Ne mogu i nisam nikako zadovoljan. Dobro, jesu ljudi imali sreće u prvom poluvremenu (dali sadake) jest samir branio a mi fulali ali jednostavno MORALI smo pobijediti nikada slabiji inter
i ne samo pobjediti, da sam bio na mjestu trenera naredio bih totalni napad jer smo imali priliku da ih uništimo, zar neko misli da će inter u narednom derbiju biti ovako jadan i slab???
Alegri za 3-4 dana od pukovnika do pokajnika, nekako imam osjećaj da Alegri u nekim trenutcima jednostavno nema m.u.d.a ... zamišljam contea sa onom energijom na našoj klupi sinoć protiv komšija i već vidim 3-4 razlike za nas
nemam pojma, ali nikako mi ovaj Alegri ne sjeda sa svojim odlukama...ista stvar je bila i sa Cagliarijem nedavno, utakmica za krepavanje i onda u zadnjih 5 minuta napravimo više šansi nego za prethodnih 85...što znači da MOŽEMO ali da jednostavno KOČIMO
sjećam se i utakmice sa đubretom prošle godine kad ih razvaljujemo prvih 45 minuta i umjesto da riješimo utakmicu, mi se nešto čuvamo i onda nam ljudi zabiju gol
mati mila, Skeloto...lik ne zna lopte šutnut
toliko sam ljut da ne mogu opisati, jedva zaspa sinoć