Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
RVP se u kameru zabijo kaze Fergie. Nemojte nista vjerovat koliko je out, Fergie ne zna. Kada objave na manutd.com moze se vjerovat. Vjerujem da nije previse opasno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sa Robinom je sve uredu, najvjerovatnije kroz par dana, i poslije te "povrede" je imao priliku, zamalo da postigne gol, nakon Rafaelovog izvanrednog ubacivanja, koji je odigrao strašnu utakmicu! Preventive radi je izveden RVP... Utakmica rutinski odrađena, mislim da smo i potvrdili 20 titulu ovom pobjedom, a vidjet ćemo kako će se razvit sutra situacija, ako bude u našu korist, onda jesmo sigurno.. Navijači su bili odlični, napravili su atmosferu kao da uopšte ne igramo u gostima. Zamjerka jedina što je Claverly/Adnerson nije dobio priliku da zaigra. O Giggsu se nema potrebe ni pisati, imao je par grešaka, al' čovjek je jednsotavno genijalan!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
e cuj u kameru ,nema veze sad norwich kuci mozemo i bez njega valjda tu utakmicu dobiti 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Navijaci su nam glavni u gostima, a najjace mi je kad zaori ona pjesma "We'll never die, we'll never die" ili ona "Uniteeeeed is team for me" 

„Stidim se što ću ovo reći, ali u životu sam dva puta plakao dok sam gledao nekog fudbalera: Prvi je bio Maradona, a drugi Rajan Gigs.“ – Alesandro Del Pjero

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Ferguson je rekao da ce sutra reci nesto detaljnije o povredi RVPa.
I Rafael

Posvetio gol svojoj bebi.
I Rafael

Posvetio gol svojoj bebi.
„Stidim se što ću ovo reći, ali u životu sam dva puta plakao dok sam gledao nekog fudbalera: Prvi je bio Maradona, a drugi Rajan Gigs.“ – Alesandro Del Pjero
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Tek sad vidjeh da je ovo treći clean sheet zaredom u EPL. Dolazi i odbrana na svoje. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Jedna utakmica u kojoj se nije moglo uzivati u lepoti ali se moglo videti dosta toga.United rutinski protiv smesnog QPR-a.Vec sada u Championshipu ima jedno 10-ak ekipa koje igraju bolji fudbal nego oni ove sezone u EPL.Ekipa sklopljena na ho-ruk bez ikakvog "stila" bez ikakvih ciljeva vec cisto onako.Pa ja kada vidim da im je Townsend glavni igrac u ofanzivnom delu ekipe i da od njega sve krece meni se smuci.
Sinko za tebe je Taarabt doktor fudbala licno.United nije odigrao neku ekstra utakmicu,nije apsolutno ni bilo potrebe za tim,u odbrani rutinski,uslovljeno ocajem QPR-a i ono sto je bilo posla je odradjeno,De Gea skoro pa da nije imao ozbiljnog posla,najbolja prilika fakticki bila ona kada je Rafael skinuo loptu sa gol linije.
U napadu su imali dosta prostora,narocito drugo poluvreme,mogli su to verovatno i bolje da iskoriste ali su smanjili gas i lagano priveli utakmicu kraju.

U napadu su imali dosta prostora,narocito drugo poluvreme,mogli su to verovatno i bolje da iskoriste ali su smanjili gas i lagano priveli utakmicu kraju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dobro je, +15. Samo da se RvP nije ozbiljnije povrijedio, ali nevjerujem, mislim da će biti spreman i za iduće kolo, ali tu ga naravno treba odmarati svakako.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Cestitke na tituli!
Are you rio_ferdy in disguise?SlevinKelevra je napisao/la:Cestitke na tituli!

- SlevinKelevra
- Kontakt:
MoR je napisao/la:Are you rio_ferdy in disguise?SlevinKelevra je napisao/la:Cestitke na tituli!

Nevezano za tebe lično, iskuliraj 

MoR je napisao/la:Are you rio_ferdy in disguise?SlevinKelevra je napisao/la:Cestitke na tituli!

- EmirSioux89
- Kontakt:
Nisam bio u mogucnosti da pogledam utakmicu, citam ove postove vidim nesto RvP povreda, syeba se pravo nadam se da nije nista ozbiljno
+15
+15

Manchester United!
http://m.guardian.co.uk/football/2013/f ... nited-lead" onclick="window.open(this.href);return false;

Rio na fejsu :
When we arrive at the end of February, the gap will be very, very small," he said.

Rio na fejsu :
Great 3 points that. What a goal by Rafa... Thunderbolt ! Giggsy rolled back the years once again, sublime !
Tekma ok odigrana, onoliko koliko je bilo potrebno...Nani je meni i danas bio ok ne sad na nekom zavidnom nivou ali solidan, upisao asistenciju 

Jel znate jel šta ozbiljnije sa Robinom??
Ja se nadam da nije,nipošto ne smije za koje kolo propustiti urlik sa emirata....

Ja se nadam da nije,nipošto ne smije za koje kolo propustiti urlik sa emirata....

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Da se dotaknem Kagawe...
Zasto momak ne dobije priliku u laskim utakmicama...nije mi ni SAF jasan...proslu odsjedio na klupi...a danas na tribinama...a gura ga u vatru na Bernabeu...njemu treba utakmica...da se dokaze...da podigne samopouzdanje...a to ce biti tesko protiv Reala ili Citya...lakse bi mu bilo protiv QPR ili Readinga...da se rastrci i proigrava...
Jer ovako SAF daje priliku svima da kritikuju momka...ako se ne dokaze na Beranbeu...a onda ga opravdava..da mu treba vremena i tako...pa daj mu sansu malo vise...ima u njemu hljeba...ja sam ubjeđen...NEKA IGRA KOLIKO GOD FIZICKI MOZE...SVAKU UTAKMICU...JER TAKAV IGRAC JE ONO MALO STO NAM FALI...DA BI BILI VRH...EVROPE A NE SAMO ENGLESKE...
Zasto momak ne dobije priliku u laskim utakmicama...nije mi ni SAF jasan...proslu odsjedio na klupi...a danas na tribinama...a gura ga u vatru na Bernabeu...njemu treba utakmica...da se dokaze...da podigne samopouzdanje...a to ce biti tesko protiv Reala ili Citya...lakse bi mu bilo protiv QPR ili Readinga...da se rastrci i proigrava...
Jer ovako SAF daje priliku svima da kritikuju momka...ako se ne dokaze na Beranbeu...a onda ga opravdava..da mu treba vremena i tako...pa daj mu sansu malo vise...ima u njemu hljeba...ja sam ubjeđen...NEKA IGRA KOLIKO GOD FIZICKI MOZE...SVAKU UTAKMICU...JER TAKAV IGRAC JE ONO MALO STO NAM FALI...DA BI BILI VRH...EVROPE A NE SAMO ENGLESKE...
Kagawa ce dobiti svoju sansu siguran sam.
Evo malo slika sa danasnje utakmice:

Yebiga, koliko vidim nema mogucnost da se stavi spoiler pa da ovaj post zauzme malo manje prostora
edit: da biste vidjeli slike u punoj velicini, moracete ih otvoriti u novom tabu (mada pretpostavljam da znate to)
Evo malo slika sa danasnje utakmice:

Yebiga, koliko vidim nema mogucnost da se stavi spoiler pa da ovaj post zauzme malo manje prostora

edit: da biste vidjeli slike u punoj velicini, moracete ih otvoriti u novom tabu (mada pretpostavljam da znate to)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.