Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
i jos dodao:"sad se najvise bojim da ce Milan osvojiti Champions.Svaki klub kojeg je Ibra napustio,osvojio ju je nakon toga"sanjingr je napisao/la:Mauro Icardi. La mancata ufficialità è data dal periodo delicato, non di calciomercato.
Marco Materazzi: "Kada je bio u pitanju Ibrahimovicev odlazak, on je rekao Chivu 'bez mene,ti neces vise pobjeđivati.' Na sta je Mourinho odgovorio: " Bez tebe (Ibra), mi cemo osvojiti sve.'"
Samo laganoTritolone je napisao/la:Bome uvijek kad je strucnjak bio pesimist mi smo pobjedivali![]()
tako bi protiv Juvea ako se ne varam bit ce i sutra
Nemoj Huska,pijan si.Huska je napisao/la:Uzimamo ih lagano u hendikepu...svaki ostali rezultat je veliko iznenadjenjeBit ce mi zao ovog malog sto se nalozio sa nekom frizurom pored najmocnijeg svih vremena, a kako ce tek proci smradotelli pored Isusa, jedino da kakav krstobjesi pa se ovaj malo sazali...o ostalim antitalentima ne bih ni da pricam, sve je na nasj strani od golmana do napada...zao mi samo sto nema Milita da ih opet izlevati, prije svega onu prevaru od igraca Abatea
Huska je napisao/la:cuj bbilan nas pobijediti, pa nisu oni Siena
Greska,ima 7 zutih u ovoj sezoni,nedavno odradio kaznu,Juan igra.scudetto je napisao/la:Ja koliko sam vidio na utakmici protiv Fiorentine kada je zuti dobio Juan Jesus pisalo je da propusta sljedeci mec (nije valjda da sam jedini to primjetio) a ocigledno je da je onda bila greska u potpisu, kako god samo da bude fer i sportski pa neka bolji pobjedi, citaj ACM
![]()
aminTritolone je napisao/la:Izgleda da ce Ranocchia ipak bit spreman za derbi veceras
Rekoh ja prije par dana... Vjerovatno je Strama pripremio par akcija iz prekida za Ranka kao neko iznenadjenje veceras... Nesto slicno akciji protiv Napolija.... Tako da Ranko veceras daje makar jedan golTritolone je napisao/la:Izgleda da ce Ranocchia ipak bit spreman za derbi veceras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.