FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

GAL
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la GAL » 24 feb 2013, 17:45

Dakle bezimo dortmundu 17 poena, kao sto se moglo i predpostaviti jos da kiksaju apotekari ha dje bi nam kraj bio.Dakle titula bi se trebala ovjeriti 6 aprila ,najkasnije nedaj boze kakog kiksa 13 aprila.
Momci u srijedu morate demostrirati silu na dortmundu i spustiti ih na zemlju ,jer su u zadnje dve sezone doista uzeli za pravo da se mogu nositi sa bayernom i uspjevali su u tome u tom periodu kada smo u nekom letargicnom stanju bili , treba pokazti ko je gazda i kralj BL bia i osta.Ne moze se saka doskora anonimni igraci BVB porediti sa zvezdama bayerna.

Emma
Kontakt:

Post Postao/la Emma » 24 feb 2013, 17:49

Mislim da ću početi da navijam za Bayern, pa mislim ko to može da ne navija za njih ljudi igraju najljepši nogomet na svijetu!!! Njihove utakmice nikad nisu dosadne! :o

Još kad bi osvojili LP bila bi to tačka na i prije dolaska Guardiole :D
The selfish, they're all standing in line..Faithing and hoping to buy themselves time..

Me, I figure as each breath goes by, I only own my mind !

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 feb 2013, 17:51

Emma je napisao/la:Mislim da ću početi da navijam za Bayern, pa mislim ko to može da ne navija za njih ljudi igraju najljepši nogomet na svijetu!!! Njihove utakmice nikad nisu dosadne! :o

Bujrum sto nes navijati za najveci najbolji klub na dunjaluku :D 8-)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 feb 2013, 17:55

Emma je napisao/la:Mislim da ću početi da navijam za Bayern, pa mislim ko to može da ne navija za njih ljudi igraju najljepši nogomet na svijetu!!! Njihove utakmice nikad nisu dosadne! :o

Aj,barem slušaš dobru muziku kad već ne znaš klub izabrat.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 feb 2013, 17:58

Ima li jos neko hrabrosti da kaze da ARJEN ROBBEN ne valja? Da ga treba prodati, da je izgubio ono NESTO??? Ako ima,samo sacekajte utakmicu protiv BvB-a!!!

A.R. 10
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 feb 2013, 18:02

Lav!

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 feb 2013, 18:07

proFCB je napisao/la:Ima li jos neko hrabrosti da kaze da ARJEN ROBBEN ne valja? Da ga treba prodati, da je izgubio ono NESTO??? Ako ima,samo sacekajte utakmicu protiv BvB-a!!!

A.R. 10
Niko i nije rekao da Robben ne valja.Probem je što Arjen odigra 10 utakmica godišnje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 feb 2013, 18:13

Omerbavarac je napisao/la:Lav!

slika
umr´t ima, predat lopte nejma 8-)
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 feb 2013, 18:25

dr.adnan je napisao/la:
REKORDI KOJE SMO VEĆ OBORILI
1. 8 pobjeda u nizu na početku sezone - nikome u 50 godina BL-a to nije pošlo za rukom
2. 5 gostujućih utakmica bez primljenog gola - opet niko nikad nije uspio
3. Najbrže osigurana "jesenja titula" - poslije 14. kola je osigurana. Prethodni rekord smo mi držali koji je postavljen u sezoni 2005/2006
4. Rekord poslije 10 gostujućih utakmica - 9 pobjeda i remi
5. Najbolja odbrana poslije 20 utakmica - ovaj rekord je ponovo podignut u istoj sezoni i nakon 22. kola; ne moram ni spominjati koliko smo primili ;)
6. Najbolji rekord BL-a poslije 20. kola - opet je i ovaj rekord podignut u 22. kolu - sa 51. boda i gol razlike 44, podigli smo na 57. bodova i gol razliku 50
7. Najviše utakmica sa neprimljenim golom na strani - rekord oboren sa 9 od 10 odigranih bez primljenog gola, a ponovo podignut za još jednu stepenicu u prošlom kolu protiv Vukova i sada je 10/11

REKORDI KOJI NAM SE SMIJEŠE
1. Najviše pobjeda u jednoj sezoni - rekord su postavili Bayern (1972/73) i BvB (2011/12) i iznosi 25 pobjeda. Mi smo trenutno na 18, a pred nama je još 12 utakmica
2. Najviše bodova na kraju sezone - rekord je postavio BvB prošle sezone i iznosi 81. Trenutno imamo 57 i pred nama je mogućih još 36.
3. Najmanje primljenih golova u sezoni - ovaj rekord mi držimo i postavili smo ga u sezoni 2007/08 i tada smo primili 21 gol (oproštajna sezona Hitzfelda i Kahna)
4. Najbolja gol razlika na kraju sezone - i ovo mi držimo i postavljen je u sezoni 1972/73 i GR iznosi 64. Zanimljiv je podatak da smo te sezone postigli 94 gola :D
5. Broj izgubljenih utakmica na strani - u sezoni 1986/87 smo imali samo jedan poraz i to kod kuće od Bayera. Ove sezone smo odigrali 11 gostujućih i imamo još 6 da odigramo, a domaćini će nam biti Hoffenheim, Eintracht, Leverkusen, Hannover, Dortmund i Gladbach. Znači, možemo ga samo ponoviti 8-)
6. Najviše postignutih golova na strani u jednoj sezoni - ovaj rekord drži naš današnji protivnik Werder i postavili su ga u sezoni 2006/07 i iznosi 43. Mi trenutno na kontu imamo 27.
7. Najbolja odbrana na gostovanjima u jednoj sezoni - i ovaj rekord drži Werder i postavio ga je u sezoni 1987/88 i iznosi 10. Mi trenutno imamo samo 1 primljeni gol na strani :twisted:
8. Najviše pobjeda na strani u jednoj sezoni - rekord je 11 pobjeda i drže ga BvB (2010/11, 2011/12), Werder Bremen (2003/04), Bayer Leverkusen (2010/11) i HSV (2005/06). Trenutno imamo 10 pobjeda :D
Šteta da se ovaj post tako lako zagubi.
dr.adnan je napisao/la: Gero, je li dovoljno za danas?
Jakako, doki. :P
Samo ti filuj te rekorde (kao heute uostalom). 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

efedroni
Kontakt:

Post Postao/la efedroni » 24 feb 2013, 19:11

Najvise pobjeda u sezoni, to je rekord koji nam se smjesi i po meni jedan od najrealnijih za postici, jer trenutno neznam, a bas neznam ko bi mogo izvuc bod protiv Bayerna :lol:

slika

:mrgreen:

šteta što neigra protiv BvB...
Metropole

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 feb 2013, 19:26

efedroni je napisao/la:šteta što neigra protiv BvB...

igra buraz roben , ribery ne igra zbog crvenog

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 24 feb 2013, 19:49

ALARM problemi u odbrani zbog gripe :( Koliko sam shvatio Boateng i Van Buyten prehladjeni, opet ko zna njemački malo bolje nek nam prevede, mrsko mi ici na google translate :D

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 67539.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 24 feb 2013, 19:50

Omerbavarac je napisao/la:Lav!

slika
"gine" na terenu

Znači srijeda, znači isprašit ćemo žute neće znat gdje im je glava a gdje rep.
Pogled na tabelu govorii sve +17
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 24 feb 2013, 19:54

amel10071988 je napisao/la:ALARM problemi u odbrani zbog gripe :( Koliko sam shvatio Boateng i Van Buyten prehladjeni, opet ko zna njemački malo bolje nek nam prevede, mrsko mi ici na google translate :D

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 67539.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo ne zvuči dobro :(
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 24 feb 2013, 20:26

alarm je nama u odbrani odavno,a ako su bujo i boa prehladeni pa tu su gustavo i timoscuk.,
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 24 feb 2013, 20:43

dawud je napisao/la:alarm je nama u odbrani odavno,a ako su bujo i boa prehladeni pa tu su gustavo i timoscuk.,
Zasto Gustavo i Timoscuk :?: :roll: Kad imamo Dantea i Martineza. Javiju nije prirodna pozicija ali može sigrno bolje od ove dvojice(pogotovo od Ukrainca pogotovo) ;)

Bio sam slobodan pa sam napravio mogući satav za srijedu
-----------------------------NEUER---------------------------------
-LHAM--------------MARTINEZ-DANTE-----------ALABA-
---------------------GUSTAVO---SCHWEINSTEIGER-----
MULLER/ROBBEN---------KROOS----MULLER/ROBBEN
--------------------------MANDŽUKIĆ----------------------
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 24 feb 2013, 20:56

kakav Tymo i Gustavo na stopere HAHAAH ! Ma nevjerujem da ce propustiti srijedu ovi sa prehladom.

Po meni to bi trebalo izgledati ovako

Neuer

Lahm Byuten Dante Alaba

Martinez Svajni

Muller Kross Robben

Mandzo

(Samo me zanima kako ce to izgledati sa Robbenom i Mullerom na krilima,jbg Robbenu je to neprirodna strana a Muller moze samo na toj igrati,nevjerujem da ce SaQ igrati a Muller na klupu,mislim to nidje veze)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 feb 2013, 21:10

Rekordmeister je napisao/la: (Samo me zanima kako ce to izgledati sa Robbenom i Mullerom na krilima,jbg Robbenu je to neprirodna strana a Muller moze samo na toj igrati,nevjerujem da ce SaQ igrati a Muller na klupu,mislim to nidje veze)
Mogu oni po potrebi igrati i na 'suprotnim' stranama. Nije Robbenu strano igrati na lijevom krilu, dok Mulleru prilagodba na toj istoj strani ne bi trebala stvarati probleme (Mila može sve :mrgreen: ).
Uostalom, mogu se dopunjavati čestim rotacijama i time protivnika zbuniti.

Ključ pobjede će biti čvrsta odbrana i siguran/aktivan vezni red na čelu sa Bastianom i Haverom.
Uz uvijek (ove godine) dobre bekove, špic napada će se već nekako snaći. :)
Vom Jäger zum Gejagten

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 24 feb 2013, 21:11

Rekordmeister je napisao/la:kakav Tymo i Gustavo na stopere HAHAAH ! Ma nevjerujem da ce propustiti srijedu ovi sa prehladom.

Po meni to bi trebalo izgledati ovako

Neuer

Lahm Byuten Dante Alaba

Martinez Svajni

Muller Kross Robben

Mandzo

(Samo me zanima kako ce to izgledati sa Robbenom i Mullerom na krilima,jbg Robbenu je to neprirodna strana a Muller moze samo na toj igrati,nevjerujem da ce SaQ igrati a Muller na klupu,mislim to nidje veze)
Byuten I Boateng IZGLEDA FASOVALI GRIPU ;)
amel10071988 je napisao/la:http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 67539.html
:mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 24 feb 2013, 21:32

Druze kako god 100% sam siguran da ce jednog osposobiti za srijedu.Mada vices da ce obojica biti u rosteru.Ovo sa gripom cesto bude,bar tako njemacki mediju objavljuju a nikad da igrac propsuti.Vazno je da nije nesh u vezi nogu,ledja to je belaj ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09, Godfather i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []