Najcjenjeniji sportaši
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IronmanFCB
- Kontakt:
Najcjenjeniji sportaši
Neznam u koji pdf da tutnem ovo,ali evo ovdje cemo.
Neznam oce li biti tema aktivna,oce li je admini pobrisati ili jednostavno nece biti potrebna ali sam je ja svejedno htio napraviti.
Naime,radi se o najcjenjenim sportašima,koji moraju proći veliki i dug put da bi bili uspješni,koji moraju uloziti toliko truda,fizicke snage,mentalne snage,puno padanja i ustajanja,puno financija,puno časti i ponosa da bi ostali u tom sportu i bili uspješni.Nadam se da ste me shvatili.
Ja cu navesti biciklizam,kao sport ili maraton,na duze staze,jer po nekom mom subjektivnom misljenju smatram da ovi sportasi moraju proci sve ovo gore navedeno.I ja ih naravno,puno i cijenim.
Neznam oce li biti tema aktivna,oce li je admini pobrisati ili jednostavno nece biti potrebna ali sam je ja svejedno htio napraviti.
Naime,radi se o najcjenjenim sportašima,koji moraju proći veliki i dug put da bi bili uspješni,koji moraju uloziti toliko truda,fizicke snage,mentalne snage,puno padanja i ustajanja,puno financija,puno časti i ponosa da bi ostali u tom sportu i bili uspješni.Nadam se da ste me shvatili.
Ja cu navesti biciklizam,kao sport ili maraton,na duze staze,jer po nekom mom subjektivnom misljenju smatram da ovi sportasi moraju proci sve ovo gore navedeno.I ja ih naravno,puno i cijenim.
@Citizen
Re: Najcjenjeniji sportaši
ako ti se otvara topic, mogao si kakav za recepte.
zasto ga odmah napadate svi kada je momak mlad, neiskusan, jos se trazi u svemu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
šahisti
- Sportfanatik
- Kontakt:
biatlonisti
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
neznam
Felix Baumgartner il kako već 
Sve zavisi od ličnog afiniteta,s ovih prostora za mene je pokojni Dražen Petrović broj 1 a recimo spomenut sport a ne sjetiti se M.Jordana ili Carl Lewisa je grijeh.Od fudbelera Zidane zauvijek.

Sve zavisi od ličnog afiniteta,s ovih prostora za mene je pokojni Dražen Petrović broj 1 a recimo spomenut sport a ne sjetiti se M.Jordana ili Carl Lewisa je grijeh.Od fudbelera Zidane zauvijek.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
+1Dex je napisao/la:Ski skakači
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Trenutno korisnika/ca: enobarca, jasmin10, relativizam, VensanKasel i 18 gostiju.