FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Od utakmice sa Travnikom ćeš imati i video izvještaj na TV-u u HD rezoluciji,pa bih zamolio za malkice strpljenja,sutra bi trebao bit fin dan po pitanju marketinga 

Einigkeit und Recht und Freiheit
NE TRAZI NIKO DIPL.ZURNALISTU,VALJDA IMA NEKO MOBITEL DA POSALJE PET TACNIH RECENICA SMS PORUKOM A NE DA SU STRJELCI PROTIV CELIKA CUTUK RAMIC COLIC BEKRIC ADILOVIC U POBJEDI 3 0.Plavetnilo je napisao/la:Zaista velika sramota što klub nije poslao jedno dva sportska novinara i bar jednog fotografa o trošku kluba da mjesec dana borave u Rovinju kako se neki ne bi osjećali zakinuti zbog "malog" broja fotografija i informacija. Mislim da bi i službeni sajt pod hitno trebalo ukinuti jer ne rade ništa kao ni marketing služba. Nezahvalni smo maksimalno !!!
Mogao bi da ugasi cap-lock.
Aco gdje si?
-
- Kontakt:
DRZ je napisao/la:NE TRAZI NIKO DIPL.ZURNALISTU,VALJDA IMA NEKO MOBITEL DA POSALJE PET TACNIH RECENICA SMS PORUKOM A NE DA SU STRJELCI PROTIV CELIKA CUTUK RAMIC COLIC BEKRIC ADILOVIC U POBJEDI 3 0.Plavetnilo je napisao/la:Zaista velika sramota što klub nije poslao jedno dva sportska novinara i bar jednog fotografa o trošku kluba da mjesec dana borave u Rovinju kako se neki ne bi osjećali zakinuti zbog "malog" broja fotografija i informacija. Mislim da bi i službeni sajt pod hitno trebalo ukinuti jer ne rade ništa kao ni marketing služba. Nezahvalni smo maksimalno !!!
1-0 Čutuk
2-0 E.Čolić
3-0 Adilović
I dalje tvrdim, nezahvalni ste da ne možete biti nezahvalniji. Da je poslato 5 poruka bilo bi što nije 6, ako je utakmica u 5 što nije u 7, ako je u subotu što nije u nedjelju, ako ima fotografija što nisu bolje kvalitete... i tako u nedogled u toplini svoga doma, ispred tastature a da mrdnuli niste.
Šta god čovjek napravi, koliko se god potrudi uvijek se nađe par super nezadovoljnih.
- storm_raider
- Kontakt:
Ma čim to u prvom postu počne pljuvati i nešto kao kritikovati, odmah ti bude jasno ko je i odakle je. 

Dino Pekic je gotovo svaki dan uploudao slike na svoj fb profil i izvjestavao na oficijelnog FB stranici,svaka tekma i pored toga treninzi foto popraceni, bio je i pokoji video... tako da ovome gore prica ne pije vode ...
momak jeste ovo malo "sirovo rekao", al je u pravu.
@nime_tm87, ako imas, kako mi se cini, veze sa pisanjem na oficijelnoj, nema potrebe da se pronalazis u ovome. niste vi krivi, neki drugi trebaju ovo sve da pokrenu nabolje, da ih opet ne spominjem!
pripreme nisu adekvatno ispracene i to je cinjenica, i to treba kritikovati, tako se ne prati najveci klub u drzavi.
@nime_tm87, ako imas, kako mi se cini, veze sa pisanjem na oficijelnoj, nema potrebe da se pronalazis u ovome. niste vi krivi, neki drugi trebaju ovo sve da pokrenu nabolje, da ih opet ne spominjem!
pripreme nisu adekvatno ispracene i to je cinjenica, i to treba kritikovati, tako se ne prati najveci klub u drzavi.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Slazem se.SB90 je napisao/la:momak jeste ovo malo "sirovo rekao", al je u pravu.
Amare hvala ti...
-
- Kontakt:
danas nas ocekuje jedna lijepa vijest, vidjecemo oko podne 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
I kako sad covjek da zaspi posle ovoga sto si napisao... da ti vjerujem ili ne vjerujem :p.old school je napisao/la:danas nas ocekuje jedna lijepa vijest, vidjecemo oko podne
- DzoleZeljo
- Kontakt:
U ovome te podrzavam upotpunosti....SB90 je napisao/la:momak jeste ovo malo "sirovo rekao", al je u pravu.

Samo da se nadovezem na jednu stavku.. Ja licno poznajem dosta ljudi koji zaista vole Zeljeznicar ali ne koriste facebook account, kao ni ja. Zasto sada mi moramo biti uskraceni za par fotografija sa priprema, koje se pak samo mogu pronaci na facebook-u. Zasto Dino Pekic ako vec upload-a fotografije kako neki tvrde ovdje, jednostavno ne postavi na offical web site?
De ba ljudi, popustite malo.....do juče nije ni bila stranica kako treba, a sada kada imamo jednu od najboljih stranica u državi, vi se opet nešto žalite. Da ne može bolje, naravno da može, ali ne može preko noći. Umjesto da se radujete više nego evidentnom napredku u svim sferama, samo nešto kukate i tražite dlake u jajetu, a bar vas pole ni ne idena utakmice. Sve će doći na svoje, samo polako
P.S. Evo sad prilike da me demantujete. U Nedelju svi na Grbavicu, da pomognemo našem Želji.

P.S. Evo sad prilike da me demantujete. U Nedelju svi na Grbavicu, da pomognemo našem Želji.
Dovoze na šleperu novu zapadnu tribinuterabajt je napisao/la:I kako sad covjek da zaspi posle ovoga sto si napisao... da ti vjerujem ili ne vjerujem :p.old school je napisao/la:danas nas ocekuje jedna lijepa vijest, vidjecemo oko podne

- Ultras1921
- Kontakt:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 932&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Nije se rodio ko je narodu ugodio...

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !
LJOZE1921 je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=zTE2WE9 ... ata_player
jao jao jao

Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: istokzeljo, Lokomotifa, WeekendOffender i 47 gostiju.