FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ajd protiv reala to i moze proci jer real se nece moci zatvorit jer im trebaju golovi, al ako to izvede protiv milana, ne gine nam pushiona
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- hule_barca
- Kontakt:
Ako budu ovako kao protiv Seville prvo poluvrijeme igrali, ne mogu Milanu gola dati ni u tri meča, a kamoli 2 u jednom meču. Ključ je u brzom protoku lopte, šutiranju sa distance, stavljanju Ville u špic i dosta aktivnosti bekova. Da se to stisne do maximuma a ne 85 minuta kružiti samo oko odbrane. Bolje pokušavati nego čekati, ući će jedna kad se pokušava, a kad se ne pokušava naravno da neće ni ući 
Mes Que Un Club
Ako Pedro nekome moze nastetiti, onda je to Real.
Pogotovo ako ga Marcelo bude cuvao.
Za utakmicu sa Milanom se u vecini slazem, ali napisat cu jos nesto kada dodje vrijeme za to.
I ko je igrac utakmice sinoc bio ?
Pogotovo ako ga Marcelo bude cuvao.
Za utakmicu sa Milanom se u vecini slazem, ali napisat cu jos nesto kada dodje vrijeme za to.
I ko je igrac utakmice sinoc bio ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
2 gola ce biti nedovoljna s obzirom da nismo imali "clean sheet" jos od Espanyola 6.1 (4:0) (Cordobu necu da brojim, njima je cak i Alexis 2 zabio),hule_barca je napisao/la:Ako budu ovako kao protiv Seville prvo poluvrijeme igrali, ne mogu Milanu gola dati ni u tri meča, a kamoli 2 u jednom meču. Ključ je u brzom protoku lopte, šutiranju sa distance, stavljanju Ville u špic i dosta aktivnosti bekova. Da se to stisne do maximuma a ne 85 minuta kružiti samo oko odbrane. Bolje pokušavati nego čekati, ući će jedna kad se pokušava, a kad se ne pokušava naravno da neće ni ući
@ M4kaveli SONG
btw. kad se neko od trenerskog osoblja sjeti da postoji i Marc Bartra, bilo bi lijepo da ga ubace, tek onako da vidi kako je igrati
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
mandraX je napisao/la:
Tello za 10 minuta uradio više nego Alexis u čitavoj sezoni.
Istina.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- zlatan1982
- Kontakt:
ma neće real napasti barsu...opet će oni čekati...nema veze što im rezultat ne paše,teško da će napasti...barem ne odmah...a barsa da se brani,nema teorije...
Koji je ovo bio gol messija uzastopno u primeri. 
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 24 feb 2013, 02:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Primeri, 15
al stvarno jeM4kaveli je napisao/la:mandraX je napisao/la:
Tello za 10 minuta uradio više nego Alexis u čitavoj sezoni.
![]()
![]()
![]()
Istina.
taj alexis mi niakd nije "legao".morat ce se vise potrudit ako zele dobit real i milan pogotovo.
Rakitic vas izdominir'o....
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinocnju pobjedu protiv Cerdille

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jašta je, zato se vratio u Sevillu podvijena repa.Harrison je napisao/la:Rakitic vas izdominir'o....
Ako je Rakitic izdominirao Barcu sta je onda Riki sinoc radio Realu ?
Ah ja, bio je i onaj Pizzi.
Alves 7, Song 6 kao sto sam i rekao.
Ah ja, bio je i onaj Pizzi.
Alves 7, Song 6 kao sto sam i rekao.
bitno je da je vas milan isprasio , vi vasu silu demonstrirajte na ekipama poput seville , granade , naravno kao i messi puni mreze malim ekipama iako se sinoc nije vidio na terenu zabio je s 3 metra standard ..
Pa Barca redovno demonstrira silu nad Realom.
S druge strane Real ne moze ni nad Granadom.
Messi: "I'm used to play all games. The more I play, the better I feel physically."
Koga on ovdje laze ?
S druge strane Real ne moze ni nad Granadom.
Messi: "I'm used to play all games. The more I play, the better I feel physically."
Koga on ovdje laze ?
Bolje biti isprašen od Milana, nego od Granade, Getafe-a i sličnih amatera.geoxx je napisao/la:bitno je da je vas milan isprasio , vi vasu silu demonstrirajte na ekipama poput seville , granade , naravno kao i messi puni mreze malim ekipama iako se sinoc nije vidio na terenu zabio je s 3 metra standard ..
Imao je Iniesta opet driblinga samo njemu poznatim.
Mislim da je u zadnjih 10 utakmica nadmasio Messija u svakoj.
Ballon d'Or dakako.
Mislim da je u zadnjih 10 utakmica nadmasio Messija u svakoj.
Ballon d'Or dakako.
- hule_barca
- Kontakt:
Ma nećemo primiti zato što će taj meč biti isti kao protiv Intera 2010., neće imati šut na golmiki_92 je napisao/la: 2 gola ce biti nedovoljna s obzirom da nismo imali "clean sheet" jos od Espanyola 6.1 (4:0) (Cordobu necu da brojim, njima je cak i Alexis 2 zabio),
Mes Que Un Club
Ko da gledam, pocinje tekma, Milan prvi krece sa centra, Faraon pretrcava Piqea izlijece mu Valdez kojeg lagano zaobilazi i zabija za 0-1, u kadru kamere Piqe na licu mu izraz nevjerice, Valdez kako mase rukama i nesto galami, muk na stadionu, svima je jasno da sad Barsa mora zabiti 4 komada, a ne primiti vise nijedan. Lessi oborio pogled ka travi, a Iniesta i Xavi nesto rondaju. 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.