HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 15 feb 2013, 11:45

Marin Jurina potpisao ugovor tako da sadsa imamo 4 napadača jer ja Milu vidim samo na toj poziciji eventualno! :D

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 15 feb 2013, 14:35

Da li neko moze da mi posalje sliku grba kluba u sto boljoj rezoluciji radi se o jednom projektu za sve klubove?
link posaljite u pm Hvala
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 15 feb 2013, 16:31

vlado zadro ? kakav je bio kod vas ?

zrinja1905
Kontakt:

Post Postao/la zrinja1905 » 15 feb 2013, 16:47

aS_Roma je napisao/la:vlado zadro ? kakav je bio kod vas ?
los, svi jedva cekali da ode
a koliko vidim nije se ni u zagrebu naigro

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 16 feb 2013, 14:55

Hvala Zadri što je otišao u Sarajevo i tako oslabio direktnog protivnika za Europu :mrgreen:
#Ausilio OUT

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 feb 2013, 15:20

Jericho je napisao/la:Hvala Zadri što je otišao u Sarajevo i tako oslabio direktnog protivnika za Europu :mrgreen:
To cemo tek da vidimo :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 17 feb 2013, 17:24

Evo uzeliste Jurinu, a da ga niste ni probali pa mi to nije jasno koji su to kriteriji,bio je lani u Slogi iz Usk0oplja a niste ni mrdnuli malim prstom,ma Vi ste seljački klub i to je sigurno.Do sada sam bio Vaš simpatizer a od sad sam Vaš najveći protivnik-pogledajte sastav Vašeg kluba pa ćemo se razgovarat pa Vi nemate momka iz Mostara niti s jedne niti sa druge obale Neretve,pa to je katasdtrofa ,a ovaj Vaš Duvnjak od trenera nadam se da neće dugo jer to po ničemu nije ni zaslužio-za Vas je Široki Hrvatski klub i on se tog ne stidi.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 17 feb 2013, 17:52

Pa ne mogu da vjerujem vise :lol: :lol: :lol:
Hvala ti sto si mí uljepsao dan!

zrinja1905
Kontakt:

Post Postao/la zrinja1905 » 17 feb 2013, 20:10

plavobijeli je napisao/la:Evo uzeliste Jurinu, a da ga niste ni probali pa mi to nije jasno koji su to kriteriji,bio je lani u Slogi iz Usk0oplja a niste ni mrdnuli malim prstom,ma Vi ste seljački klub i to je sigurno.Do sada sam bio Vaš simpatizer a od sad sam Vaš najveći protivnik-pogledajte sastav Vašeg kluba pa ćemo se razgovarat pa Vi nemate momka iz Mostara niti s jedne niti sa druge obale Neretve,pa to je katasdtrofa ,a ovaj Vaš Duvnjak od trenera nadam se da neće dugo jer to po ničemu nije ni zaslužio-za Vas je Široki Hrvatski klub i on se tog ne stidi.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 feb 2013, 20:14

Kakav gigant :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 17 feb 2013, 20:33

plavobijeli je napisao/la:Evo uzeliste Jurinu, a da ga niste ni probali pa mi to nije jasno koji su to kriteriji,bio je lani u Slogi iz Usk0oplja a niste ni mrdnuli malim prstom,ma Vi ste seljački klub i to je sigurno.Do sada sam bio Vaš simpatizer a od sad sam Vaš najveći protivnik-pogledajte sastav Vašeg kluba pa ćemo se razgovarat pa Vi nemate momka iz Mostara niti s jedne niti sa druge obale Neretve,pa to je katasdtrofa ,a ovaj Vaš Duvnjak od trenera nadam se da neće dugo jer to po ničemu nije ni zaslužio-za Vas je Široki Hrvatski klub i on se tog ne stidi.
Dobro je Kaicu vise bolan,sto si se svezao,nisi prosao na probi i to je to,probaj u Sirokom ! :lol:
Nek je Troglav gradjanski klub !

