Upravo tako braco..miky_hz je napisao/la:LFC1892 je napisao/la:Dok je Dino Selimovic tu ja se ne brinem
To je to
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
VRATIO SE NA KOŠEVO
Adnan Hrelja potpisao ugovor sa FK Sarajevo
Adnan Hrelja, koji je prošao omladinsku školu FK Sarajevo vratio se ponovo na Koševo. Ovaj 20-godišnji nogometaš prošlu sezonu nastupao je za Pecsi iz Mađarske.
Adnan Hrelja potpisao ugovor sa FK Sarajevo
Adnan Hrelja, koji je prošao omladinsku školu FK Sarajevo vratio se ponovo na Koševo. Ovaj 20-godišnji nogometaš prošlu sezonu nastupao je za Pecsi iz Mađarske.
Čomore, vrati se.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Danas Sesar prvi put od prve minute nastupa za svoj novi tim. Neka mu je sa srećom.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Danas Sesar prvi put od prve minute nastupa za svoj novi tim. Neka mu je sa srećom.
.....In David we trust.....
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Danas protiv Zrinjskog u pola tri.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma kakav Matosevic, on se povrijedio vec nakon par dana probe, tako da su mu se odmah zahvalili.
Danas su potpisali Melunovic i Hrelja, ponedjeljak potpisuje Haurdic, a nije jos 100% da ce potpisati Zadro, iako bi i to trebalo vec u ponedjeljak da se razjasni. Nadam se da ce ostati, treba nam siroka klupa.
To bi onda trebalo biti to, osim ako se nesto drasticno ne promijeni i izleti jos neki igrac (prije svega na pozcijama desni bek, te eventualno zadnji vezni ili napadac, iako je to manje vjerovatno).
Danas igramo protiv Zrinjskog, btw.
Danas su potpisali Melunovic i Hrelja, ponedjeljak potpisuje Haurdic, a nije jos 100% da ce potpisati Zadro, iako bi i to trebalo vec u ponedjeljak da se razjasni. Nadam se da ce ostati, treba nam siroka klupa.
To bi onda trebalo biti to, osim ako se nesto drasticno ne promijeni i izleti jos neki igrac (prije svega na pozcijama desni bek, te eventualno zadnji vezni ili napadac, iako je to manje vjerovatno).
Danas igramo protiv Zrinjskog, btw.
- Evolution87
- Kontakt:
Sarajevo: Bandović, Tatomirović, Torlak, Tadejević, Zlatković, Džakmić, Melunović, Osmanagić, Todorović, Hadžić, Huseinbašić
Vodimo 1-0. Torlak strijelac
Vodimo 1-0. Torlak strijelac
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Dobro je ovo,iako ni ovo nije najboljih 11
Bit ce to strasno kad Dupovac ocisti kartone nakon prvog kola kad Radan bude spreman,,kad Haurdic bude tu,btw procitao sam da je decko odradio pripreme u Ceskoj cak i igrao prijateljske,tako da dolazi spreman sto je najbitnije
Bit ce to strasno kad Dupovac ocisti kartone nakon prvog kola kad Radan bude spreman,,kad Haurdic bude tu,btw procitao sam da je decko odradio pripreme u Ceskoj cak i igrao prijateljske,tako da dolazi spreman sto je najbitnije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
2:1. Hadžić nas doveo u vodstvo. Jedan od meni dražih igrača kod nas, bar meni. Samo naprijed.
1-2 Hadzic
High,ti jedan od malobrojnih koji ne pljuje po igracu koji je igrao u Zelji a sada je kod vas i to ljubimac.
Svi su oni profesionalci i igraju za nesto opipljivo (sto susti)-mani ,mani.
Svi su oni profesionalci i igraju za nesto opipljivo (sto susti)-mani ,mani.
Ivo asistirao u prvoj utakmici za Elazig 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
U prvoj utakmici od pocetka.Igrao je vec dve utakmice pre ovoga.Sabinho je napisao/la:Ivo asistirao u prvoj utakmici za Elazig
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
70 'minuta. Umjesto Osmanagića, Todorovića i Torlaka u igru ulaze Radovac, Mijušković i Zadro.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Je li ovo Radovcu prvi zvanicni nastup za seniorsku kategoriju FK Sarajeva?VanBasten je napisao/la:70 'minuta. Umjesto Osmanagića, Todorovića i Torlaka u igru ulaze Radovac, Mijušković i Zadro.
Igrao je i protiv Viteza.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dakle, poceo je za seniore igra, veliki plus za njega...
Da li slucajno znas kada ce ici na turnir u Spaniju sa Zenitom B?
Prvo ja mislim trebaju u Italiju na neki turnir, uglavnom ceka kartu od Zenita....DzoleZeljo je napisao/la:Dakle, poceo je za seniore igra, veliki plus za njega...
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, misstianopenaldo, Sazg, zeljovolimte i 40 gostiju.