Ne kontam ti spiku.Ode u Wolfsburg prvaci Bl,ode u M.C prvaci Engleske.Iako do tada skoro pa nista sto se tice tih klubova.Sto znaci da Dzeko pravi te klubove velikimAlucard je napisao/la:Balotelli pobjegao sada čovjek napokon hadžija...neki u svom CV-u imaju Bayern, Real Madrid, Chelsea i ostala velika imena Evropskog fudbala a ti Džeko nastavi truhnuti u bogatom i malom City-u...što je još gore Džeko i karijeru može završiti a da nikada nije igrao za veliki klub! Koja bi to tragedija bila jbte...i smiješno a ujedno i žalosno... :/
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tevez dao gol nakon 2.5 mjeseca,i vjerovatno zacementirao mjesto do kraja prvenstva u prvoj postavi,iako igra katastrofalno,do gola nista nije uradio...Dzeko najbolji strijelac ekipe ne dobije ni minute,zaista ponizavajuce! Chelsea uzasan i zasluzena pobjeda Citya..
- Blek_Stena
- Kontakt:
E moj Dzeko, od toliko trenera na svijetu i strucnjaka ti si dopustio da te "strucnjak" zabar j..e u zdrav mozak. Sramota 
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Idi Džeko slobodno na godišnji odmor , nauči se igrat golfa pa onda na ljeto fino neki transfer a ne ko budala, da te ovi kepeci tjeraju na klupu i da se uhljupski žabar odnosi prema tebi kao da si zadnje gov*o.
Nakon Leedsa i Chelsea,Dzeko moze samo dobiti hemoroide na klupi City-a,tuzno ali je tako 
- Goalgetter
- Kontakt:
Zabar kako ga vec poznajemo 2 godine. Kad je u formi (cini mi se da je Edin imao 5 golova u 6 utakmica) pa ga odmori u kupu, nakon toga u PL nema ga ni na mapi. Tevez ili Balo preuzmu mu mjesto u sastavu, i on mjesec-dva luta bez gola, dok ga ne iscupa gol kad udje s klupe i tako u krug.
Živa istina . Ne znam ni sam zašto , ali tako je uvijek. Sjetite se samo utakmice protiv Spursa na početku prošle sezone , i onda ga ovaj debil meće na klupu i onda skoro dva mjeseca bez gola...Goalgetter je napisao/la:Zabar kako ga vec poznajemo 2 godine. Kad je u formi (cini mi se da je Edin imao 5 golova u 6 utakmica) pa ga odmori u kupu, nakon toga u PL nema ga ni na mapi. Tevez ili Balo preuzmu mu mjesto u sastavu, i on mjesec-dva luta bez gola, dok ga ne iscupa gol kad udje s klupe i tako u krug.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 24 feb 2013, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
To su činjenice koje stoje i protiv kojih se ne može, ali isto tako i ovo što sam ja rekao stoji, Džeko za sada, trenutno, niti igra za veliki klub niti je igrao, nažalost.. Samo se nadam da griješim povodom ovog oko budućnosti i njegovog finalnog CV-a jer bi to stvarno bilo tragedija. Bio bi jedan od rijetkih dobrih napadača koji nikada nisu igrali za kremu Evropskog fudbala. Kao što sam rekao, neki slabiji napadači već igraju za takve klubove tako da su oni već dostigli vrh u ranoj fazi. Jbga, to je tako, nekom karijera ode u ovom ili onom smjeru, sreća također igra veliku ulogu.harishp je napisao/la:Ne kontam ti spiku.Ode u Wolfsburg prvaci Bl,ode u M.C prvaci Engleske.Iako do tada skoro pa nista sto se tice tih klubova.Sto znaci da Dzeko pravi te klubove velikim
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
sad ce opet ona faza pred kraj sezone gdje ce samo teveza i aguera forsirati. balotelli prokuhao cim ode iz city-a, tako i dzeko mora pod hitno, jer nikad nece izboriti sebi mjesto ovdje, jednostavno je aguero vece ime od njega i gotovo, tu se nema sta boriti.
- legenda reala
- Kontakt:
Kakvo je smeće posto ovaj Premiership
drugi i treći tim prvenstva, a bolji fudbal se igra u Italiji kad je borba za opstanak i ono kvota na X 1.65

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Samo jedna ispravka Dzeko je igrao u velikom klubu.Prosao je sve omladinske kategorije tog kluba,te debitirao na seniorskom nivou u tom klubuAlucard je napisao/la:To su činjenice koje stoje i protiv kojih se ne može, ali isto tako i ovo što sam ja rekao stoji, Džeko za sada, trenutno, niti igra za veliki klub niti je igrao, nažalost.. Samo se nadam da griješim povodom ovog oko budućnosti i njegovog finalnog CV-a jer bi to stvarno bilo tragedija. Bio bi jedan od rijetkih dobrih napadača koji nikada nisu igrali za kremu Evropskog fudbala. Kao što sam rekao, neki slabiji napadači već igraju za takve klubove tako da su oni već dostigli vrh u ranoj fazi. Jbga, to je tako, nekom karijera ode u ovom ili onom smjeru, sreća također igra veliku ulogu.harishp je napisao/la:Ne kontam ti spiku.Ode u Wolfsburg prvaci Bl,ode u M.C prvaci Engleske.Iako do tada skoro pa nista sto se tice tih klubova.Sto znaci da Dzeko pravi te klubove velikim
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ostavljanje Džeke danas na klupi, u možda najjačoj utakmici poslije Man Utd. - a u Premiershipu, dovoljno kaziva koliko na njega Mancini u stvarnosti računa.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- AvantiSignora
- Kontakt:
Pitanje je jel ikako racuno na njega . Vrijeme je da se Dzeko snace u drugi klub.zizu1991 je napisao/la:Ostavljanje Džeke danas na klupi, u možda najjačoj utakmici poslije Man Utd. - a u Premiershipu, dovoljno kaziva koliko na njega Mancini u stvarnosti računa.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Ljudi dragi sta toliko dramite, nisu Tevez i Kun toliko dobri, niti Mancini hajvan koliko Dzeko moze zabiti. Ista ovakva prica je bila i na pocetku sezone, pa Dzeko opet prvi strijelac. Bilo je ok danas, al opet poraz , dva, pa ce Manco opet prizivat Dzeku, a ovaj spasavat, al u svakom slucaju nek mjenja klub
Joj što imaš smisla za humorTMovac je napisao/la: Samo jedna ispravka Dzeko je igrao u velikom klubu.Prosao je sve omladinske kategorije tog kluba,te debitirao na seniorskom nivou u tom klubu
Šta vam je ba ljudi, ne kontam otkud odmah stotine zaključaka na osnovu jedne tekme. Znam ja za historijat problema ali mislim da ove sezone Edinu ide dobro, bitno da daje golove i sviđa mi se što nije pod velikim naporom jer želim da ima snage u repci. To što ne igra puno vrijedi i zbog povreda. Danas je Roberto probao igrati s jednim napadačem sa ofanzivnim Yayom i to zbog jakog veznog reda Chelsea. Isplatilo mu se i slažem se da je Edin trebao dobiti priliku prije Teveza ali opet idem logikom da je i Carlos vrlo bitan za nastavak prvenstva i odlično je što je pogodio i tako pomalo uđe u formu. Moja logika je sljedeća, bolji City>bolji Edin, jer normalno je da je njemu to bitno. Ako ekipa gubi a on pogađa s linije nema tu nekog efekta.AvantiSignora je napisao/la:Pitanje je jel ikako racuno na njega . Vrijeme je da se Dzeko snace u drugi klub.zizu1991 je napisao/la:Ostavljanje Džeke danas na klupi, u možda najjačoj utakmici poslije Man Utd. - a u Premiershipu, dovoljno kaziva koliko na njega Mancini u stvarnosti računa.
4-IN-A-ROW
Hoćeš reći da je bolje da ekipa pobjeđuje a on sjedi na klupi, nego da on igra i daje golove, a ekipa gubi ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Za cas se stvari okrenu u korist ovog ili onog napadaca. Sad su Kun i Tevez skupa dobri u ove dvije utakmice, al isto ako mogu prestati biti dobri, pa stvari se okrenuti u Dzekinu korist, kao sto je bilo u dosadasnjem dijelu prvenstvazizu1991 je napisao/la:Hoćeš reći da je bolje da ekipa pobjeđuje a on sjedi na klupi, nego da on igra i daje golove, a ekipa gubi ?
Bolje i pogadat s linije, gol je gol, a ne kao vrli Kun sto je danas imao milion prilika, pa corak, da su cekali njega da pgodi, izgubili biemir_ je napisao/la:Šta vam je ba ljudi, ne kontam otkud odmah stotine zaključaka na osnovu jedne tekme. Znam ja za historijat problema ali mislim da ove sezone Edinu ide dobro, bitno da daje golove i sviđa mi se što nije pod velikim naporom jer želim da ima snage u repci. To što ne igra puno vrijedi i zbog povreda. Danas je Roberto probao igrati s jednim napadačem sa ofanzivnim Yayom i to zbog jakog veznog reda Chelsea. Isplatilo mu se i slažem se da je Edin trebao dobiti priliku prije Teveza ali opet idem logikom da je i Carlos vrlo bitan za nastavak prvenstva i odlično je što je pogodio i tako pomalo uđe u formu. Moja logika je sljedeća, bolji City>bolji Edin, jer normalno je da je njemu to bitno. Ako ekipa gubi a on pogađa s linije nema tu nekog efekta.AvantiSignora je napisao/la:Pitanje je jel ikako racuno na njega . Vrijeme je da se Dzeko snace u drugi klub.zizu1991 je napisao/la:Ostavljanje Džeke danas na klupi, u možda najjačoj utakmici poslije Man Utd. - a u Premiershipu, dovoljno kaziva koliko na njega Mancini u stvarnosti računa.
Najpametnije da njega Dzkson njega uhvati ko Balo na treningu za gusu pa sta bude bude
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Edincapitano, xinxee i 33 gosta.