Glupi prenos, ali i za to imamo rješenje.

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
propuh je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/140585 evo ga pa uzivajte ide na 2000 kbps NBA TV
To i nije link da gledaš preko browsera, nego preko sopcasta. Program.Adibhf88 je napisao/la:propuh je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/140585 evo ga pa uzivajte ide na 2000 kbps NBA TV
kako da otvorimo link...barem kod mene na chrome ne moze??
skini sopcas instal i uzivaj u kvalitetnoj sliciAdibhf88 je napisao/la:propuh je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/140585 evo ga pa uzivajte ide na 2000 kbps NBA TV
Odlično...fantastično, fenomenalno. Hvala ti.propuh je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/140585 evo ga pa uzivajte ide na 2000 kbps NBA TV
U ukuse se ne gledakaurma je napisao/la:niđe veze treba
propuh je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/140585 evo ga pa uzivajte ide na 2000 kbps NBA TV
Odlicna slika najbolja do sada odusevljan sam ,hvala druze.propuh je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/140585 evo ga pa uzivajte ide na 2000 kbps NBA TV
Imam nekih problema sa ovim sopcastom, slika je super ali ide sporo, ko da gledam usporeni snimak...nele-BHF je napisao/la:To i nije link da gledaš preko browsera, nego preko sopcasta. Program.Adibhf88 je napisao/la:propuh je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/140585 evo ga pa uzivajte ide na 2000 kbps NBA TV
Inače vidi kakva je slika:
http://pokit.org/get/img/0eb01ff3508248 ... e4407d.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidiš mu trepavice.
Jest, al ti kasni jedno minutu i viseamarildobule je napisao/la:Evo dobar link
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 35810.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ali prije mi je uvijek radilo, ovo tek u zadnje vrijeme ovako.storm_raider je napisao/la:To ti je do graficke.
Slažem seterabajt je napisao/la:U ukuse se ne gledakaurma je napisao/la:niđe veze treba![]()
![]()
.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 5 gostiju.