haha prejak
jestel gledali ovaj film,proglasen mozda najstrasnijm filmom ikad
[youtube][/youtube]
Ja se usro
Moderator/ica: insider
haha prejak
rob do bagro je napisao/la:haha prejak![]()
jestel gledali ovaj film,proglasen mozda najstrasnijm filmom ikad![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Ja se usro
the scouser je napisao/la:R.I.P Robert Enke
gdje se nalazi ta zenicka arenaT-MAC je napisao/la:raja ne znam koliko ste vi upuceni al kako stoje stvari 28.11 ove godine Alen,Tifa i Bebek ce u sklopu svjetske turneje Kad bi bio B![]()
jelo Dugme odrazti koncert u zebnickoj areni
rob do bagro je napisao/la:gdje se nalazi ta zenicka arenaT-MAC je napisao/la:raja ne znam koliko ste vi upuceni al kako stoje stvari 28.11 ove godine Alen,Tifa i Bebek ce u sklopu svjetske turneje Kad bi bio B![]()
trazim je nikad je nac
ma moras bolan znati gdje jerob do bagro je napisao/la:gdje se nalazi ta zenicka arenaT-MAC je napisao/la:raja ne znam koliko ste vi upuceni al kako stoje stvari 28.11 ove godine Alen,Tifa i Bebek ce u sklopu svjetske turneje Kad bi bio B![]()
trazim je nikad je nac
imal kakav kraci put,da me ne J*** na svakoj kriviniT-MAC je napisao/la:ma moras bolan znati gdje jerob do bagro je napisao/la:gdje se nalazi ta zenicka arenaT-MAC je napisao/la:raja ne znam koliko ste vi upuceni al kako stoje stvari 28.11 ove godine Alen,Tifa i Bebek ce u sklopu svjetske turneje Kad bi bio B![]()
trazim je nikad je nac
evo da ti objasnim
vako krenes iz centra,pa izletisbna autoput,pa picis koji kolometar pravo.onda na prvom skretanju za lijevo skreces.nakon toga skreces lijevo,pa opet lijevo,i opet lijevo.
obnda ka sljedecoj raskrnici skreces desnbo.
ja znam ovaj dio puta
za ostatak puta posavjetuj se sa nekim il kupi kartu(saobracajunu)![]()
nesmijem strah me u mraku,imam fobiju od mrakaceT-MAC je napisao/la:pa ne znam,probaj onim precicama sto su stalnou mraku,pa vidi kako ces tamo proc
kolko placas,bez para nistarob do bagro je napisao/la:nesmijem strah me u mraku,imam fobiju od mrakaceT-MAC je napisao/la:pa ne znam,probaj onim precicama sto su stalnou mraku,pa vidi kako ces tamo proc
mozes li me ti odvest do arene
cuj kolko placam,ja brate nemam sta jesti ukuci,znaci frizider mi prazan...ti bi keshaT-MAC je napisao/la:kolko placas,bez para nistarob do bagro je napisao/la:nesmijem strah me u mraku,imam fobiju od mrakaceT-MAC je napisao/la:pa ne znam,probaj onim precicama sto su stalnou mraku,pa vidi kako ces tamo proc
mozes li me ti odvest do arene
ak sta sutra zaradim na kamenom mostu,placam ti,merel takoT-MAC je napisao/la:pa bolan na sta ja tebi licim
nisam ja dobrotvorna ustanova
moram i ja od necega zivit
rob do bagro je napisao/la:ak sta sutra zaradim na kamenom mostu,placam ti,merel takoT-MAC je napisao/la:pa bolan na sta ja tebi licim
nisam ja dobrotvorna ustanova
moram i ja od necega zivit