GL
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bevanda4 je napisao/la:evo naletih na dodjelu oscara u svojoj kladioni.. (nemojte se smijat) odmah mi je jedna kvota upala u oko:
oscar za najbolju mušku sporednu ulogu
cristoph waltz @ 2,60
(gledao sam Djanga (tarantinov novi film), ako waltz nije zasluzio ovog oscara, ne znam tko je! odlican koef za pokusat)
Kako si samo najluđi sviju mi, čuj na oscare stavlja parebevanda4 je napisao/la:bevanda4 je napisao/la:evo naletih na dodjelu oscara u svojoj kladioni.. (nemojte se smijat) odmah mi je jedna kvota upala u oko:
cristoph waltz @ 2,60
(gledao sam Djanga (tarantinov novi film), ako waltz nije zasluzio ovog oscara, ne znam tko je! odlican koef za pokusat)
Nijedan drugi film sa ostalim nominiranim glumcima nisam pogledao, al ova Waltzova uloga u Djangu mi je bila sasvim dovoljna da zakljucim kako uzima oscara. Evo malo nesvakidašnje ponude, nadam se da je netko uduplao lovu na racunu
znači... ljudi su 5 minuta prije kraja imali 96 koseva! 6 sec prije kraja jason kidd (najljepsa mu hvala) ima 2 slobodna bacanja na 98.. pogodi jedno. priča mog zivota. Jbg ekipa, kad te neće, neće te!bevanda4 je napisao/la:a evo i mog:
ny knicks over 99,5 99
miami - cleveland over 203,5 214
nets - memphis under 181,5 148
Uk. kvota: 6,3316
Vasa Ladacki je napisao/la:Kako si samo najluđi sviju mi, čuj na oscare stavlja parebevanda4 je napisao/la:bevanda4 je napisao/la:evo naletih na dodjelu oscara u svojoj kladioni.. (nemojte se smijat) odmah mi je jedna kvota upala u oko:
cristoph waltz @ 2,60
Nijedan drugi film sa ostalim nominiranim glumcima nisam pogledao, al ova Waltzova uloga u Djangu mi je bila sasvim dovoljna da zakljucim kako uzima oscara. Evo malo nesvakidašnje ponude, nadam se da je netko uduplao lovu na racunu
bevanda4 je napisao/la:bevanda4 je napisao/la:evo naletih na dodjelu oscara u svojoj kladioni.. (nemojte se smijat) odmah mi je jedna kvota upala u oko:
cristoph waltz @ 2,60
nisi bio preĆer'odijabola je napisao/la:Ajmo ljudi oćel taj NBA, ja neam nikakve idejeUstvari imam, Brooklyn i Memphis neće prebacit 160 poena al nea u premieru zbroj koševa jbg.
mforce je napisao/la:nisi bio preĆer'odijabola je napisao/la:Ajmo ljudi oćel taj NBA, ja neam nikakve idejeUstvari imam, Brooklyn i Memphis neće prebacit 160 poena al nea u premieru zbroj koševa jbg.

Nisam neki ekspert,ali ja cu ovo odigrati obavezno. Gojowczyk igra odlicno,dok je ovaj truba malo zesca. Kvota je pala na 1,40 u svijetu tako da ovo treba probati pa sta bude. Meni ovo ide na sigurniji tiket...amarosim je napisao/la: I za teniske eksperte da ako mogu komentiraju ovaj par koji mi je upao u oči:
Gojowczyk-Devilder 1 1,50 challenger u Fra,tvrda podloga
ovog Devildera se sjecam sa RG od prije dvije god kad je igrao sa Djokovicem,klasicni pegla-igrac,prebacivanje do iznemoglosti,visok je oko 170cm,ove sezone omjer 1-2,sve kvalifikacije,dakle nikakva forma ....Njemac Gojowczyk solidan ove sezone,pretezno na challengerima,na atp turnirima je npr.dobio Karlovica u Dohi,visok 185cm,servis vise nego solidan.............
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.