I OVE MALENE SA NASE TEME

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Nema nas u evropi p.a.p.a.k jedan ali smo vas redovno k.a.r.a.l.i. na to je čovjek mislio.Šta se ba hvataš evrope ko pijan plota.anonimus je napisao/la:HAHAH koje godine crni arandjele haha nema vas 8 godina u evropi vi nama vise niste motiv jer ste jedan prosjecan tim ove nase lige kojem je pojam da se dokopa evrope!sandokan_TM87 je napisao/la:de ba pustite momka da zeza... pa kolike su godine patnje bile za njih... mora se malo srcu oduska dati...

ove prozivke su mi simpa samo neznam odakle iskopa ono "crni arhandjele" i pusti evropu jer smo i mi i vi imali priliku doci do vode a ostati zedni i kakva nam korist od toga... citam ovdje svakakvih postova ali niko da kaze kako da napravimo ekipu koja ce godinama harati ligom i kako iskoristiti mozgove ljudi u sarajevu koji ce napraviti platformu da nam klubovi stanu na noge jer ovo sad je klasicno zivotarenje... hocu da citam postove ekonomista koji imaju zdrave i konkretne prijedloge, hocu da se da prilika i Osimu i Janjosu da stvore jezgro ekipe koja ce godinama igrati na okupu... da stvorimo Želju i Sarajevo koji će se šetati ligom i grati ligu uefa za pocetak a kasnije i ligu prvaka... ljudi ovo nije pusti san nego rad i trud... a mi hocemo rezultate za jednu godinu pa onda mucenje dvije godine... kome to treba vise?!?!?!?blueman-TM87 je napisao/la:Nema nas u evropi p.a.p.a.k jedan ali smo vas redovno k.a.r.a.l.i. na to je čovjek mislio.Šta se ba hvataš evrope ko pijan plota.anonimus je napisao/la:HAHAH koje godine crni arandjele haha nema vas 8 godina u evropi vi nama vise niste motiv jer ste jedan prosjecan tim ove nase lige kojem je pojam da se dokopa evrope!sandokan_TM87 je napisao/la:de ba pustite momka da zeza... pa kolike su godine patnje bile za njih... mora se malo srcu oduska dati...
Ustvari sta trazis ti koji qurac ovdje,****!
možemo se pobrinuti i za trajni ban.Gerrard je napisao/la:Za mene je lahko dobijem ban i prijavim drugi nick , ali vi ste banovani na grbavici sto se tice terena a o tribinama da ne govorim i dug je period povratka hahaTheManiacs je napisao/la:Gerrard je napisao/la:Dobro Muamere kad budes imao preko 15 godina onda cemo pricati a do tada se pozabavi kako da prebolis ovaj virus Ž1S2
aa ti se pozabavi kako ces da prebolis ban
imate PM-ove tamo se handrite...sandokan_TM87 je napisao/la:SLAZEM SE ALI MOGLA BI SE OTKLJUCATI TEMA O ZELJI I SARAJEVU PA DA SE RAJA TAMO DO MILE VOLJE PROZIVA

a sto se tice ovih malih sa koseva oni uvijek imaju najjaci sastav ubjedljivo a nikad nista
 a sto se tice ovih malih sa koseva oni uvijek imaju najjaci sastav ubjedljivo a nikad nista  
brate po meni prvo sto treba uraditi je smanjiti ligu na 12 klubova jer isla bi 3 u evropu a 2 ispadala najmanje bi se 8-10 klubova za nesto borilo ja mislim da bi kvaliteta i fudbala i svega bila puno bolja.A sa manje klubova manja je sansa da se namjestaju utakmice..a sto se tice ekipe mislim da cemo mi ove sezone biti bar medju 5 jer pojacanja ce doc na proljece plus ce se jos ova okosnica uigrat,a evropa ce doc preko kupa mozda i preko ligeultras TM je napisao/la:ove prozivke su mi simpa samo neznam odakle iskopa ono "crni arhandjele" i pusti evropu jer smo i mi i vi imali priliku doci do vode a ostati zedni i kakva nam korist od toga... citam ovdje svakakvih postova ali niko da kaze kako da napravimo ekipu koja ce godinama harati ligom i kako iskoristiti mozgove ljudi u sarajevu koji ce napraviti platformu da nam klubovi stanu na noge jer ovo sad je klasicno zivotarenje... hocu da citam postove ekonomista koji imaju zdrave i konkretne prijedloge, hocu da se da prilika i Osimu i Janjosu da stvore jezgro ekipe koja ce godinama igrati na okupu... da stvorimo Želju i Sarajevo koji će se šetati ligom i grati ligu uefa za pocetak a kasnije i ligu prvaka... ljudi ovo nije pusti san nego rad i trud... a mi hocemo rezultate za jednu godinu pa onda mucenje dvije godine... kome to treba vise?!?!?!?
HAJDE DA CUJEM NESTO KONKRETNO NEKU PLATFORMU... NADAM SE DA IMA ZRELIH LJUDI NA OVOM FORUMU
 a sto se tice ovih malih sa koseva oni uvijek imaju najjaci sastav ubjedljivo a nikad nista   [/quote]
[/quote]
Tamo govoris hrvatima da paze da ih mi nebi vaspitali, ovdej govoris da mi pazimo da naas oni ne vaspitaju.Odluci seurban corps je napisao/la:joj majko moja evo opet ovih ugroženih veležovaca koje sve sudije kartoniraju, koji su tavorili godinam po nižerazrednim ligama, koje je željo triput mlatnuo, zavucite se u onaj zaseok vrapčiće i tišu da vas hrvati ne bi malo vaspitalir0djeni je napisao/la:Cini vam se klosariedhem_sa je napisao/la:

naprijed zeljoooooooooooooooo
  naprijed zeljoooooooooooooooo 

jeste istina je, slobodno kad budeš imao vremena pogledaj moje postove i vidječeš da sam govorio da mi je velež možda najdraži klub poslije želje, al nakon ovih zadnjih utakmica sa željom i vašeg plakanja na forumu ste mi se toliko ogadili da ti ne mogu objasniti, i za mene ste odsad u ranjgu sa ovima sa zapadne steane mostara......al evo vidim velež opet učestvuje na bajramskom turniru pa........r0djeni je napisao/la:Tamo govoris hrvatima da paze da ih mi nebi vaspitali, ovdej govoris da mi pazimo da naas oni ne vaspitaju.Odluci seurban corps je napisao/la:joj majko moja evo opet ovih ugroženih veležovaca koje sve sudije kartoniraju, koji su tavorili godinam po nižerazrednim ligama, koje je željo triput mlatnuo, zavucite se u onaj zaseok vrapčiće i tišu da vas hrvati ne bi malo vaspitalir0djeni je napisao/la:
Cini vam se klosari

slazem se i da prodjemo bez povreda i zutih kartonaTheManiacs je napisao/la:Ma nerijeseno dosta

šipu ga ugroženivfcmostar je napisao/la:Ja bih rekao samo jedno Zeljo=Seljo zato sutite primitivcine!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.