Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
E ljudi, jedno pitanje..hoce li se organizirano radit neka koreografija u Zenici?!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
- Kontakt:
"Pozdrav svim navijacima BiH, a posebno mojim BHFanaticosima i poklanjam im od srca novu navijacku pjesmu. S pjesmom u nove pobjede, Jedne nam Jedine.
Narcis Vucina"
Ime navijacke himne: Bosna je tu, nosim je u srcu
Tekst i Muzika: Narcis Vucina
Vokal: Narcis Vucina
Aranzman: Irhan Sehovic Hor: Jasmin (BHF), Omer, Irhan, Narcis
Novu navijacku pjesmu mozete skinuti ovdje:
http://jabu.monline.dk/Bosna_je_tu,nosi ... n_Band.mp3
Koliko jos sati?
Sanjao sam neku noc da ce Ronaldo dati 1 gol za Portugal i probudio se...izgleda san me prevario :mrgreen:covijek nece ni igrati 

sta ovo,hasagic ipak ne brani?? 

- miralem444
- Kontakt:
pa malo prije sam na procito da keno nemze branit...pa mislim da bi logicno ilo da asmir begovic sta na gol...prani konstantno a jos uz to u fantasticnoj je formi..i malo prije sm procito da je zvijer na na treninzima...kenoo je napisao/la:sta ovo,hasagic ipak ne brani??
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Negdje sam procitao da ce njemacki eurosport prenositi tekmu???
ako neko zna 100% da li je istina ili ne, nek pise.. da montiram satelitsku antenu !!!
valja mi rupe busiti na 8 spratu a nije na strani gdje je balkon.. zato pisite sto prije hehe
ako neko zna 100% da li je istina ili ne, nek pise.. da montiram satelitsku antenu !!!

valja mi rupe busiti na 8 spratu a nije na strani gdje je balkon.. zato pisite sto prije hehe
ČELIK SERIF MUBAREK OLSUN!!!
Begović na golu,jedino je problem sto mu je to prva utakmica(koja je usput za nas najvažnija)......pa me zanima njegov psihološki profil,jbg sa frajer ne pukne..... 

evo, ja prije 5minuta čitao na stranici jutarnji.hr da ce branit hasagić. Ne znam, mozda oni grijese, al tako pise.. Ma kad je riječ o Ćiri ko ce znat ko ce branit. Dok ne izadu na teren, necemo znati. I evo, citam da mali Pjanic nece igrat..hm...ne znam...meni je mali extra igrac...ma vidjet cemo...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
heh i ja imam 3 ispita.2 u subotu i jedan u nedjelju.mada ne znam iskreno kako ću se koncetrirat na učenje i na sam ispit kada bude.BILO KAKO BILO NADAM SE DA ĆU IMATI ČETVERODUPLLO SLAVLJEsamricak je napisao/la:hehehhe buraz.....et onda cemo skupa....ja ne znam sha cu...ucim malo malo pa skocim na net hehehehkenoo je napisao/la:samricak je napisao/la:svako se raduje pa i Ronaldo vjeruje u pobjedu.....
Niko u ovom trenutku nije tužniji od mene jer nositi nacionalni dres je nešto što vas čini ponosnim, no, doista
nemama alternative osim da se što prije oporavim. Biću u subotu na tribinama kako bih dao podršku timu, a siguran sam da ćemo nadjačati sve nevolje te da ću se nakon susreta zajedno sa saigračima radovati u svlačionici."
NO SVE BI DAALA A DAT CE VALJDA BOG I NAMA MALO SRCE DA IPAK MI BUDEMO TI KOJI CE SLAVITI......
poludit cu trebam ucit imam ispit a samo me tekma zanima......i sha se pise i sve vezano za Nogomet.....
a buraz isto mi je vjeruj mi,imam ispit sutra,prekosutra i u nedjelju nekakav,a ne mogu otvoriti nista..vec sam imao jucer i prekucer i katastrofa...ne znam sta acu,jos ako ne prodemo bit ce meni kao i onom golmanu sinoc...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
htio sam napisat da mali Pjanic nece igrat od prve minute, a ne uopce..malo sam se zahebodubrava je napisao/la:evo, ja prije 5minuta čitao na stranici jutarnji.hr da ce branit hasagić. Ne znam, mozda oni grijese, al tako pise.. Ma kad je riječ o Ćiri ko ce znat ko ce branit. Dok ne izadu na teren, necemo znati. I evo, citam da mali Pjanic nece igrat..hm...ne znam...meni je mali extra igrac...ma vidjet cemo...

Begović na golu?
Kenan Hasagić, kako sada stoje stvari, sigurno neće braniti u prvom susretu baraža sa Portugalcima, koje naša reprezentacija igra 14. novembra u Lisabonu.
Umjesto njega, "jedinici" je najbliži mladi Asmir Begović. Ćiro je na jučerašnjem treningu uvidio kako Hasagić ipak nije najspremniji.
"Još uvijek nema brzinu refleksa. Nije to to. Jednostavno, nisam siguran da može odgovoriti izazovu. Dugo je bio povrijeđen i trebaće mu vremena da se vrati u optimalnu formu", rekao nam je selektor BiH Miroslav Blažević.
Tako će gotovo pa sigurno na golu reprezentacije Bosne i Hercegovine u subotu stajati mladi Asmir Begović, ali poznavajući Ćiru nije nemoguće da se desi još neka promjena.
izvor http://www.sportsport.ba
Kenan Hasagić, kako sada stoje stvari, sigurno neće braniti u prvom susretu baraža sa Portugalcima, koje naša reprezentacija igra 14. novembra u Lisabonu.
Umjesto njega, "jedinici" je najbliži mladi Asmir Begović. Ćiro je na jučerašnjem treningu uvidio kako Hasagić ipak nije najspremniji.
"Još uvijek nema brzinu refleksa. Nije to to. Jednostavno, nisam siguran da može odgovoriti izazovu. Dugo je bio povrijeđen i trebaće mu vremena da se vrati u optimalnu formu", rekao nam je selektor BiH Miroslav Blažević.
Tako će gotovo pa sigurno na golu reprezentacije Bosne i Hercegovine u subotu stajati mladi Asmir Begović, ali poznavajući Ćiru nije nemoguće da se desi još neka promjena.
izvor http://www.sportsport.ba
ok formacija ali prvi put u zivotu da vidim da neko stavlja golmana u formaciju ( mislim ovo dole 1-3-5-2 )Santiago_Bernabeuo je napisao/la:-------------Hasagic-----------------
--Jahic-----Nadarevic-----Spahic-
--Berberovic-----------Salihovic--
--------------Rahimic--------------
--------Ibrcic-----Misimovic-----
-----------Dzeko--Ibisevic-------
1-3-5-2SP 2010 S.AFRICA

ser del barça es el millor que hi ha !
- smijesni_ste
- Kontakt:
e sad cemo da vidimo kako brani begovic daj boze da ne zabrlja
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Scof1eld je napisao/la:ok formacija ali prvi put u zivotu da vidim da neko stavlja golmana u formaciju ( mislim ovo dole 1-3-5-2 )Santiago_Bernabeuo je napisao/la:-------------Hasagic-----------------
--Jahic-----Nadarevic-----Spahic-
--Berberovic-----------Salihovic--
--------------Rahimic--------------
--------Ibrcic-----Misimovic-----
-----------Dzeko--Ibisevic-------
1-3-5-2SP 2010 S.AFRICA
![]()

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Principatus
- Kontakt:
I ja sam isto mislio, ali sada izgleda prenose Irska protiv Francuske.
http://www.tvinfo.de/sendung/98002776_fussball
http://www.tvinfo.de/sendung/98002776_fussball
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Reprezentativci BiH stajali su spremni za međusobnu utakmicu. Odjedanput je netko od igrača povikao:
- Šefe, nas je jedan manje...
Izbornik reprezentacije Ćiro Blažević na brzinu je prebrojao igrače i kad je shvatio da je zaista tako, podignuo je ruku i rekao:
- Ajde, mali, ulazi u igru.
S ruba terena potrčalo je dijete, nikome nije bilo jasno što se događa. Napad BiH u toj utakmici bio je Džeko i Bečić - 40 milijuna eura vrijedan napadač Wolfsburga i dijete iz Opatijine škole.
- Presjeklo me kad mi je gospodin Ćiro rekao da uđem, bilo me je strah - rekao je 15-godišnji Alen.
No nitko od reprezentativaca BiH nije mario, dečko je bio član momčadi kao i svaki drugi. U jednom trenutku 15-godišnji Alen dobio je loptu i asistirao za vodstvo svojih 1-0. Drugi gol zabio je Edin Džeko, a mali Alen Bečić poslije utakmice je rekao:
- Džeko i ja odličan smo tandem. Ja sam asistirao za prvi, on je zabio drugi gol - sretno je izjavio Alen.
Sinu Ćirina prijatelja ovo nije prvi “nastup” za reprezentaciju BiH. Često mu Blažević, “trener svih trenera”, da priliku na treningu. Ovo je posve normalno u ovoj momčadi. Iako ih u subotu čeka vjerojatno najveća utakmica u povijesti, svi su opušteni u reprezentaciji.
- Šefe, nas je jedan manje...
Izbornik reprezentacije Ćiro Blažević na brzinu je prebrojao igrače i kad je shvatio da je zaista tako, podignuo je ruku i rekao:
- Ajde, mali, ulazi u igru.
S ruba terena potrčalo je dijete, nikome nije bilo jasno što se događa. Napad BiH u toj utakmici bio je Džeko i Bečić - 40 milijuna eura vrijedan napadač Wolfsburga i dijete iz Opatijine škole.
- Presjeklo me kad mi je gospodin Ćiro rekao da uđem, bilo me je strah - rekao je 15-godišnji Alen.
No nitko od reprezentativaca BiH nije mario, dečko je bio član momčadi kao i svaki drugi. U jednom trenutku 15-godišnji Alen dobio je loptu i asistirao za vodstvo svojih 1-0. Drugi gol zabio je Edin Džeko, a mali Alen Bečić poslije utakmice je rekao:
- Džeko i ja odličan smo tandem. Ja sam asistirao za prvi, on je zabio drugi gol - sretno je izjavio Alen.
Sinu Ćirina prijatelja ovo nije prvi “nastup” za reprezentaciju BiH. Često mu Blažević, “trener svih trenera”, da priliku na treningu. Ovo je posve normalno u ovoj momčadi. Iako ih u subotu čeka vjerojatno najveća utakmica u povijesti, svi su opušteni u reprezentaciji.
Zadnja izmjena: Scof1eld, dana/u 11 nov 2009, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
ser del barça es el millor que hi ha !
Berberovic nema sta traziti medju prvih 11 jer vrlo malo igra za svoj klub i nije u formi.
Mislim da ima dobra sansa da Milenkovic se nadje medju starterima jer Ciro je ga sigurno pozvao da igra a ne da grije klupu.
Mislim da ima dobra sansa da Milenkovic se nadje medju starterima jer Ciro je ga sigurno pozvao da igra a ne da grije klupu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
pun volje....je mladi begovic...tako da mislim da ce taj momak sve od sebe dati a ja on je ozenjen heheh al nije bitno mislim da je super sho ce on braniti.....to je cast za njega tako da ce dati maximum od sebe i dokazati se.....jedva cekam aBd
kako stvari stoje begovic ide na gooooo.......
kako stvari stoje begovic ide na gooooo.......
Begović, Spahić, Nadarević, Jahić, Salihović, Rahimić, Ibričić, Misimović, Muratović, Ibišević i Džeko. To je to, iako bih ja dosta srezao, od Muratovića pa do...Al' ostaje još da vidimo kako je to Ćiro zamislio.
Opet, mislim da bi mogli igrati i sa jednim isturenim špicom (Džeko), koji bi glavom spuštao lopte za Misketa i društvo koje prijeti po krilima. Teško će biti probiti portugalsku odbranu.
Opet, mislim da bi mogli igrati i sa jednim isturenim špicom (Džeko), koji bi glavom spuštao lopte za Misketa i društvo koje prijeti po krilima. Teško će biti probiti portugalsku odbranu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
[youtube][/youtube]
Reko da se malo opustimo. nekako je atmosfera previse napeta. Ja sam se zaista najezio. Narocito ovaj prvi komentar EVO NOCI EVO LUDILA. Ja mislim da je to bilo protiv norveske
Reko da se malo opustimo. nekako je atmosfera previse napeta. Ja sam se zaista najezio. Narocito ovaj prvi komentar EVO NOCI EVO LUDILA. Ja mislim da je to bilo protiv norveske
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.