Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la harishp » 23 feb 2013, 17:18

gringobih je napisao/la:
calcio je napisao/la:Juce: Savez je truo, selektor nema pojma, a sve konce vodi Usanovic iz zatvora u Zenici.
Danas: Savez je odlican, svaka im cast. Jedino selektor ne radi kako treba. O Usketu ni rijeci... jadni Uske, svi ga zaboravili :)
Jedina preostala nit za Usketa u savezu je onaj koga je on ustolicio... ;)
Pogresno kao i obicno,ovaj je cjelu noc prije ustolicenja ruzio i ''urgirao'' za i sa Barbarezom,ali je bio u manjini.Jer ostali su imali zgaravicu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 feb 2013, 17:19

calcio je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
calcio je napisao/la:Juce: Savez je truo, selektor nema pojma, a sve konce vodi Usanovic iz zatvora u Zenici.
Danas: Savez je odlican, svaka im cast. Jedino selektor ne radi kako treba. O Usketu ni rijeci... jadni Uske, svi ga zaboravili :)
Jedina preostala nit za Usketa u savezu je onaj koga je on ustolicio... ;)
"Pape mora ostati", kazao je Osim. ;)
http://www.sportportal.ba/novost/105427 ... je-ugovora" onclick="window.open(this.href);return false;
U tom momentu kad je Ivica ovo rekao i sam znas sve je visilo o koncu i jos je samo trebalo da se trazi novi selektor....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 feb 2013, 17:22

Principatus je napisao/la:Momak od 19 godina je Jagodicev posao.

Nije. Nece igrati za U21. Samo za A repku.

Kada dobije drzavljanstvo i pravo za igranje onda je posao selektora da ga pozove, ako zasluzuje.

Dakle prije Susic ne smije ga gledati na TV, jer ce mu oci ispasti ili sa njim pricati? A Barcelonu mora gledati. Kao selektor nase zemlje jeli?

Nije Susicev posao jer ovaj nema dokumente. A Vlado mora, i to je njegov posao iako ovaj nema dokumente?
Iako nece igrati za U21? Ok.

Calcio neda mi se vise. Razumijes? Dosta je. ;)
Razmisli o tome, ili nemoj boli me briga, ne zelim i tebe dodavati uz ovu trojicu na listu.
Otice ga pogledati uzivo kao sto je isao gledati druge. A mozda je vec i isao da ga gleda, ko zna.
Ne razumijem svrhu stavljanja nekoga na listu gnjavatora, nisam to nikad radio niti imam namjeru. Volim procitati svacije misljenje, pa cak i od onih sa kojima se ne slazem.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 feb 2013, 17:33

calcio je napisao/la:
Otice ga pogledati uzivo kao sto je isao gledati druge. A mozda je vec i isao da ga gleda, ko zna.
Ne razumijem svrhu stavljanja nekoga na listu gnjavatora, nisam to nikad radio niti imam namjeru. Volim procitati svacije misljenje, pa cak i od onih sa kojima se ne slazem.
Ma pusti ih ba, valja im lizati ono za savez, pa sad prave izvlakuse. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 feb 2013, 18:14

Kolasinac igra opet od pocetka.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 23 feb 2013, 18:17

BIHfan je napisao/la:Kolasinac igra opet od pocetka.
Osime idi kod Komsica da se ovom momku zavrsi drzavljanstvo.

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 23 feb 2013, 18:18

Momci, majstorcina igra od pocetka. Momak je legenda.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 23 feb 2013, 18:42

Emir Dilaver austrija bec,,,desna bekcina,betoncina,,,,treba nam i on! Kolasinac igra ko Maldini!!!

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 23 feb 2013, 18:47

DonCorleone je napisao/la:
Dufresne je napisao/la: Da ponovimo opet, nisam ga nazvao glupanom, nego budalom.... Iza te izjave stojim apsolutno, iz slijedecih razloga, a to su....
Da u ekipi, imamo dvojicu napadaca, samo dvojicu napadaca, kojem jednom 27, drugom 29 godina, nemamo nijednog igraca koji su iole dostojni da zamjene nekog od gore navedenog dvojca... Nemamo u mladjim selekcijama, nekih naznaka da nadolazi neki napadac... On u takvim okolnostima, daje izjavu, da momak, koji je potencijalni reprezentativac BiH, koji ima 20 godina, i koji donedavno igrao za ekipu koja se nalazi u medju prvih 5 u Italiji, da je za njega logicno da nastavi igrati za Svicarsku, zato sto je prosao sve njihove mladje uzraste!
Nazivam ga budalom, radi izjave jucer o Kolasincu... Nazivam ga budalom oko izjave za Misimovica... Radi takvih komentara, ja ga nazivam budalom... Po mom misljenju kolicina gluposti koje je on rekao u tim izjavama je tolika, da moj komentar na to je da budala, uopce ne smatram pljuvanjem!
Pusti ga ba, ne objasnjavaj se, nema vajde...

Juce je navadeno nekoliko primjera Susicevog nerada i ako to nece da vidi, ne mora i cao!

Prvi dokaz nerada:

Kako ocjenjujete igru Seada Kolašinca u Ligi prvaka?
- Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.

Drugi dokaz nerada, ni jedan konkretan razgovor sa Seferovicem, i bracom Hajrovic do njihove odluke!
Treci dokaz nerada, non salantnost sa trenutnim igracima, ala Misimovic, a kamoli sa potencijalnim ala Kolasinac.
Cetvrti dokaz nerada je ni jedan obavljen razgovor u cetiri oka sa Kolasincem i ako ovaj ima Bosanske korijene i vrti se vec nekoliko mjeseci oko A tima Schalkea. Ako to nije propust i nerad, sta li je onda? Na ovo ni jedan ne odgovara. Mozda ceka da promjeni sp. drz. da bi obavio razgovor sa njim, ko ce ti ga znati.

Bitno je da on prica o nizanju pobjeda protiv Lihtensteina i ostalih...
Svaka čast na komentaru !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 feb 2013, 19:13

ma ja ba, sve sami "ne rad" i "non salantnost" :roll:

ali nekako ipak prvi u grupi, i malo po malo dolaze novi igraci.
neko ocigledno nesto radi. Hajrovic, Kolasinac, Hadzic, Bicackic, radi se i na Halilovicu. A vi sjedite na forumu i pljujte. Non salantno. :lol:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 feb 2013, 19:24

Ovo ako je zaista istina za Kolasinca je najaca vijest i najpozitivnija od dolaska MIralema Pjanica. Momak ce biti strasan igrac. On, Sesar i Besic su nasa buducnost ;).
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 23 feb 2013, 19:30

Kakva je situacija sa Hadžićem i Bičakčićem hoce li moci dobiti papire do Grčke hoce li se satajati Zlaja, Fahro, Zekerijah, Mirko, Nikola, Vjeko, Damir; kažu da je sad do njih da donesu odluku hoce li dobiti državljanstvo ili ne

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 23 feb 2013, 19:32

Kad se već često spominje Kolašinac , a pošto nisam dosada napisao kako treba post o njemu , moram reći, to je tip igrača prijeko potreban našoj reprezentaciji . Netko se pita - zašto ?
Pa kao prvo , ta pozicija nam je najveća rana. Na lijevom beku se krpimo Salihovićem dugo vremena , umjesto da on igra u veznom redu (zadnji vezni tačnije) .

Kao drugo , on je profil igrača jako bitan nama jer takvog skoro pa i nemamo u reprezentaciji . Netko kaže da je on kao tri Spahića , ja to ne bih rekao . Zašto ? Zato što su on i Emir potpuno različiti igrači .

Spahić nit je puno snažan a bogami nit je puno brz , ali kako onda da je onako dobar stoper ? Spaha koristi svoje iskustvo , postavljanje , dobre startove i pametne faulove kako bi oduzeo loptu . Jako je snalažljiv u duelima , i veoma iskusan u startovima . Kada uzme loptu , ako je pod pristiskom , on ne paničari kao neki igrači . Veoma je smiren i uvijek može iskontrolisati loptu i početi graditi napad..

Dok Kolašinac je potpuno drugačiji igrač . Kolašinac je klasični rušilac . Poput Pepea , samo ne onako prgav kao Pepe. Cilj mu je zaustaviti igrača , ne loptu . Iznimno, iznimno snažan igrač i jako brz kada uđe u sprint , to smo mogli vidjeti u više klipova . To je zaista teška kombinacija za naći , pogotovo u našoj reprezentaciji u kojoj se dizelaši vuku po terenu . Snažan u duelima , dobar i u skok igri , brz , pravi lijevi bek . Ide beskompromisno i ne boji se oštrije startovati .

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 feb 2013, 19:36

@viKK
Sve ti stoji sto si napisao al napisati da Spahic nije brz jednostavno nisam mogao presutiti a da ne komentarisem :mrgreen: .. sorry !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 23 feb 2013, 19:39

kimbo je napisao/la:@viKK
Sve ti stoji sto si napisao al napisati da Spahic nije brz jednostavno nisam mogao presutiti a da ne komentarisem :mrgreen: .. sorry !!
Ja rekoh da nije puno brz , a ovdje smo govorili o dvojici igrača , Spahiću i Kolašincu , te da je drugi znatno brži od prvog ... Naravno da Spaha i ne trči previše na utakmicama da budemo realni . I nemojte da me pogrešno shvatite , ne govorim ja o onoj klasičnoj fudbalerskoj trci , nego govorim o pravom sprintu :D

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 feb 2013, 19:43

viKK je napisao/la:
Ja rekoh da nije puno brz , a ovdje smo govorili o dvojici igrača , Spahiću i Kolašincu , te da je drugi znatno brži od prvog ... Naravno da Spaha i ne trči previše na utakmicama da budemo realni . I nemojte da me pogrešno shvatite , ne govorim ja o onoj klasičnoj fudbalerskoj trci , nego govorim o pravom sprintu :D
Ma ne sve si ti to dobro napisao o postavci i svemu al si malo ostao nedorecen i neshvacen :mrgreen: ... Spaha je napokon poceo da upotrebljava i glavu (sto nije bio slucaj prije cesto) .. Uglavnom neka nam obadvojice njih zivih i zdravih pametnijh i brzih :mrgreen: ..

Kazem opet ako je ovo za Kolasinca istina veliki dan za bh fudbal !!

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 23 feb 2013, 19:46

Eh et , sta cemo sad , kiksa Kolasinac ko najveci levat... ???
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2013, 19:49

viKK je napisao/la:
:roll: Spahic je uvijek vazio za jednog od brzeg defanzivca.Dok je ovah drugi fakat tek prohodao u fudbalskom smislu.
To sto puno ne trci je stvar iskustva,jer u biti sprijeci pravovremeno i na vrijeme bilo kakvu potrebu da leta previse za ofanzivnim protivnickim igracem.
Nego bas Glavonja brzaner kiksa haman k'o ofirni diletant.Da se desi to u repci,kome bi se najbliza familija spominjala.Bas me nesto zanima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 feb 2013, 19:54

sanelmasetic je napisao/la:Eh et , sta cemo sad , kiksa Kolasinac ko najveci levat... ???
S obzirom da je tako mlad oscilacije su moguce.Sredice se to vremenom.Nego daj link tekme.Moze i na PP-Unaprijed hvala
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 feb 2013, 19:54

Kolasincu je buducnost na poziciji stopera. Dobar je on defanzivno, ali ofanzivno malo nudi i dosta grijesi sa pasovima. Ali tesko je dat mladom igracu sansu na poziciji stopera, lakse je na beku.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 23 feb 2013, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HP46, RightBack, zikerrz21 i 33 gosta.