drago mi je što smo torpedovali meni uvijek "mrski" WERDER...
ovaj Bayern može zabiti gol kada i kome god hoće, može pobijediti gdje hoće i koga god hoće...
BAYERN No1.......
drago mi je što je ROBBEN opet u Modi...
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
supermario je napisao/la:smijesno pricati kako lagano zabijamo golove![]()
Iako trenutna nasa igra uopste ne pruza mnogo sansi, ovo sto smo dali bilo je iz prekida, i ona jedna izradjena akcija kod prvog gola. Mora se stvarati malo vise prilika kad ovako protivnik ceka na svojoj polovici... Po meni jako fali Kroos, Shaqiri se ne snalazi na njegovoj poziciji
Kako je covjek podbacio kad uopste nije ni imao poslaOmerbavarac je napisao/la: Po meni je najvise Boateng podbacio, bas se vidi da je izgubio onu rutinu koju je imao na pocetku sezone a kako i ne bi kad je Buyto kao preporodjen.![]()
Contento je pokazao da je talenat ali samo talenat.

Srce je presudiloBundesliga je napisao/la:Mislim da do hladnog tusa nece doci. Prvenstveno zbog toga sto je u pitanju klub koji se zove Bayern. Ne govorimo ovdje o nekom neozbiljnom timu vec jednom od najvecih klubova svih vremena. Pored toga taj tim vode ljudi koji nece dozvoliti bilo kakvo opustanje dok se ne ispune zadani ciljevi. Druga je stvar sto smo mi navijaci Bayerna postali pomalo razmazeni predstavama ovog kluba tokom citave sezone, ali imamo pravo na to.
Ja naprotiv, ako bi ikako mogli odgoditi ovaj meč.efedroni je napisao/la:jedva cekam be fau be
secer je napisao/la:bojim se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.