Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gringobih
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la gringobih » 23 feb 2013, 16:54

emir79 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Sesar je sa dvije asistencije zacepio usta svima :)
Ma sta zna Susic,gdje ce pozivati igraca iz PLBIH, tu nema kvaliteta. Kako moze tako nestrucan selektor znati ko ima kvalitet, a ko ne.
Sesar, kao i Svraka su odlicno otkrice Papeta iz nase lige. 99% strucnjaka sa foruma, nebi ni na pamet palo da ih se pozove.
Svraka otkrice? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ako je Svraka igrac ja sam balerina...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 feb 2013, 16:54

I jos isti Elegant kaze prije jedan dan:
Ja o tome govorim, da ce Pape sa njime sve dogovriti ali ce nas u zadnji cas zeznuti (Kolasinac) !
A Pape ga ni na TV ne pogleda, a Kolasinac sam se odradi posao, niti nas zeznu, i jos meni kaze da lizem.
Haha. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 23 feb 2013, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 feb 2013, 16:56

@princi i ti si neki dan napisao da nije bilo kontakta sa Kolasincem.
kao sto vidimo ljudi uveliko zavrsavaju posao,a i Susic rece kada ga zavrse da ce ga uvrstiti u reprezentaciju.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 feb 2013, 16:56

Principatus je napisao/la:Dakle tek sad kontam koliko neki ovdje boluju.
Za 1 dan okrenu plocu i prave se kao da nista nije bilo, pa kako se ne sramite sami pred sobom? :mrgreen:
Sramis li se ti sta si pisao o Savezu, a danas se zahvaljujes Piricu i Jagodicu?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 feb 2013, 16:57

calcio je napisao/la:@princi i ti si neki dan napisao da nije bilo kontakta sa Kolasincem.
Pusti se taktike "pravim se glup". Kontakt je bio sa strane Jagodica, vec otkada. To sam jos jucer pisao. Sve vas spopala sizofrenija i alzheimer ah? Odjedanput vas pogodi. Jagodic radi posao Susica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 feb 2013, 16:57

Sesar me zaista iznenadio odigrao je za 10 !
Izgleda da covjek nije mogao u ovoj nasoj kukurz ligi naci motiva da pokaze sta zna....
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 feb 2013, 16:59

Elegant je napisao/la:Evo vam pa lizite ...

slika
Jedini koji treba da liže si ti i slični tebi, koji ste momka vrijeđali, nazivali svakavim imenima, samo što nećete lizalo :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 feb 2013, 16:59

Covjece moja lista za ignore je trebala prije odredjenog vremena porasti za nekoliko imena, ali cu to sada uraditi. Bolest. A vi idite i brisite postove, i to mnoge, da vas jednog dana ne spopadne nesto sto pristojni ljudi zovu sram.

Lista gnjavatora/ica je ažurirana.

Aaah kako sad ova tema lijepo izgleda. 8-)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 feb 2013, 17:02

Principatus je napisao/la:
calcio je napisao/la:@princi i ti si neki dan napisao da nije bilo kontakta sa Kolasincem.
Pusti se taktike "pravim se glup". Kontakt je bio sa strane Jagodica, vec otkada. To sam jos jucer pisao. Sve vas spopala sizofrenija i alzheimer ah? Odjedanput vas pogodi. Jagodic radi posao Susica.
Ti koristis tu taktiku, do danas si pricao kako nema kontakta, kako Savez nista ne radi, danas se zahvaljujes Jagodicu i Piricu. Koji je tvoj izgovor?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 feb 2013, 17:02

Momak od 19 godina je Jagodicev posao. Posto nema drzavljanstvo onda je posao Pirica i Bakovica da mu pomognu. Kada dobije drzavljanstvo i pravo za igranje onda je posao selektora da ga pozove, ako zasluzuje.
Osnovna pravila. Zivis na zapadu i trebao bi znati da svaka pozicija ima svoju zonu odgovornosti. Nece zidar operisati pacijenta.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 23 feb 2013, 17:03

legenda reala je napisao/la: Jedini koji treba da liže si ti i slični tebi, koji ste momka vrijeđali, nazivali svakavim imenima, samo što nećete lizalo :lol: :lol:
Njima i onima koji su govorili kako NSBIH ništa ne poduzima povodom ovih momaka. ;)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 23 feb 2013, 17:03

Jebg ja pa zar vi nemate sta drugo raditi nego se prepucavati ovdje po citav dan. Neki izgleda citav dan ovdje provode. Samo budala moze reci da nama ovakav igrac ne treba u timu. I lakse malo sa vjerovanju ovom Avazu evo sta je covjek rekao.
" onclick="window.open(this.href);return false;\

