suicidesquad je napisao/la:Rukomet - zbroj golova:
56.5/Stiinta Bacau - Bešiktas 1 1,85
Stiinta Bacau - Bešiktas 26:24
@bevanda4
Eto ga. Dobra je i ta granica
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
suicidesquad je napisao/la:Rukomet - zbroj golova:
Momak se rijetko oglasi, ali sve što postavi pogodi, svaka čast.suicidesquad je napisao/la:suicidesquad je napisao/la:Rukomet - zbroj golova:
Stiinta Bacau - Bešiktas 26:24![]()
@bevanda4
Eto ga. Dobra je i ta granicaJa sam ga igrao i u Williamsu gdje je margina bila 55,5 - 1,90 kvota.
Ulazi.bevanda4 je napisao/la:di su kosarkasi? jel ulazi veceras X2 gswa i miami-cleveland 203,5 over?
Sta mislis Karmelo idel preko 28.5?LenBias je napisao/la:gdje su vam nba parovi?
vrijeme je da mu ekipa nekoga pobjedi, imaju 4 poraza u nizu, trebao bi ali da je sigurno nijeEmirSioux89 je napisao/la:Sta mislis Karmelo idel preko 28.5?LenBias je napisao/la:gdje su vam nba parovi?
Ma sto se tiče igraca Under-Over nema niko siguran ne mozes znat nikako hocel' ic tog igraca kad krene utakmica al nikako, odigrao samLenBias je napisao/la:vrijeme je da mu ekipa nekoga pobjedi, imaju 4 poraza u nizu, trebao bi ali da je sigurno nijeEmirSioux89 je napisao/la:Sta mislis Karmelo idel preko 28.5?LenBias je napisao/la:gdje su vam nba parovi?
steta za ove sto su pali na ajaxu,da ste barem poslusali moj savjetSchwarz je napisao/la:den hag daje go 1.75, zbog toga sto na ovim tekmama uvijek pada dosta golova,a i ajax je uzdrman ispadanjem iz EL od steaue
hmm, u mene granica 181,5dijabola je napisao/la:Ajmo ljudi oćel taj NBA, ja neam nikakve idejeUstvari imam, Brooklyn i Memphis neće prebacit 160 poena al nea u premieru zbroj koševa jbg.
Vijerovatno je htio napisati 180 al je napisao 160bevanda4 je napisao/la:hmm, u mene granica 181,5dijabola je napisao/la:Ajmo ljudi oćel taj NBA, ja neam nikakve idejeUstvari imam, Brooklyn i Memphis neće prebacit 160 poena al nea u premieru zbroj koševa jbg.
znači - under je banka??
nije, napiso sam što sam i htio, samo sam malo prećeroEmirSioux89 je napisao/la:Vijerovatno je htio napisati 180 al je napisao 160bevanda4 je napisao/la:hmm, u mene granica 181,5dijabola je napisao/la:Ajmo ljudi oćel taj NBA, ja neam nikakve idejeUstvari imam, Brooklyn i Memphis neće prebacit 160 poena al nea u premieru zbroj koševa jbg.
znači - under je banka??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.