Papeta!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 feb 2013, 13:16

DonCorleone je napisao/la:

U svakom slucaju mudrije od tebe :lol: . Drvo mudro cuti, a ti se izvaljujes ;) .

Mes Que Un Club!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 feb 2013, 13:18

DonCorleone je napisao/la:

U svakom slucaju mudrije od tebe :lol: . Drvo mudro cuti, a ti se izvaljujes ;) .
Sad bi rekao nesto, ali cu se suzdrzati... :mrgreen:
Pravda za Papeta!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 feb 2013, 13:19

Yes, yes drvo mudro suti ko ti sto ispisa dvije strane u 15 minuta i to u slow motion ritmu :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.