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 23 feb 2013, 17:04

legenda reala je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Evo vam pa lizite ...

slika
Jedini koji treba da liže si ti i slični tebi, koji ste momka vrijeđali, nazivali svakavim imenima, samo što nećete lizalo :lol: :lol:
Nakon Begovica, Medexa slijedilo je pljuvanje i po Kolosincu ( da ne govorim od Izetu i Seferu, joj bi bio show kad bi i oni pristali da igraju) i to od formirane geto-raje, slejtera, harinjka, elegancia, emira978697 i sl. nama znanih pljuvatora.......
Pa bolan nakon onoga sto ste za momka ''pjevali'' ja ne bi smio doci na ovaj dio foruma......... Msm odsramote dakako...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 feb 2013, 17:05

soko je napisao/la:Jebg ja pa zar vi nemate sta drugo raditi nego se prepucavati ovdje po citav dan. Neki izgleda citav dan ovdje provode. Samo budala moze reci da nama ovakav igrac ne treba u timu. I lakse malo sa vjerovanju ovom Avazu evo sta je covjek rekao.
" onclick="window.open(this.href);return false;\
Ovo je legenda! Nekad sa novinarima treba ovako pstupati!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 feb 2013, 17:05

adriano_leite je napisao/la:
Ti koristis tu taktiku, do danas si pricao kako nema kontakta, kako Savez nista ne radi, danas se zahvaljujes Jagodicu i Piricu. Koji je tvoj izgovor?
Juce: Savez je truo, selektor nema pojma, a sve konce vodi Usanovic iz zatvora u Zenici.
Danas: Savez je odlican, svaka im cast. Jedino selektor ne radi kako treba. O Usketu ni rijeci... jadni Uske, svi ga zaboravili :)

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 23 feb 2013, 17:06

Principatus je napisao/la:Covjece moja lista za ignore je trebala prije odredjenog vremena porasti za nekoliko imena, ali cu to sada uraditi. Bolest. A vi idite i brisite postove, i to mnoge, da vas jednog dana ne spopadne nesto sto pristojni ljudi zovu sram.

Lista gnjavatora/ica je ažurirana.

Aaah kako sad ova tema lijepo izgleda. 8-)
jesi to samo svoje postove ostavio :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 feb 2013, 17:08

Rockefeller je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: Jedini koji treba da liže si ti i slični tebi, koji ste momka vrijeđali, nazivali svakavim imenima, samo što nećete lizalo :lol: :lol:
Njima i onima koji su govorili kako NSBIH ništa ne poduzima povodom ovih momaka. ;)
Sami su krivi, što trče pred rudu, a nemaju ama baš nikakvih informacija.

Na kraju su zbog Seferovića i Hajrovića svi naši ljudi iz dijaspore, popljuvani itd(samim tim i skoro cijela naša repka) itd., dečko je bio glavonja, ne može se slikati za pasoš,
Al nema veze nek sad ližu .....
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 feb 2013, 17:08

calcio je napisao/la:Juce: Savez je truo, selektor nema pojma, a sve konce vodi Usanovic iz zatvora u Zenici.
Danas: Savez je odlican, svaka im cast. Jedino selektor ne radi kako treba. O Usketu ni rijeci... jadni Uske, svi ga zaboravili :)
Jedina preostala nit za Usketa u savezu je onaj koga je on ustolicio... ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 feb 2013, 17:08

Momak od 19 godina je Jagodicev posao.

Nije. Nece igrati za U21. Samo za A repku.

Kada dobije drzavljanstvo i pravo za igranje onda je posao selektora da ga pozove, ako zasluzuje.

Dakle prije Susic ne smije ga gledati na TV, jer ce mu oci ispasti ili sa njim pricati? A Barcelonu mora gledati. Kao selektor nase zemlje jeli?

Nije Susicev posao jer ovaj nema dokumente. A Vlado mora, i to je njegov posao iako ovaj nema dokumente?
Iako nece igrati za U21? Ok.

Calcio neda mi se vise. Razumijes? Dosta je. ;)
Razmisli o tome, ili nemoj boli me briga, ne zelim i tebe dodavati uz ovu trojicu na listu.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 feb 2013, 17:14

gringobih je napisao/la:
calcio je napisao/la:Juce: Savez je truo, selektor nema pojma, a sve konce vodi Usanovic iz zatvora u Zenici.
Jedina preostala nit za Usketa u savezu je onaj koga je on ustolicio... ;)
"Pape mora ostati", kazao je Osim. ;)
http://www.sportportal.ba/novost/105427 ... je-ugovora" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Drum, riki46, Sheyi i 23 gosta.