Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Jao ne mogu da vjerujem. Tek sam sad procitao ovu vijest. U velikom sam soku. Tuzan dan za sve ljubitelje Njemackog nogometa.
R.I.P. Robert Enke.
R.I.P. Robert Enke.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hmmm.. pravo losa vijest.
R.I.P.
R.I.P.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Barney Stinson
- Kontakt:
kakav rak onaj spominje sta mu je
jeli itko procitao da je nedavno izgubio kcerkicu kojoj je bilo oko 2 godine?
jeli to istina ne znam al sam tako negdje procitao i vjerovatno zbog toga se ubio
koliko je sve tacno ne znam
nesto ne vjerujem u ovo sve
jeli to istina ne znam al sam tako negdje procitao i vjerovatno zbog toga se ubio
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
- Barney Stinson
- Kontakt:
ma svasta se sad nagadja zbog cega je, nitko to ne zna niti ce se ikad saznati... ali ja sam nagdje procitao da su on i zena mu posvojili dijete...respo je napisao/la:kakav rak onaj spominje sta mu je
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
cini mi se da sam nedavno onako mahinalno procitao to oko kceri naslov i par rijeci samo da znam o cemu se radi
da li na netu ili u novinama ne sjecam se ali kakav rak klinci palci
do sutra ce biti i da je bolovao od svinjske gripe kako je pocelo
da li na netu ili u novinama ne sjecam se ali kakav rak klinci palci
do sutra ce biti i da je bolovao od svinjske gripe kako je pocelo
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
- alan_kardec
- Kontakt:
Počivaj u miru Roberte.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:Počivaj u miru Roberte.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- NoName
- Kontakt:
Tužno da tužnije ne može biti. Svaki roditelj će naći razumijevanja za ovakav njegov potez obzirom na sve što mu se desilo.
Rest in Peace, Robert Enke!
Rest in Peace, Robert Enke!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Evo i kod nas u Sa odlucili da puste ovaj eurosport2(hs kablovska) sad napokon mozem ogledati Bundesligu
,zamjenjen sa dsf-om sad moram da trazim da dsf nisu ukinuli 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pustili signal za Eurosport?miky_hz je napisao/la:Evo i kod nas u Sa odlucili da puste ovaj eurosport2(hs kablovska) sad napokon mozem ogledati Bundesligu,zamjenjen sa dsf-om sad moram da trazim da dsf nisu ukinuli
Jesu,ja maloprije tek skonto ,kontam da vidim sta ima na dsf-u kad ono eurosport ubacen tu 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ajde neka su se konacno sijetili.miky_hz je napisao/la:Jesu,ja maloprije tek skonto ,kontam da vidim sta ima na dsf-u kad ono eurosport ubacen tu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Misimović: Izgleda da je smrt kćerke za Enkea bila previše
Njemački je Bild otklonio sve sumnje u pogibiju reprezentativnog vratara njemačke nogometne reprezentacije, Roberta Enkea. Hannoverov 32-godišnji vratar počinio je samoubojstvo bacanjem pod jureći vlak (160 km/h)...
Poziva se tiražni njemački dnevnik na izjavu glasnogovornice policije koja je potvrdila pronalazak oproštajnog pisma depresivnog vratara, te se dodaje da će istraga biti okončana tijekom dana.
Izjave sućuti stižu sa svih strana.
Sepp Blatter, predsjednik FIFA-e:
- Naše su misli u ovom teškom trenutku sa suprugom i obitelji Roberta Enkea. Neka imaju snage izdržati ove teške trenutke.
Timo Hildenbrand, potencijalni vratar njemačke nogometne reprezentacije i Hoffenheima:
- Nakon tako teške tragedije u glavni se vrzma tisuću pitanja, među njima i zašto. Odgovor na njega vjerojatno zna tek on.
Hans Tilkowski, nekadašnji vratar “elfa”:
- Ovo je šok za cjelokupni nogometni svijet. Možda je sve ove lijepe riječi koje se sada izjavljuju Enkeu trebalo reći dok je bio živ.
Franz Beckenbauer, predsjednik Bayernovog Nadzornog odobora i njemačka nogometne legenda:
- Tužan sam. Nakon što čujete ovakvo što svi se ostali problemi čine malima.
Oliver Bierhoff, menadžer njemačke nogometne reprezentacije:
- Svi smo u šoku. Ne znamo što bismo rekli.
Nicolas Kiefer, njemački tenisač:
- Šok. Bio je uzor i fantastična osoba izvan sportskih granica.
Kevin Kuranyi, napadač Bundesligaša Schalkea:
- To nije i ne može biti istina. Robert je bio divan osoba. Ne znam kako bih vijest prenio svojoj supruzi, koja je prijateljica s njegovom. Suosjećam s njegovom obitelji.
