Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gringobih
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la gringobih » 23 feb 2013, 19:55

kimbo je napisao/la:Ma ne sve si ti to dobro napisao o postavci i svemu al si malo ostao nedorecen i neshvacen :mrgreen: ... Spaha je napokon poceo da upotrebljava i glavu (sto nije bio slucaj prije cesto) .. Uglavnom neka nam obadvojice njih zivih i zdravih pametnijh i brzih :mrgreen: ..

Kazem opet ako je ovo za Kolasinca istina veliki dan za bh fudbal !!
Sad odem da pogledam na avazu kad ono nema autora :( kontam dipla 100% kad se ono stranica ucita do kraja sijevnu ime autora :D
Da je izmisljeni intervju nebi bilo navdeno ime i prezime autora jer se moze za takvu stvar zavrsiti na sudu ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 23 feb 2013, 20:11

Za TM-ovac gledam preko net.tv , eurosport 2 , znam da su oscilacije moguce, decko definitivno obecava i mislim da ima mjesta u nasoj A repki vec sada , al malo me nerviraju ovi forumasi, uvijek su spremni sve popljuvat pa zato, lijepo Susic kaze da ga nije gledo al da je cuo da je bio dobar, znaci ipak se zanima. Savez ne radi nista a papiri za Hadzica i Bicakcica vec u proceduri i tako dalje...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 feb 2013, 20:27

Emir Dilaver danas gol i asistenciju u pobjedi od 4:0 protiv Admire.
http://www.transfermarkt.at/de/emir-dil ... 80161.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 23 feb 2013, 20:30

Cartman je napisao/la:Kolasincu je buducnost na poziciji stopera. Dobar je on defanzivno, ali ofanzivno malo nudi i dosta grijesi sa pasovima. Ali tesko je dat mladom igracu sansu na poziciji stopera, lakse je na beku.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ma nizak je za štopera...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 feb 2013, 20:38

Treba na Dilavera pažnju obratiti ....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 23 feb 2013, 20:43

O kojem kiksu se govori ,ono kod gola kad je prosla lopta nije nikakav kiks ,nije ostavio igraca samog ,nije ga igrac prosao ,pokusao je da izblokira sut na gol i prosla je lopta...,kisnuo je onaj sto je cuvao igraca koji je dao gol

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 23 feb 2013, 20:50

Za onaj gol Kolasinac nije kriv , ako o tome govorite :?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 feb 2013, 20:57

http://www.sbnation.com/soccer/2013/2/2 ... eview-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadarevic izgleda povrijedjen.... :?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 23 feb 2013, 21:02

gringobih je napisao/la:http://www.sbnation.com/soccer/2013/2/2 ... eview-2013
Nadarevic izgleda povrijedjen.... :?
pa jest, vec od prosle sedmice je povrijedjen! nije ga bilo ni na klupi proslog vikenda.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 feb 2013, 21:10

Hypnose je napisao/la: Nakon Begovica, Medexa slijedilo je pljuvanje i po Kolosincu ( da ne govorim od Izetu i Seferu, joj bi bio show kad bi i oni pristali da igraju) i to od formirane geto-raje, slejtera, harinjka, elegancia, emira978697 i sl. nama znanih pljuvatora.......
Pa bolan nakon onoga sto ste za momka ''pjevali'' ja ne bi smio doci na ovaj dio foruma......... Msm odsramote dakako...
Sta ces. ;)
calcio je napisao/la: Otice ga pogledati uzivo kao sto je isao gledati druge. A mozda je vec i isao da ga gleda, ko zna.
Aha jeste, 100%. Sa Messijem zajedno.
calcio je napisao/la:Ne razumijem svrhu stavljanja nekoga na listu gnjavatora, nisam to nikad radio niti imam namjeru.
Svrha je stedenje sopstenih zivaca, kad primjetis da se diskusija vodi na veoma niskom nivou, prikrivena pseudointelektualnoscu i upakovana u besmislene recenice, cija je jedina svrha da se udalji od jezgra toga o cemu se ustvari prica. Tome ide u prilog inherentna struktura jednog internet foruma, gdje poslije nekoliko stranica vecina ne zna gdje se pocelo, i ko je sta izjavio. Kada se tome pridruzi laganje u svojoj cistoj formi i izmisljanje, uz to prevrcanje za 180°, onda covjek za sebe mora podvuci crtu, jer nema smisla svakoga slusati, radije se okrenuti pametnijim ljudima. To kazem kao neko, kome je kao clanu recimo jedne vrste kluba, uslo u krv da diskutuje sa ljudima razlicitih pozadina, kultura, religija, profesija, misljenja. Ali isto tako tvrdim da sam naucio da osjetim bullshit na kilometre i da reagujem jako na to. Toliko o tome od mene, jer valja ovo privesti kraju, sve drugo PP.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 feb 2013, 21:25

Seadov otac Faik boravio je u generalnom konzulatu BiH u Štutgartu, gdje se raspitivao za najkraći put dobivanja neophodnih dokumenata. Sada je na potezu NSBiH, koji treba također uraditi svoj dio posla kako bi se što prije završila administrativna procedura, nakon čega bi Kolašinac konačno postao “Zmaj”.

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 23 feb 2013, 21:26

Hypnose je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Evo vam pa lizite ...

slika
Jedini koji treba da liže si ti i slični tebi, koji ste momka vrijeđali, nazivali svakavim imenima, samo što nećete lizalo :lol: :lol:
Nakon Begovica, Medexa slijedilo je pljuvanje i po Kolosincu ( da ne govorim od Izetu i Seferu, joj bi bio show kad bi i oni pristali da igraju) i to od formirane geto-raje, slejtera, harinjka, elegancia, emira978697 i sl. nama znanih pljuvatora.......
Pa bolan nakon onoga sto ste za momka ''pjevali'' ja ne bi smio doci na ovaj dio foruma......... Msm odsramote dakako...
Sigurno da ga treba pljuvati sve dok ne kaze ovo sto je rekao u avazu, mada je to avaz...pljuvacku treba drzati spremnu. Seferu u Izmetu je dzaba mogu sto puta igrati (kad propadnu sanse za Svajcarsku) ja ih pisam...Nego prije bi se reklo, da lizanje sleduje onima koji su tvrdili da niko nista ne radi, da se momka ne kontaktira i tome slicno...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 feb 2013, 21:28

Kolasinac: "Što se tiče duela s Drogbom, nisam zaista imao nikakvu tremu, pa ni onda kada sam bio oči u oči s njima. Imam respekt prema Drogbi, ali imam i vjere u sebe. "
Ah sto volim ovakav elan, nemogu docekati da vise zaigra za nas.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 feb 2013, 21:28

harishp je napisao/la: Nego bas Glavonja brzaner kiksa haman k'o ofirni diletant.Da se desi to u repci,kome bi se najbliza familija spominjala.Bas me nesto zanima.
Joj vidi hareta jedva dočekao da pljuje, on može njega nazivati glavonjom, a buni se kad mu gringo vrijeđa idola, hare ostani čovjek do kraja :mrgreen:

Za gol uopšte on nije krivac, on je sve što je mogao učinio, a jasno se vidi na koga se Howedes ljuti zbog primljenog gola, to nije Sead nego Neustadter(igrač sa brojem 33), koji nije pratio Seada u odbrani
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 23 feb 2013, 21:46

Jako mi je drago što je Genoa pobjegla iz zone ispadanja. Brinulo me je. Sada se nadam da će se Enis ustaliti u prvom timu Genoe i onda uskoro možemo dobiti i još jednog kvalitetnog igrača u kadru.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 feb 2013, 21:53

Djeco moja, pa ja vas jedno popodne ostavim i fino vam kazem da se lijepo igrate, i kad se vratim kuci, imam sta da vidim... 15 novih stranica ispisano... :lol: :lol: :lol:

