City i Wolfsburg imaju suskice,ali nemaju ono sto se jedino ne moze kupiti novcem.Nemaju bogatu historiju,tradiciju.I zbog toga nikada nece postati veliki klubovi.Dok nama trebaju samo suskice da bi postali veliki.Sa suskicama dolazi bolja infrastruktura,bolji igraci.Kada imas bolju infrastrukturu i bolje igrace,dolazi i vise navijaca na stadion.Kada imas bruku navijaca na stadionu dolaze i bolji i jaci sponzori.I na kraju kada imas sve to zajedno imas i rezultate u europi.m1x je napisao/la:Joj što imaš smisla za humorTMovac je napisao/la: Samo jedna ispravka Dzeko je igrao u velikom klubu.Prosao je sve omladinske kategorije tog kluba,te debitirao na seniorskom nivou u tom klubu
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ja samo kažem ono što je svima poznato, da nama ne odgovara da on sjedi na klupi, forma njegove ekipe nas ne treba interesovati, bitno je da on igra stalno, i da daje golove, da nije do njega.
Naravno da tu treba uzeti u obzir mentalno stanje igrača, ako ekipi baš i ne ide kada dođe na okupljanje, al zna se šta je najbitnije za igrača kada se uzmu reprezentativni okviri.
Nikada što se tiče njega nisam bio paranoičan i selio ga iz jednog u drugi klub, jedino što sam tražio su njegove igre, njegove dobre igre, znam da je to previše za traženje u pojedinim uslovima, al šta ću, ne mogu si pomoći.
Naravno da tu treba uzeti u obzir mentalno stanje igrača, ako ekipi baš i ne ide kada dođe na okupljanje, al zna se šta je najbitnije za igrača kada se uzmu reprezentativni okviri.
Nikada što se tiče njega nisam bio paranoičan i selio ga iz jednog u drugi klub, jedino što sam tražio su njegove igre, njegove dobre igre, znam da je to previše za traženje u pojedinim uslovima, al šta ću, ne mogu si pomoći.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nakon mamine pite i porcije cevapa uz koju sarmu,mentalno stanje se momentalno popravi.zizu1991 je napisao/la:Ja samo kažem ono što je svima poznato, da nama ne odgovara da on sjedi na klupi, forma njegove ekipe nas ne treba interesovati, bitno je da on igra stalno, i da daje golove, da nije do njega.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Po tvojoj logici je trebao potpisat za Leeds UnitedTMovac je napisao/la:City i Wolfsburg imaju suskice,ali nemaju ono sto se jedino ne moze kupiti novcem.Nemaju bogatu historiju,tradiciju.I zbog toga nikada nece postati veliki klubovi.Dok nama trebaju samo suskice da bi postali veliki.Sa suskicama dolazi bolja infrastruktura,bolji igraci.Kada imas bolju infrastrukturu i bolje igrace,dolazi i vise navijaca na stadion.Kada imas bruku navijaca na stadionu dolaze i bolji i jaci sponzori.I na kraju kada imas sve to zajedno imas i rezultate u europi.m1x je napisao/la:Joj što imaš smisla za humorTMovac je napisao/la: Samo jedna ispravka Dzeko je igrao u velikom klubu.Prosao je sve omladinske kategorije tog kluba,te debitirao na seniorskom nivou u tom klubu
Ono veliki klub samo im trenutno baš i ne ide
Daleko od toga da omalovažavam Želju ali reći da je to veliki klub a ostali u kojima je Edin igrao nisu je
Sta ce Susic uraditi ako dijamant ostane cijelo vrijeme na klupi do tekme sa Grcima??

- hule_barca
- Kontakt:
Realno Džekson od ostatka prvenstva neće započeti više od 3 meča. To je Mancinijev recept, očigledno je da Džeko nekome smeta u Cityu i neka ide pa će onda i ove ublehe shvatiti neke stvari. Idi Džeksone moj, zajebi platu i ostala sranja, igraj sad, a novac se uvijek može keširati u Aziji kad budeš na zalasku karijere. Dobar je Džeko ali jednostvano nije za City i to je to.
Mes Que Un Club
- Goalgetter
- Kontakt:
Staviti Ibricica ili Vrsajevica u napadsedra je napisao/la:Sta ce Susic uraditi ako dijamant ostane cijelo vrijeme na klupi do tekme sa Grcima??![]()
Goalgetter je napisao/la:Staviti Ibricica ili Vrsajevica u napadsedra je napisao/la:Sta ce Susic uraditi ako dijamant ostane cijelo vrijeme na klupi do tekme sa Grcima??![]()
.
A Zeko
- brzitesanj
- Kontakt:
Mislim da ovo oko Džeke može da bude dvojako, meže kad dđe na okupljanje repke jednostavno buknuti da bude željan igre i golova a može da dože na okupljanje sav s.eban sav nikav da mu nije ni dočega zbog ovog sjedenja na klupi Citya.
Mislim da je ova prva varianta realnija jer je reprezentacija nešto posebno za svakog patriotu(a Edin je dokazani patriota) , a državni ders svetinja.To će Džeksonu dati poseban motiv za igru protiv Grka.
Mislim da je ova prva varianta realnija jer je reprezentacija nešto posebno za svakog patriotu(a Edin je dokazani patriota) , a državni ders svetinja.To će Džeksonu dati poseban motiv za igru protiv Grka.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Vrtis staru pricu.hule_barca je napisao/la:. Dobar je Džeko ali jednostvano nije za City i to je to.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Sta ce radit? Dzeko igra svakako, i tako treba da bude.sedra je napisao/la:Sta ce Susic uraditi ako dijamant ostane cijelo vrijeme na klupi do tekme sa Grcima??![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
City i Wolfsburg imaju suskice,ali nemaju ono sto se jedino ne moze kupiti novcem.Nemaju bogatu historiju,tradiciju.I zbog toga nikada nece postati veliki klubovi.Dok nama trebaju samo suskice da bi postali veliki.Sa suskicama dolazi bolja infrastruktura,bolji igraci.Kada imas bolju infrastrukturu i bolje igrace,dolazi i vise navijaca na stadion.Kada imas bruku navijaca na stadionu dolaze i bolji i jaci sponzori.I na kraju kada imas sve to zajedno imas i rezultate u europi.[/quote]
Po tvojoj logici je trebao potpisat za Leeds United
Daleko od toga da omalovažavam Želju ali reći da je to veliki klub a ostali u kojima je Edin igrao nisu je
[/quote]
Da neidemo dalje u offtopic odgovorit cu ti jos sada,a dalje ukoliko zelis mozemo nastaviti preko PP.Ranije su se smatrale velikim kompanijama one koje imaju veliki broj zaposlenika.Danas je to malo drugacije.Danas se smatraju velikim kompanijama onim koje imaju najveci profit,bez obzira na samu velicinu firme,broj uposlenika i slicno.vVeliki klubovi su Liverpool,Man United,Arsenal...Klubovi koji imaju bogatu historiju,tradiciju,ogroman broj navijaca.Sve sto ovi instant klubovi nemaju,Manchester city nije veliki klub.Da im nije dosao tamo neki arap i upumpao ogromne novce.Jednom rijecju kupovao je kao neko dijete koje igra PES-a.Kao u nasoj ligi Olimpic.Ma koliko se trudio i imao rezultate,bolje uslove..Nikada nece biti veliki klub kao Zeljo,Sarajevo,Sloboda,Velez,Celik...Klubove sa tradicijom.Seici i tajkuni ne kupuju klubove jer vole taj klub,jer vole fudbal.Mislis da seik Mahsud zna fudbalska pravila,a kamoli sta vise,zna ali da ne kazem gdje.Njega interesuju konjske trke.Ili da Abramovich voli vise Chelsea od CSKA Moskve?Oni kupovinom kluba kupuju jer su im interesantna trzista Velike Britanije,Spanije...I samom kupovinom kluba kupuju ulazak na trziste svojim kompanijama.Gdje ce zgrnut ogromnu lovu.A uz to moci ce se i ku.rcit da imaju klub
Po tvojoj logici je trebao potpisat za Leeds United
Da neidemo dalje u offtopic odgovorit cu ti jos sada,a dalje ukoliko zelis mozemo nastaviti preko PP.Ranije su se smatrale velikim kompanijama one koje imaju veliki broj zaposlenika.Danas je to malo drugacije.Danas se smatraju velikim kompanijama onim koje imaju najveci profit,bez obzira na samu velicinu firme,broj uposlenika i slicno.vVeliki klubovi su Liverpool,Man United,Arsenal...Klubovi koji imaju bogatu historiju,tradiciju,ogroman broj navijaca.Sve sto ovi instant klubovi nemaju,Manchester city nije veliki klub.Da im nije dosao tamo neki arap i upumpao ogromne novce.Jednom rijecju kupovao je kao neko dijete koje igra PES-a.Kao u nasoj ligi Olimpic.Ma koliko se trudio i imao rezultate,bolje uslove..Nikada nece biti veliki klub kao Zeljo,Sarajevo,Sloboda,Velez,Celik...Klubove sa tradicijom.Seici i tajkuni ne kupuju klubove jer vole taj klub,jer vole fudbal.Mislis da seik Mahsud zna fudbalska pravila,a kamoli sta vise,zna ali da ne kazem gdje.Njega interesuju konjske trke.Ili da Abramovich voli vise Chelsea od CSKA Moskve?Oni kupovinom kluba kupuju jer su im interesantna trzista Velike Britanije,Spanije...I samom kupovinom kluba kupuju ulazak na trziste svojim kompanijama.Gdje ce zgrnut ogromnu lovu.A uz to moci ce se i ku.rcit da imaju klub
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- hule_barca
- Kontakt:
Pa moram vrtiti kad nekim još to nije jasnoAjsKjub je napisao/la:Vrtis staru pricu.hule_barca je napisao/la:. Dobar je Džeko ali jednostvano nije za City i to je to.
