AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: AS Roma
Ocekivani sastavi za danasnji mec u Bergamu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ma ne moze aurelio izgleda florenzija..ni sada nije dobio sansu..a realno je duplo bolji igrac od marquinha kojeg konstantno forsira
Unica grande amore
http://www.streamhunter.eu/football-liv ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ima ovdje par linkova
ima ovdje par linkova
Unica grande amore
mozete li vi otvoriti moja webtv preko bhtelecoma, meni nece nikako da otvori stranicu majku im hebem
-
Evil Genius II
PROBLEMI PER OSVALDO
istegnuo misic prilikom zagrijavanja, vrlo je moguce da mali nico lopez zaigra u paru s lamelom.
cini mi se da se moja webtv placa posebno jos od nove godine
istegnuo misic prilikom zagrijavanja, vrlo je moguce da mali nico lopez zaigra u paru s lamelom.
cini mi se da se moja webtv placa posebno jos od nove godine
Meni isto neće mojatv, piše kao, untrusted connection, a prenosi li i jedna arena Romu ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
jedna sigurno prenosi...ali me vise brine zbog veceras gdje gledati derby...na areni je def najbolja slika i ne stopa
Ne prenosi nijedna arena.Osvaldo je tu,nadam se da će Nico ući u drugom poluvremenu.
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.
ma kakav graficki prikazi i formacije,ev gledam,Pjanic zadnji vezni i ne smije prismrdit sesnaestercu 
Ima li neko voljan da preko PP-a u koracima objasni kako se prijavljuje ta usluga mojatvweb ? 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ma samo klikneš na telekomovoj stranici kad uplališ web tv da hoces, samo ti dodje
joj nigdje linka, ono sto nadjem kurcu ne valja, ne vidjeh golove, gledam snijeg ko nikad pada, ajjjjjj
joj nigdje linka, ono sto nadjem kurcu ne valja, ne vidjeh golove, gledam snijeg ko nikad pada, ajjjjjj
nema potpisa
Bože sačuvaj..pa ovakvoj odbrani bi i Gradina zabila
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ja skontam da je gol tek kad komentator kaže.Nijednu akciju ja još nisam vidio kompletnu,svaki sekund štopa,linkovi katastrofa.Iz šestog usporenog snimka uspio sam sklopiti Pjanićev slobodnjak,koliko trza jbt.
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.
-
Evil Genius II
prvi gol sto smo primili je smijesan. marquinho i piris u skoku za loptu koja dolazi do atalantinog napadaca a ovaj dodaje livaji za 1:0. drugi gol opet piris kiksa protiv livaje koji koristi fizicku nadmoc nad kepecom i zabija za izjednacenje u utakmici koja na sve lici ali na fudbal ne. ne mogu ja ovo vise ni gledat, vidim loptu tek kad kamera zumira na nekog od igraca (samo zbog komentatora sam skuzio da je pjanic zabio iz slobodnjaka jer lopte nisam vidio) a inace sam totalno izgubljen ko napada, ko se brani i gdje je zapravo lopta jer teren je uzasan.
nisam ni pokušao da gledam drugo poluvrijeme zbog onog nevremena i glupih linkova
e sad genovu pocijepat na komadice i zaletit se prema evropi
e sad genovu pocijepat na komadice i zaletit se prema evropi
nema potpisa
Napatio sam se sa linkovima malo je reći,tako sam vrlo malo i uspio vidjeti.Najbitnije je da smo pobijedili.U prinicipu ne bi trebalo nikoga kritikovati zbog uslova na terenu ali je Osvaldo opet prednjačio po negativnom a i Lamela je prdio.Iako treba reći da Osvaldo nije ni dobio neku upotrebljivu loptu.Torosidis je dosta griješio ali svaka mu čast za gol.Taktički smo dobro stajali jer da smo pod Zemanom bili u ovoj situaciji ne smijem ni pomisliti kako bi završilo ali bitno je da smo mi ovo priveli kraju.Uglavnom svaka čast momcima na pobjedi,nakon Juvea još je jedna teška utakmica dobijena,izgleda da su stigli bolji dani.