Gledaj gradjana!

slika

slika

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 18 feb 2013, 00:18

Šta je čovjeku!!?? :shock: :shock:
De bola malo se smiri i razmisli o čemu pišeš.Ako su tvoji kriteriji zašto nekoga voliš ili ne voliš osobni interes i zarada e onda stvarno nešto nije u redu s tobom.Kako se ti misliš oženiti s takvim stavovima i kriterijima (ili možda ne misliš pošto kod nas nisu legalizirani istospolni brakovi) :D :D.Takvih povremenih simpatizera kluba imamo i ovdje ,oni dođu kad je neka malo bolja utakmica i to zato da budu viđeni i da mogu pričati da su bili na tekmi.E pa ne treba nam takvih još i sa strane.Unatoč tebi i tvojim sramotnim komentarima meni je Troglav i dalje drag klub bio i ostao.Što se tiče mostaraca u klubu ti pošto nisi iz Mostara onda i ne možeš znati tko su domaći igrači.Ali da te malo prosvjetlim naprimjer :Melher,Stojkić,M.Aničić,Pehar,Sesar, Milićević itd su Mostarci i djeca Zrinjskog .Kad već spominješ Široki pa pola njihovog tima je iz Zrinjskog Marić,I.Džidić,D.Džćidić,Kordić,Barišić,Kožulj + trener Musa.Sve djeca Zrinjskog.Ajde molim te pozdravi Kaića i poželi mu puno sreće i uspjeha u životu i radu i nemoj se previše nervirati i biti srdit jer to nije zdravo.Živ i zdrav bio.Pozz.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 18 feb 2013, 14:43

:lol: :lol: a jest navalio :lol: :lol:
nedavno je izjavio da je i ivan sesar igro za nas :lol: ,mozDA NESTO zna sto mi nismo znali :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 23 feb 2013, 22:18

HŠK Zrinjski-FK Sarajevo 2:2

HŠK Zrinjski i FK Sarajevo odigrali su danas pred oko 1000 gledatelja generalnu probu uoči početka natjecanja u Premijer ligi.
Utakmica je završila neodlučenim rezultatom 2:2, a krajnjim rezultatom mogu više biti zadovoljniji gosti, jer su Plemići imali puno više izglednijih prigoda. Gosti su dva puta imali vodstvo, a Zrinjski je oba puta poravnao, a imali su Plemići i prigode za pobjedu.

Pogotke za Zrinjski su postigli Bekić i Miličević, dok su strijelci za Sarajevo biliTorlak i Hadžić.

HŠK Zrinjski: Melher (od 62. Hadžić), Sesar, Graovac, Radeljić, Bekić (od 62. Stojkić), Crnov (od 75. Martinović), Gligorov, Miličević, Arežina, Žuržinov (od 46. Poredski), Muminović (od 62. Šćepanović).

FK Sarajevo: Bandović, Tatomirović, Torlak (od 70. Mijušković), Tadejević, Zlatković, Džakmić, Melunović (od 46. Handžić), Huseinbašić (od 46. Hrelja, od 85. Čizmić), Todorović (od 62. Radovac), Osmanagić (od 62. Zadro), Hadžić (od 80. Aguspahić).

Nakon završetka utakmice medijima su se obratili treneri obe ekipe:

"Rezultat je za nas dobar, kako smo igrali, Zrinjski je bio bolja ekipa svih 90minuta, imali su dosta prilika naročito u drugom poluvremenu , međutim nama rezultat u ovom trenutku nije bio bitan. Probali smo neke varijante po teškom terenu i isprobali neke igrače. Kada je u pitanju generalka ova utakmica se ne bih mogla nazvati generalkom jer ova ekipa neće istčati u subotu na Bilino polje. Vidjeli smo neke loše stvari i mislim da imamo dosta vremena da te stvari posložimo i što bolje uđemo u prvenstvo." kazao je trener Sarajeva, Dragan Jović.

