Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Ja mislim da ce memfis se brzo odvojit na 10-ak razlike i on ce sigurno dobit priliku,memfis je jaci od houstona a jos igraju doma ili ti kod kuce
SARAH

Ako bude link stavicu najavljan je , a nesto ne vjerujem da ce biti YES fati se crtica ak ti se zenske gledajunele-BHF je napisao/la:Odma link. I neka bude YES. Znaš zbog čega.propuh je napisao/la:Veceras neka ponovi izdanje od prosle tekme i svi zadovoljni
ps. veceras bi trebalo da bude sopcast da napokon gledamo kako treba
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Brooklyn je domaćin, izvinjavam se ako sam pogrešno skont'o ..mirzatele je napisao/la:Ja mislim da ce memfis se brzo odvojit na 10-ak razlike i on ce sigurno dobit priliku,memfis je jaci od houstona a jos igraju doma ili ti kod kuce
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
100% domacinJTS je napisao/la:Brooklyn je domaćin, izvinjavam se ako sam pogrešno skont'o ..mirzatele je napisao/la:Ja mislim da ce memfis se brzo odvojit na 10-ak razlike i on ce sigurno dobit priliku,memfis je jaci od houstona a jos igraju doma ili ti kod kuce
Moja greskarobery20 je napisao/la:100% domacinJTS je napisao/la:Brooklyn je domaćin, izvinjavam se ako sam pogrešno skont'o ..mirzatele je napisao/la:Ja mislim da ce memfis se brzo odvojit na 10-ak razlike i on ce sigurno dobit priliku,memfis je jaci od houstona a jos igraju doma ili ti kod kuce
ajde raja bujrum na hrenovke i dajte linkove
- storm_raider
- Kontakt:
I ni po cemu ovaj Memphis nije jaci od Houstona, veceras Mirza 15tak minuta.
Poz svima.
Poz svima.
Sport je lijek za tijelo i duh.
U koliko ej utakmica ?? jel u 1 il u 2
@JTS dobar avatar
a ljubitelji Sare, nocas mogu preskocit, utakmica je na ESPN-u 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
brate radil kompjuter mogao bi imat veceras posladziza_23 je napisao/la:@JTS dobar avatara ljubitelji Sare, nocas mogu preskocit, utakmica je na ESPN-u
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
u 1hzgembo89 je napisao/la:U koliko ej utakmica ?? jel u 1 il u 2
ma ako odigra dobro, pravicemo klipove ako treba i na digitronumirzatele je napisao/la:brate radil kompjuter mogao bi imat veceras posladziza_23 je napisao/la:@JTS dobar avatara ljubitelji Sare, nocas mogu preskocit, utakmica je na ESPN-u
ABD
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
čuj nema Sare .. znači, ništa od desnice za @ nele-BHF 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ja zategao keca na brooklyn onako navijacki, a vi odmah ubiste ovo malo nade u meni jbg, cekam ih na tiketu 
BUDI PONOSAN
hahahah ja kraljadziza_23 je napisao/la:ma ako odigra dobro, pravicemo klipove ako treba i na digitronumirzatele je napisao/la:brate radil kompjuter mogao bi imat veceras posladziza_23 je napisao/la:@JTS dobar avatara ljubitelji Sare, nocas mogu preskocit, utakmica je na ESPN-u
ABD
Let's go Tele, let's go! 
Bilo bi ne logicno da ne dobije onih pet minuta pred kraj 1 poluvremena nakon odigrane dobro prosle utakmice(mozda dobije i vise u 1 poluvremenu) i sve ce zavisiti kako ce odigrat tih pet min(mozda vise) i kako ce Hump odigrati.
sop://broker.sopcast.com:3912/140585" onclick="window.open(this.href);return false; evo ga pa uzivajte ide na 2000 kbps NBA TV
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, DjaniTarik, Fudo, hamzaTM87, Jadnimi, MElloo, Taree, TETRAPAK, TripleThreat, Wilshere10 i 73 gosta.