David Jarolim, kapetan HSV-ovih nogometaša:
- Od tuge jedva dišem. Ovo je velika tragedija i ne mogu vjerovati da se dogodila. Prvo je preminula njegova kćerkica, sada i on. Strašno.
Zvjezdan Misimović, nogometaš Wolfsburga i BiH reprezentacije:
- To su strašne vijesti. Iako se činio distanciranim, djelovao je stabilno. Očito je smrt kćeri ostavila na njemu više traga nego što se mislilo.
Jos jednom, neka mu je laka zemlja.
Njemački je Bild otklonio sve sumnje u pogibiju reprezentativnog vratara njemačke nogometne reprezentacije, Roberta Enkea. Hannoverov 32-godišnji vratar počinio je samoubojstvo bacanjem pod jureći vlak (160 km/h)...
Poziva se tiražni njemački dnevnik na izjavu glasnogovornice policije koja je potvrdila pronalazak oproštajnog pisma depresivnog vratara, te se dodaje da će istraga biti okončana tijekom dana.
Izjave sućuti stižu sa svih strana.
Sepp Blatter, predsjednik FIFA-e:
- Naše su misli u ovom teškom trenutku sa suprugom i obitelji Roberta Enkea. Neka imaju snage izdržati ove teške trenutke.
Timo Hildenbrand, potencijalni vratar njemačke nogometne reprezentacije i Hoffenheima:
- Nakon tako teške tragedije u glavni se vrzma tisuću pitanja, među njima i zašto. Odgovor na njega vjerojatno zna tek on.
Hans Tilkowski, nekadašnji vratar “elfa”:
- Ovo je šok za cjelokupni nogometni svijet. Možda je sve ove lijepe riječi koje se sada izjavljuju Enkeu trebalo reći dok je bio živ.
Franz Beckenbauer, predsjednik Bayernovog Nadzornog odobora i njemačka nogometne legenda:
- Tužan sam. Nakon što čujete ovakvo što svi se ostali problemi čine malima.
Oliver Bierhoff, menadžer njemačke nogometne reprezentacije:
- Svi smo u šoku. Ne znamo što bismo rekli.
Nicolas Kiefer, njemački tenisač:
- Šok. Bio je uzor i fantastična osoba izvan sportskih granica.
Kevin Kuranyi, napadač Bundesligaša Schalkea:
- To nije i ne može biti istina. Robert je bio divan osoba. Ne znam kako bih vijest prenio svojoj supruzi, koja je prijateljica s njegovom. Suosjećam s njegovom obitelji.
David Jarolim, kapetan HSV-ovih nogometaša:
- Od tuge jedva dišem. Ovo je velika tragedija i ne mogu vjerovati da se dogodila. Prvo je preminula njegova kćerkica, sada i on. Strašno.
Zvjezdan Misimović, nogometaš Wolfsburga i BiH reprezentacije:
- To su strašne vijesti. Iako se činio distanciranim, djelovao je stabilno. Očito je smrt kćeri ostavila na njemu više traga nego što se mislilo.
Jos jednom, neka mu je laka zemlja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovo je vjerovatno najbolja izjava. Ko zna sta je sve mucilo tog covjeka. A opet nije mu moglo biti receno, jer je to sigurno dobro prikrivao. Takva je vecina ljudi. Drzi u sebi sve sto ga muci i onda pukne na kraju.omerbavarac je napisao/la:Hans Tilkowski, nekadašnji vratar “elfa”:
Uzasna vijest. R.I.P
miky_hz je napisao/la:Evo i kod nas u Sa odlucili da puste ovaj eurosport2(hs kablovska) sad napokon mozem ogledati Bundesligu,zamjenjen sa dsf-om sad moram da trazim da dsf nisu ukinuli
E nisam ni skont'o...tek sad vidim...dobro su se sjetili...a na DSF-U i nije bilo nesto posebno...
Ovaj Bierhoff je uvijek bio faca i jedan od najdrazih njemackih igraca.
- rob do bagro
- Kontakt:
Hannover umirovljuje enkeovu "jedinicu"?
Nogometni Bundesligaš Hannover 96 razmišlja o umirovljenju dresa s brojem 1 koji je do jučer bio u vlasništvu Roberta Enkea.
Dođe li do toga više niti jedan igrač Hannovera neće obući “jedinicu” u znak spomena na reprezentativnog gol,ana koji je u utorak oduzeo život.
- Razmišljamo o tomu, ali odluka još nije donesena - potvrdio je predsjednik kluba Martin Kind.
Ostatak momčadi oslobođen je treninga u nadolazećim danima. Prvi zajednički imat će u ponedjeljak, a do tada im je savjetovan individualan rad.
Fin gest...jos jednom RIP Enke
Nogometni Bundesligaš Hannover 96 razmišlja o umirovljenju dresa s brojem 1 koji je do jučer bio u vlasništvu Roberta Enkea.