"Kao što je moj kolega rekao rezultat nije primaran, ja bih volio da smo pobijedili. Danas možemo biti zadovoljni učinkom na terenu, moja ekipa je imala dosta prilika koje nisu realizirali, bila je dinamična utakmica svih 90minuta, tako da nam daje jedan optimizam za prvenstvo." istakao je trener plemića Dragan Perić

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 23 feb 2013, 22:21

Raspudić: HŠK Zrinjski ima budućnost

U restoranu Romanca sinoć je održana „Noć Plemića" kojoj je prisustvovao veliki broj uglednika iz političkog, gospodarskog, sportskog i kulturnog života BiH.
Prisutnima se obratio predsjednik Zrinjskog Marin Raspudić, te se zahvalio obnoviteljima kluba koji su u ratnim godinama našli snage, volje, htijenja i hrvatskog ponosa da obnove rad Zrinjskog

„Želim Vam se zahvaliti što ste došli na ovu večer i vaš dolazak je pokazatelj da Zrinjski ima budućnost. Uskoro slijedi nastavak sezone i naša želja je izboriti Europu pod svaku cijenu. U ovim teškim vremenima to možemo samo uz vašu pomoć, želim Vam svako dobro Vama i Vašim obiteljima. Nadam se da ćemo iduću godišnjicu slaviti u dobrom raspoloženju i da ćemo preko Zračne luke Mostar zajedno sa Zrinjskim ići u Europu", riječi su predsjednika HŠK Zrinjski Marina Raspudića.

Organizatori su za ugledne goste organizirali tombolu. Novci od prodaje tombole biti će pomoć u radu i djelovanju Zrinjskog, a od nagrada koje su bile osigurane vrijedi izdvojiti komplet dres Zrinjskog sa šalom i kapom.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 27 feb 2013, 14:20

Šta je ovo ljudi , ima li tko živ ovdje sem mene :D ?Ili je ovo zatišje pred buru tj. pred nastavak prvensta,neki bojkot ili se događa nešto što ja ne znam :? .Dobro ,u svakom slučaju u nedjelju je vrlo važan utakmica za Zrinju.Leotar je tip ekipe kakve ćemo najčešće gledati ove sezone pod BB što znači da će se većina ekipa braniti sa svih 10 igrača.U prvom djelu smo se protiv takvih mučili i nismo imali igru za njih.Ako ćemo suditi prema pripremnim tekmama onda mislim da je sada situcija drugčija ,da je igra bolja i da ima glavu i rep bez obzira što se nije iskristalizirala početna jedanaestorica.Lakše stvaramo šanse i dajemo golove ali isto tako mislim da smo u defanzivi možda malo lošiji ali to će uigravanjem doći na svoje.Uglavnom u nedjelju poslije tekme ćemo možda već moći reći jesmo li na pravom putu da ponovno napravimo moćnu ekipu iako Leotar ne može biti neko jako mjerilo jer uopće nema informacija jesu li oni slabiji ili jači nego jesenas.Uglavnom u nedjelju, što bi rekao jedan moj bivši trener: "samo oštro i na prvu" :lol: :lol: .

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 27 feb 2013, 15:06

ma uzimamo ovo lagano,bekic daje dva gola :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 27 feb 2013, 18:30

Rosas7 je napisao/la:ma uzimamo ovo lagano,bekic daje dva gola :D
Daj boze da izborimo europu ali cisto sumnjam,Borac se odlicno pojacao,Siroki je mocan,Zelji i Sarajevo su nam nedostizni dok je Olimpic tu negdje sa nama,jedina nam je opcija da dobijemo ovoga lakog protivnika u Kupu BiH pa da tu temeljimo neke euro ambicije!
Vidim nitko ne stavlja Djurica u privih 11 a coek leganda,kakav Crnov i Milicevici i ostali vjeciti talenti!

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 28 feb 2013, 00:04

neka bit ce zanimljivo procitat prvi 11 sad u ned :D jedva cekam a kako mi je veza zanimljiva u odabiru igraca tako mi je i napadat jer ovom bekicu nista ne vjerujem protiv sarajeva mu se posreci onaj gol al lose je odigrao..al budemo vidili uskoro..a sto se djurica tice mislim da ovu utakmicu nece pocet a za ubuduce ce bit vec konkurent za prvi 11 :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 feb 2013, 08:16

melher-gligorov,radeljic,graovac,zurzinov-muminovic,arezina,šćepanovic-jurina,poredski,bekic ..4-3-3

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []