Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

RealMoudrid
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la RealMoudrid » 24 feb 2013, 18:21

M4kaveli je napisao/la: Vjerovatno jesi i vidio si da sam napisao kako je Mourinho jedan od najboljih trenera u historiji, ali nije on za Reala i dovoljno mi je vidjeti kakve gluposti pisu @madridist i @Namiks da se aktiviram i zapocnem diskusiju.
Griješiš puno. On nije jedan od najboljih, on je najbolji ikad.

Smio bih se kladiti da ćemo vas uzeti na Nou Campu 0:3, samo zbog Mourinhove taktike. I to sad u utorak. Možda ćeš onda promijeniti mišljenje.
Zadnja izmjena: RealMoudrid, dana/u 24 feb 2013, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 feb 2013, 18:22

geoxx je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la: Tadasnji Porto slabiji ili jednako jak kao danasnji Swansea ? :lol:
naravno da ti i maloumnici poput tebe u cilju omalozavanja josea govore kako je porto tad bio svjetska velesila , sto je neistina , gledajuci igracki kadar porto je u toj sezoni lp bio totalni autsajder
Autsajder nije bio.Porto je imao sjajnu ekipu što su i potvrdili osvajanjem CL, naravno i Mourinho ima zasluge.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 feb 2013, 18:23

madridist je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ja sam zelen,a ti bi nekog metuzalema(koji je zadnji uspjeh napravio 2006.)na klupi Reala iako je jasno da ovoj ekipi treba mlad trener,koji dobro poznaje Španiju i ne preferira **** fudbal.

Rodgers radi odličan posao u Liverpoolu btw.Promoviše domaće igrače iako nema ni približno jaku školu kao Mourinho,obnavlja klub i za par godina isti bi trebao konačno uzeti tu titulu.
LBJ,na istoj smo strani,želimo najbolje za klub zar ne?
Malo duže pratim sve ovo od tebe i vjeruj mi da čitava plejada mladih i na sve spremnih prošla preko klupe Madrida ali dok ne dodje metuzalem don Fabio sve je bilo jadno i čemerno.
Don Fabio uzeo titulu na zasićenje Ronaldinha i ostalih kao i Jozo prošle godine.U LP ispali od iste ekipe :?

De mi baš reci koliko ti je godina i koliko pratiš?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 24 feb 2013, 18:25

RealMoudrid je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la: Vjerovatno jesi i vidio si da sam napisao kako je Mourinho jedan od najboljih trenera u historiji, ali nije on za Reala i dovoljno mi je vidjeti kakve gluposti pisu @madridist i @Namiks da se aktiviram i zapocnem diskusiju.
Griješiš puno. On nije jedan od najboljih, on je najbolji ikad.

Smio bih se kladiti da ćemo vas uzeti na Nou Campu 0:3, samo zbog Mourinhove taktike. I to sad u utorak. Možda ćeš onda promijeniti mišljenje.
Naravno da nije.

Vidjet cemo.
Zadnji put je Real bio rasturen.
Ne rezultatski, ali igracki da.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 feb 2013, 18:28

Govoris za mec gdje 20 minuta niste izasli iz kaznenog i gdje je Karim kod 0:1 promasio pobjedu , pogodio stativu ako ti je draze..
i pored rijetko vidjenog gola iz slobodnjaka opet se nije mogao zatvoriti mec..

sjajno nadigravanje
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 24 feb 2013, 18:29

Raul_64 je napisao/la:Govoris za mec gdje 20 minuta niste izasli iz kaznenog i gdje je Karim kod 0:1 promasio pobjedu , pogodio stativu ako ti je draze..

sjajno nadigravanje
Ne.
Govorim za mec gdje je Barcelona fulala 3 100% sanse uz nepostojeci offsajd Messija kada je trebao izaci 1na1 s golmanom.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 24 feb 2013, 18:31

Raul_64 je napisao/la:Govoris za mec gdje 20 minuta niste izasli iz kaznenog i gdje je Karim kod 0:1 promasio pobjedu , pogodio stativu ako ti je draze..

sjajno nadigravanje
Ti zaboravio na ovu zadnju utakmicu :mrgreen:
Eh Amiraga...
2012/2013

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 feb 2013, 18:33

Ah , taj bez pola ekipe
zaboravi

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 24 feb 2013, 18:35

Raul_64 je napisao/la:Ah , taj bez pola ekipe
zaboravi
Pa i taj sa Benzemom je Barca odigrala bez kompletne odbrane.
Ko koga ovdje laze ? :mrgreen:

Lahko vas je pobiti jer se vec duze vrijeme gubite u svojim lazima.

Ne mislim konkretno na tebe @Raul_64 nego na ove ostale.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 feb 2013, 18:35

Pa i Barca je igrala bez standardnih kad smo ih nadigrali.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 24 feb 2013, 18:36

Ma ja, taj, Xabi i Varane izdominirali cijelu ekipu, 2v11 se igralo.
2012/2013

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 feb 2013, 18:41

Ih cija rezervna odbrana je odigrala bolje kod dva remija
taliking about sitnice
jedno je bilo isto u obje utakmice , barcelona u daleko boljoj formi od Reala

nije da je Real uhvatio nesto bolji momentum
al barcelona jest losiji..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 feb 2013, 18:55

M4kaveli je napisao/la:
Tadasnji Porto je bio sila.
Sigurno medju 5 najjacih ekipa.

Pa i Chelsea je prosle sezone osvojio LP a vjerovatno nije bio ni medju 5 favorita za osvajanje iste.
Hm, haj' da vidimo (nabrojaću samo klubove koji su bili igrački jači od Porta u sezoni 2003/04) da l' je bio u 5 najjačih ekipa. :mrgreen:

Milan (Shevchenko, Kaka, Rivaldo, Gattuso, Inzaghi, Seedorf, Maldini, Cafu, Nesta, Pirlo, Rui Costa...)
Real (Carlos, Zidane, Figo, Ronaldo, Raul...)
Bayern (Elber, Makaay, Pizzaro, Sagnol, Lizarazu, Kahn, Ballack, Ze Roberto...)
Chelsea (Veron, Crespo, Gudjohnsen, Lampard, Cole, Terry, Makelele, Gallas, Hasselbaink...)
Arsenal (Lehman, Pires, Cole, Vieira, Henry, Ljungberg, Campbell, Silva, Reyes, Bergkamp, Parlour...)
United (Keane, Giggs, Nistelrooy, Neville, Beckham, Scholes, Silvestre, Ronaldo, Ferdinand, Butt...)
Juventus (Trezeguet, Del Piero, Conte, Montero, Thuram, Zambrotta, Buffon, Nedved, Camoranesi)

Dakle, ovo su ekipe koje su sigurno imale jači igrački kadar od Portovog. Svako normalan će to potvrditi. Recimo da je i jedan Inter sa Adrianom, Zannetijem, Stankovićem, Vierijem, Cannavarom, Materazzijem, Recobom, Toldom i ostalim vedetama bio ispred Porta. Pokušao sam pronaći i koeficijente, al' to je malo teže (ako budem imao vremena, potrudiću se da to pronađem), tako da će i to biti dovoljan pokazatelj koliko je u stvari Mourinho bio jak, a ne Porto (naravno, nije Porto bio totalni autsajder, al' nije bio u prvih 8 favorita za osvajanje "klempe"). Objektivno govoreći, Porto je imao jednake šanse kao i Lyon ili Deportivo, no jedni su se zadovoljili (samo) četvrtfinalem, drugi polufinalem, dok je Porto uspio osvojiti ovo takmičenje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 24 feb 2013, 19:02

LBJ MVP je napisao/la:
madridist je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ja sam zelen,a ti bi nekog metuzalema(koji je zadnji uspjeh napravio 2006.)na klupi Reala iako je jasno da ovoj ekipi treba mlad trener,koji dobro poznaje Španiju i ne preferira **** fudbal.

Rodgers radi odličan posao u Liverpoolu btw.Promoviše domaće igrače iako nema ni približno jaku školu kao Mourinho,obnavlja klub i za par godina isti bi trebao konačno uzeti tu titulu.
LBJ,na istoj smo strani,želimo najbolje za klub zar ne?
Malo duže pratim sve ovo od tebe i vjeruj mi da čitava plejada mladih i na sve spremnih prošla preko klupe Madrida ali dok ne dodje metuzalem don Fabio sve je bilo jadno i čemerno.
Don Fabio uzeo titulu na zasićenje Ronaldinha i ostalih kao i Jozo prošle godine.U LP ispali od iste ekipe :?

De mi baš reci koliko ti je godina i koliko pratiš?
Moj Bože,na zasićenje Ronaldinha,a prošla godina sa Joseom i svim rekordima pa ko si ti mladiću?To su dvije konstatacije koje ne može ni Nijagara vodopad oprat.Veruj mi kod mene si položio,piši šta god želiš ti nisi madridista ti si još neodredjen(pomisli samo da neko kaže da je Miami sa Jamesom uzeo titulu na zasićenju ostalih),ja tvoje postove nikad više komentirat neću,živio ti nama.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 feb 2013, 19:04

lbj mvp kad bubne onda se zemlja trese :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 feb 2013, 19:05

Izbjegavaš pitanje,fino.

Nadam se da ću proći i taj ispit jednom profesore.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 24 feb 2013, 19:06

Monolog je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
Tadasnji Porto je bio sila.
Sigurno medju 5 najjacih ekipa.

Pa i Chelsea je prosle sezone osvojio LP a vjerovatno nije bio ni medju 5 favorita za osvajanje iste.
Hm, haj' da vidimo (nabrojaću samo klubove koji su bili igrački jači od Porta u sezoni 2003/04), pa da vidimo da l' je bio u 5 najjačih ekipa. :mrgreen:

Milan (Shevchenko, Kaka, Rivaldo, Gattuso, Inzaghi, Seedorf, Maldini, Cafu, Nesta, Pirlo, Rui Costa...)
Real (Carlos, Zidane, Figo, Ronaldo, Raul...)
Bayern (Elber, Makaay, Pizzaro, Sagnol, Lizarazu, Kahn, Ballack, Ze Roberto...)
Chelsea (Veron, Crespo, Gudjohnsen, Lampard, Cole, Terry, Makelele, Gallas, Hasselbaink...)
Arsenal (Lehman, Pires, Cole, Vieira, Henry, Ljungberg, Campbell, Silva, Reyes, Bergkamp, Parlour...)
United (Keane, Giggs, Nistelrooy, Neville, Beckham, Scholes, Silvestre, Ronaldo, Ferdinand, Butt...)
Juventus (Trezeguet, Del Piero, Conte, Montero, Thuram, Zambrotta, Buffon, Nedved, Camoranesi)

Dakle, ovo su ekipe koje su sigurno imale jači igrački kadar od Portovog. Svako normalan će to potvrditi. Recimo da je i jedan Inter sa Adrianom, Zannetijem, Stankovićem, Vierijem, Cannavarom, Materazzijem, Recobom, Toldom i ostalim vedetama bio ispred Porta. Pokušao sam pronaći i koeficijente, al' to je malo teže (ako budem imao vremena, potrudiću se da to pronađem), tako da će i to biti dovoljan pokazatelj koliko je u stvari Mourinho bio jak, a ne Porto (naravno, nije Porto bio totalni autsajder, al' nije bio u prvih 8 favorita za osvajanje "klempe"). Objektivno govoreći, Porto je imao jednake šanse kao i Lyon ili Deportivo, no jedni su se zadovoljili (samo) četvrtfinalem, drugi polufinalem, dok je Porto uspio osvojiti ovo takmičenje.
Jos da se gledaju igraci samo.
Porto je bio uigraniji od dosta njih.

I nisam ja htio umanjiti Mourinhove zasluge tu.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 feb 2013, 19:08

Pa dobro, ja se sjećam i tadašnjeg Stuttgarta koji je bio uigran, zatim Monaca, Deportiva, da ne govorim o Ajaxu, Lokomotivu i Marseilleu. Što si njih onda stavio iza Porta? :roll:
Jbg, mogu i ja mijenjati teze kad mi neko argumentovano dokaže da nisam u pravu, al' to je šupljiranje i neprihvatanje očiglednog. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 24 feb 2013, 19:13

Monolog je napisao/la:Pa dobro, ja se sjećam i tadašnjeg Stuttgarta koji je bio uigran, zatim Monaca, Deportiva, da ne govorim o Ajaxu, Lokomotivu i Marseilleu. Što si njih onda stavio iza Porta? :roll:
Jbg, mogu i ja mijenjati teze kad mi neko argumentovano dokaže da nisam u pravu, al' to je šupljiranje i neprihvatanje očiglednog. ;)

Vrlo jednostavan odgovor.
Porto je bio uigraniji od njih i to dosta.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 24 feb 2013, 19:19

Ajde Makaveli ne prosipaj se više, kad ti se fino i argumentirano dokaže da Porto nije bio ni F od favorita na početku sezone ti počneš vaditi neke fore o uigranosti ekipe. Bio je i Real uigran pa je popušio od nefavoriziranog Monaca. Jednostavno, genije Mourinho je najviše zaslužan.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.