Mes Que Un Club
- el-fighter
- Kontakt:
Dzeko da sad ostane bez kluba i nikada vise ga ne nadje, on ce uvijek imati mjesto u reprezentaciji i to je tako. Mancini pravi svake godine isti problem sa svojim napadacima i svojom cuvenom rotacijom ih izbacuje iz forme. Tevez do danas nije dao gol na 8 utakmica u PL i to dovoljno govori o njegovoj formi. Aguero takodjer nije postigao puno golova u EPL i Mancini sada hoce da ih vrati u formu tako sto ce igrati vise. Naravno sve to ide na racun Dzeke, koga ce ponovo izbaciti iz forme. Stvarno sam mislio da je Dzeko sebi obezbjedio mjesto u prvih 11 (ipak im je trenutno najbolji strijelac), ali Mancini uvijek moze iznenaditi sa nekom svojom frljokom. Nebi me cudilo da je poceo bez ijednog napadaca, sa Yayom kao najisturenijim igracem.sedra je napisao/la:Sta ce Susic uraditi ako dijamant ostane cijelo vrijeme na klupi do tekme sa Grcima??![]()
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Evo nasao sam intervuj sa Edinom u njemackom KICKERU,,ali ne mogu da povecam,,,moze li neko pokusati procitati pa objaviti ovdje,,,uglavnom Edin kaze da bi volio se vratiti u Bundesligu,,da je Dortmund super spominje Kloppa,,ne znam detalje ,,zato ako neko sazna neka objavi hvala.
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 24 feb 2013, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Da to nije izdanje za sutra? Mozda zato ne mozes povecati, jer sutra Kicker objavljuje intervju sa Dzekom.sanji je napisao/la:Evo nasao sam intervuj sa Edinov u njemackom KICKERU,,ali ne mogu da povecam,,,moze li neko pokusati procitati pa objaviti ovdje,,,uglavnom Edin kaze da bi volio se vratiti u Bundesligu,,da je Dortmund super spominje Kloppa,,ne znam detalje ,,zato ako neko sazna neka objavi hvala.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Goalgetter
- Kontakt:

Umanjise ga do krajnjeg jbm im
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 24 feb 2013, 22:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Vjerovatno,,,,otvorio bih sampanjac kad bi presao u Dortmund,,,,bio bi onaj stari ako ne i bolji,,pitali bi ga Reus i Gotze,,,20+ golova,,,,samo da hoce preci.emir79 je napisao/la:Da to nije izdanje za sutra? Mozda zato ne mozes povecati, jer sutra Kicker objavljuje intervju sa Dzekom.sanji je napisao/la:Evo nasao sam intervuj sa Edinov u njemackom KICKERU,,ali ne mogu da povecam,,,moze li neko pokusati procitati pa objaviti ovdje,,,uglavnom Edin kaze da bi volio se vratiti u Bundesligu,,da je Dortmund super spominje Kloppa,,ne znam detalje ,,zato ako neko sazna neka objavi hvala.
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 24 feb 2013, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Jest ,,, na ovaj sam mislioGoalgetter je napisao/la:
Umanjise ga do krajnjeg jbm im. Ma to ce u ovaj koji dan objaviti, dok prodaju novine
Bundes liga definitivno najzdravija liga na svijetu...Jos jedino svabe imaju zdrav sport ostalo je sve otislo u druge krajnosti....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY