Druga stvar, ja sam u svom postu napisao "ako je ovo navedeno tacno", dakle, "MOJA PREDPOSTAVKA" i ostavljanje komentara na osnovu spekulacija koje su kruzile tog dana. Dok, neki ljudi to PROCITAJU POVRSNO, i odmah GENERALNO gledaju na te stvari...
Treca stvar, necu se ja pravdati niti njemu niti tebi, jer to nisam ni duzan raditi nikome, ali kao sto ja njemu nisam pisao nikakve kontrirajuce, supacke postove nece ni on meni...
Evo nas sada kod ironije, koja je upraov i napisana jer su raja pocela da se sprdaju sa navedenim spekulacijama koje su kruzile tog dana... Dakle, nisi ni ti svatio poentu, a pravis se da si kompetentna osoba da ulazis u diskusiju sa nekim. Vidis, generalno videnja nije ni bilo, vec samo komentar na osvonu predpostavki...
Konacno, da ti odgovorim na tvoje pitanje na osvnovu kojeg mislis postati slavan na forumu...
Sta radi jedan prosjecan balkanac (na nasim prostorima)? Uzme "avaz", procita od A-do-Ž i sutra on pametan, generalno svatio sve, a zapravo nije nista svatio kako treba...
Nema tu pitanja po cemo si ti bolji, ili nisi, jer kao kao individuo ne mogu sebe ocjenjivati niti zelim, ali ovo istaknutu su ti cinjenice, e sada je opet pitanje na koji ces ti nacin to svatiti....
Pozdrav, i ziv mi bio...
(Nemoj ovdje vise da ne ode tema u tri lepe)....