Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

RealMoudrid
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la RealMoudrid » 23 feb 2013, 22:02

Da, vrlo je lako na FIFI i PES-u uvrstiti Kaku i Ozil u prvu postavu.

Radi 31-godišnjaka koji dvije godine nije u formi izbaciti nekog konja trkača.

Baš zato se radi na dovođenju Balea.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 feb 2013, 22:04

RealMoudrid je napisao/la:Mourinho je veći od Real Madrida
Dafuq? :oops: :shock: :|

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 23 feb 2013, 22:05

LenBias je napisao/la:kakav je glupan glupi di maria
Polako, ali sigurno svojim igrama otvara mjesto Garethu u Madridu. Dakako.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 23 feb 2013, 22:20

Kaka je institucija za Di Mariu i sada,Jedini problem Ricarda Kake od dolaska u Madrid je nemogucnost redovnog igranja,sto zbog cestih povreda,a i kada bi se oporavio od njih bio je u nemilosti trenera.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 feb 2013, 22:37

darker10 je napisao/la:Kaka je institucija za Di Mariu i sada,Jedini problem Ricarda Kake od dolaska u Madrid je nemogucnost redovnog igranja,sto zbog cestih povreda,a i kada bi se oporavio od njih bio je u nemilosti trenera.
I Mesut.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 23 feb 2013, 23:09

RealMoudrid je napisao/la:Mourinho je veći od Real Madrida
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 23 feb 2013, 23:13

Koliko crvenih je dobio Real ove sezone? Samo provjereno ! :D
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 23 feb 2013, 23:35

slika
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 feb 2013, 23:50

Vidim Di Maria još jednom izdominirao.

Ne ide da ga previše pljujem nisam gledao samo ću napisati ono što svi znamo da je glup.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 24 feb 2013, 00:00

LBJ MVP je napisao/la:Vidim Di Maria još jednom izdominirao.

Ne ide da ga previše pljujem nisam gledao samo ću napisati ono što svi znamo da je glup.
Nije jedini kojeg ne ide, lista je podugačka. Ove sezone samo par igrača zaslužuje prolaznu ocjenu.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 24 feb 2013, 03:31

Samo bi da se složim sa kolegom @RealMoudrid da je Mourinho veći od Real Madrida pa da odem na počinak. :lol:
Pročita negdje da je neka vrsta opravdanja za mogući kiks igranje igrača sa klupe (ciljam na Modrića).Igrača za kojeg je Mou insistirao da dodje i dao za njega cca. 30 miliona.Čovjeka koji vrijedi kao čitav Deportivo.A to što mi igramo ko **** , to je kriva Nada Đurevska(poznatija kao Mubera).
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 feb 2013, 12:03

Ocjene za sinocnju pobjedu na Riazoru ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 feb 2013, 13:50

Jesinho je igrač za prvog tima,pogotovo s ovakvim Di Mariom :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 24 feb 2013, 14:25

Malterego je napisao/la:Samo bi da se složim sa kolegom @RealMoudrid da je Mourinho veći od Real Madrida pa da odem na počinak. :lol:
Pročita negdje da je neka vrsta opravdanja za mogući kiks igranje igrača sa klupe (ciljam na Modrića).Igrača za kojeg je Mou insistirao da dodje i dao za njega cca. 30 miliona.Čovjeka koji vrijedi kao čitav Deportivo.A to što mi igramo ko **** , to je kriva Nada Đurevska(poznatija kao Mubera).
Dezinformacije. Jose Mourinho je tražio Lucasa Mouru, ali Perez nije htio dati velike pare za njega + megaplatu za igrača koji nije igrao u Evropi.

Onda je Perez umjesto njega Mourinhu ponudio Luku Modrića.