Dođe li do toga više niti jedan igrač Hannovera neće obući “jedinicu” u znak spomena na reprezentativnog gol,ana koji je u utorak oduzeo život.
- Razmišljamo o tomu, ali odluka još nije donesena - potvrdio je predsjednik kluba Martin Kind.
Ostatak momčadi oslobođen je treninga u nadolazećim danima. Prvi zajednički imat će u ponedjeljak, a do tada im je savjetovan individualan rad.
Fin gest...jos jednom RIP Enke
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Naravno zbog smrti Roberta Enkea, jedna vazna vijest koja se dogodila u Utorak, se desila na zasjednju DFL-a u Frnakfurtu. Naime 36 klubova koji su imali pravo glasa glasali su protiv prijedloga Hannover 96, da se ukine pravilo "50+1". Od 36 klubova, jedini Hannover je bio koji glasao za taj prijedlog, a ostali su rekli jedno veliko NE. Prije pomenute sjednice na adresu predsjednika DFL-a - predsjednik je Reinhard Rauball - je stiglo pismo od navijaca sirom Njemacke s preko 100.000 potpisa, da su oni takodjer protiv ukidanja pravila "50+1". Za oni koji manje prate Bundesligu ovo pravilo zvano "50+1" ne dopusta da mafijasi preuzmu klub u svoje vlasnistvo i da peru novac.
Sada bih dalje vode da pojasnim primjere Hoffenheima, Wolfsburga i Leverkusena, koji cesto govore kako Hopp, kako VW i kako Bayer to rade. Vecina ovdje mijesa kruske i jabuke. Naime vlasnik Hoffenheima nije Dietmar Hopp, nego njegovo predsjednik, i naravno navijaci na sjednici clanova kluba, koja se odrzava svake cetiri godine, mogu smijeniti njega ako hoce i postaviti na celo kluba novog covijeka. Sto se tice Leverkusena, Bayer je njihov sponzor i daje novac, no klub i je i dalje u vlasnistvu navijaca, a isti je slucaj i s Wolfsburgom, i sada s Bayernom. Naravno prije nego sto pomenute pare odu u neki od ovih pomenutih klubova, mora se provjeriti kako je taj spnzor dosao do tih para, ako je sve regularno onda DFL dopusti da klub uzme pare. Tako Hannoveru niko ne zabranjuje da nadje nekog jakog sponzora koji ce im omoguciti da imaju veci budzet sto se tice kupovine igraca, i svega ostalog, no klub i dalje ostaje u vlasnitsvu navijaca, a ne mafijasa koji peru svoj novac preko klubova. Mozda ovo nekome zvuci smiesno, no "nicija nije gorila do zore", pa ce ostali vidjeti da je Bundesliga bila na zdravim nogama i nije dala da je iko unisti, i siguran sam u to da ce vrijeme to pokazati. Ovi ostali nek se zapitaju, zasto Bundesliga, svake sezone obara rekorde po broju gledaoca na utakmicama, i ako su ubjedljiva najskuplje karte od svih liga petice.
Sada bih dalje vode da pojasnim primjere Hoffenheima, Wolfsburga i Leverkusena, koji cesto govore kako Hopp, kako VW i kako Bayer to rade. Vecina ovdje mijesa kruske i jabuke. Naime vlasnik Hoffenheima nije Dietmar Hopp, nego njegovo predsjednik, i naravno navijaci na sjednici clanova kluba, koja se odrzava svake cetiri godine, mogu smijeniti njega ako hoce i postaviti na celo kluba novog covijeka. Sto se tice Leverkusena, Bayer je njihov sponzor i daje novac, no klub i je i dalje u vlasnistvu navijaca, a isti je slucaj i s Wolfsburgom, i sada s Bayernom. Naravno prije nego sto pomenute pare odu u neki od ovih pomenutih klubova, mora se provjeriti kako je taj spnzor dosao do tih para, ako je sve regularno onda DFL dopusti da klub uzme pare. Tako Hannoveru niko ne zabranjuje da nadje nekog jakog sponzora koji ce im omoguciti da imaju veci budzet sto se tice kupovine igraca, i svega ostalog, no klub i dalje ostaje u vlasnitsvu navijaca, a ne mafijasa koji peru svoj novac preko klubova. Mozda ovo nekome zvuci smiesno, no "nicija nije gorila do zore", pa ce ostali vidjeti da je Bundesliga bila na zdravim nogama i nije dala da je iko unisti, i siguran sam u to da ce vrijeme to pokazati. Ovi ostali nek se zapitaju, zasto Bundesliga, svake sezone obara rekorde po broju gledaoca na utakmicama, i ako su ubjedljiva najskuplje karte od svih liga petice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.