Vidim da je navracao moj veliki ahbab @harishp, Hare prijatelju, kako napreduje doktorska disertacija na temu: "Nogometna reprezentacija BiH nije otisla na EP u Poljsku i Ukrajinu, zato sto selektor Turske, ima vecu platu od Papeta!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I nemojte da mi dirate moju "Anti-Pape" brigadu... :D Bice batina... :lol:

Nagradno pitanje, sta se dobije kad se upari: sandzacki bik i hercegovacka zvecarka? :D
Pravda za Papeta!

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 23 feb 2013, 21:54

harishp je napisao/la: Nego bas Glavonja brzaner kiksa haman k'o ofirni diletant.Da se desi to u repci,kome bi se najbliza familija spominjala.Bas me nesto zanima.
Joj vidi hareta jedva dočekao da pljuje, on može njega nazivati glavonjom, a buni se kad mu gringo vrijeđa idola, hare ostani čovjek do kraja :mrgreen:

Za gol uopšte on nije krivac, on je sve što je mogao učinio, a jasno se vidi na koga se Howedes ljuti zbog primljenog gola, to nije Sead nego Neustadter(igrač sa brojem 33), koji nije pratio Seada u odbrani
hare bol boluje nikom ne kazuje

jedva ceka da pljuje momka koji sa 19 godina postaje standardni igrac jedne ekipe kao Shalke. nemogu da vjerujem :cry:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2013, 21:55

I ti haman bas kontas k'o sused Sovsic. :lol:
Njega i vlastita mater ponekad nazove glavonjom.Jasta nego glavonja i to xxl.Plus balonja,sto znaci da komsiju Sovsica nemozes porediti sa nekim komsijom zlatnim ljiljanom iz svog sora.Ali fakat ovaj novi narastaj alaselamet,nista ni sacim i ti zajedno sa njima :mrgreen:
Da ne govorim da fakat sljamu imas na ocima,nije krivac za gol :shock: ,jok Silvestre Stalone je krivac.
Nego sad ce malo i @dufresne da otproljevise koju,pa morete na kahvu.A i onaj @sakurage bistar ko svi panjevi od jutros,ne mere naci link :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 feb 2013, 21:59

harishp je napisao/la:

I ti haman bas kontas k'o sused Sovsic. :lol:
Njega i vlastita mater ponekad nazove glavonjom.Jasta nego glavonja i to xxl.Plus balonja,sto znaci da komsiju Sovsica nemozes porediti sa nekim komsijom zlatnim ljiljanom iz svog sora.Ali fakat ovaj novi narastaj alaselamet,nista ni sacim i ti zajedno sa njima :mrgreen:
Da ne govorim da fakat sljamu imas na ocima,nije krivac za gol :shock: ,jok Silvestre Stalone je krivac.
Nego sad ce malo i @dufresne da otproljevise koju,pa morete na kahvu.A i onaj @sakurage bistar ko svi panjevi od jutros,ne mere naci link :mrgreen:
Jesil ovo sam smislio ili ti je neko pomogao?
Pravda za Papeta!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 feb 2013, 22:00

harishp je napisao/la: I ti haman bas kontas k'o sused Sovsic. :lol:
Nego sad ce malo i @dufresne da otproljevise koju,pa morete na kahvu. :mrgreen:
Nisam ništa drugo od tebe ni pčekivao, samo prosipanje iz šupljeg u prazno.
Šta tek reći o vama prdonjama(čitaj SDA kadru, pa znam ja bolan vašu priču), šta ste nam "uradili od države" il su i za to mladi naraštaji krivi, za sve ste ipak vi najveći krivci moj hare(ali vi i dalje branite nerad, time branite sebe) :P

Isto je krivac za gola kao i Safet što on još nema naše papire
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 23 feb 2013, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, RightBack, zikerrz21 i 42 gosta.