Postoji nešto što se zove forma, takmičarska forma i konstantnost u nogometu, što jučerašnja prva postava nije imala, a da sam u pravu, dovoljno govori podatak da se igra poboljšala i to puno, ulaskom trojice prvotimaca.
2012/2013

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 24 feb 2013, 14:31

A ovo što si ti napisao kao nije dezinformacija? Ti radiš u upravi Real Madrida, pa znaš šta oni rade? Pa ako si tako pametan, ako sve znaš, ako znaš koje su dezinformacije, ako znaš šta je istina, onda nam napiši ovde sve transfere za leto, da bezveze ne moram otvarat as, marcu, defensa i ostala sranja od stranica.

Pa zar Perez il neko drugi nije izjavio da je Mourinho insistrirao da se dovede Modrića i da su svi drugi igrači bili nebitni. To što Modrić ne pruža igre nije on kriv, jednostavno transfer se kasno realizovan, čovek je odradio glupe pripreme sam, to ti je najteže za nekog igrača, ispadneš iz svega mogućeg.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 24 feb 2013, 14:43

Ako ćemo se pozivati na te tvoje izvore, evo ti onda par informacija o Modriću, Mouri i Mourinhu:

http://www.sambafoot.com/en/news/40670_ ... eport.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.marca.com/2012/12/23/futbol/ ... 63960.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.marca.com/2012/12/23/en/foot ... 77590.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://zeenews.india.com/sports/footbal ... 53857.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Probao sam naći i one razloge Mourinhovog navodnog odlaska na Marci i AS-u, ali bezuspješno, gdje se jasno navodi da je Mou htio napadača, Maicona i Mouru tokom ovih godina, i da je to Perez odbio.
2012/2013

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 24 feb 2013, 15:34

Zaboravih sinoć napomenut da se još jednom pokazalo da samo jedan igrač Madrida ima status nezamjenjljivog i da s njim i bez njeg Madrid nije ista ekipa,Cristiano je babo i mama ove generacije Madrida.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 24 feb 2013, 15:35

A kao tebi Marca i ostale stranice kao pišu tačne informacije. Pa da je tako u Real Madridu bi sad trebao da igra Džeko, Falcao, Aguero, Villa, Silva, Isco i ostali mali milion igrača koji su oni naveli da dolaze. Zato previše i ne verujem u ovo što si ti napisao. Ja ne znam šta je bilo, ali ni ti isto ne možeš pisati da je ono dezinformacija, jer su i tvoje isto tako dezinformacije.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 24 feb 2013, 16:10

anonymousHD je napisao/la:A kao tebi Marca i ostale stranice kao pišu tačne informacije. Pa da je tako u Real Madridu bi sad trebao da igra Džeko, Falcao, Aguero, Villa, Silva, Isco i ostali mali milion igrača koji su oni naveli da dolaze. Zato previše i ne verujem u ovo što si ti napisao. Ja ne znam šta je bilo, ali ni ti isto ne možeš pisati da je ono dezinformacija, jer su i tvoje isto tako dezinformacije.
Naprotiv, meni MARCA nije relevantan medij, samo sam iznio podatke sa tih stranica na koje se Malterego i drugi pozivaju.
2012/2013

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 24 feb 2013, 16:38

Ne pozivam se.Da Mourinho nije htio Modrića , vjerujem da ne bi došao.Ne možeš ti znati koga je on htio a koga nije.On ne ide u klubove , ako on sam neće birati igrače koje želi dovesti.
Normalno da će se igra dići na veći lvl ulaskom prvotimaca , ali ti tražiš neku historiju i neke izlike tipa: "igrači sa klupe" za našu katastrofalnu igru.Dopadljivi nogomet igra Gošk iz Gabele.Više krivim trenera i njegov sistem igre nego "igrače" , jer mi i sa prvim timom smo se znali teško blamirati i to više puta.(Doduše , vi ćete reći da su nas tad sudije sjebale , i da nije do nas što nemožemo stvoriti prilike u 90').Teško je to objasniti ljudima koji ne vide dalje ispred nosa.( npr.Ibrahimović, ti , i ostatak kompanije)
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.