Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
ja gledam na onom streamhunter al mi je otvorilo jedno 3-4 prozora onih traviana 
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ja to su i oni OTE Sportovi isto prenose, al nema teorije ufatiti, što nemaju i na 7E u onom paketu NBA tvYucca je napisao/la:Adibhf88@ Taj na 10E neces uhvatiti to je neki izraelski paket i treba ti antena od 2.5 metra da uhvatis ja sam sad nasao na 42 E turskom paketu radi![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nemoj mi samo ti pricati bogati gledam svaku utakmicu Netsa otkad je Mirza u NBA (al bas ni jednu nisam propusti) i glupo ti je pitanje znam ja da ce svaki steam kasniti i stopati i znam naci na netu link al mi mrsko.Al ovaj link firstrow1.eu previse kasni,znam jer pratim na NBA.compropuh je napisao/la:Jarane jesi ti ranije sta gledao preko streamamirzaaaaa je napisao/la:Adibhf88 daj ba sta ti normalno da ne kasni i ne stopa!!
iskreno pitanje
- skyisthelimit
kakav sopcast to je smece da ne moze biti vece. Bez obzira koju brzinu imao bez obzira kakvu graficku imao i bez obzira kakvu masinu imao to smece ce prekidati i stopati. Da ne spominjem da stream vazda kasni po 5 min i da je vrhunac ruski i rumunski jezik.
15.10 - 15.06 ...
Sta si nasao na turskom paketu? NBA TV? ne zezaj da radi??Yucca je napisao/la:Adibhf88@ Taj na 10E neces uhvatiti to je neki izraelski paket i treba ti antena od 2.5 metra da uhvatis ja sam sad nasao na 42 E turskom paketu radi![]()
nemam kad traziti stream.ove...evo klik na utakmicu u birajte sebi ima 10-ak komada:
http://www.streamhunter.eu/basketball-l ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kindže, kindže...
Evo ovi sto su dali sopcast se izvinjavaju kao nije do njih vec do nekih sto salju signak i pokusavaju da srede,
hebo ih signal, za nadati se da ce to ustimat
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Neznam zasto se patite kad mozes otici na http://www.coolsport.tv" onclick="window.open(this.href);return false; i kliknes na stream broj 4 i to je to 
pozz momcovi evo ja se probudio na pocetak druge cetvrtine da gledam, valjda ce uci do kraja poluvremena 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovo zadnje si u pravu, jos malo mi fali i mocu se bez problema sporazumiti sa nekim rumunima. Naucio sam im jezik gledajuci ove prenoseskyisthelimit je napisao/la:kakav sopcast to je smece da ne moze biti vece. Bez obzira koju brzinu imao bez obzira kakvu graficku imao i bez obzira kakvu masinu imao to smece ce prekidati i stopati. Da ne spominjem da stream vazda kasni po 5 min i da je vrhunac ruski i rumunski jezik.
legenda reala je napisao/la:Ma ja to su i oni OTE Sportovi isto prenose, al nema teorije ufatiti, što nemaju i na 7E u onom paketu NBA tvYucca je napisao/la:Adibhf88@ Taj na 10E neces uhvatiti to je neki izraelski paket i treba ti antena od 2.5 metra da uhvatis ja sam sad nasao na 42 E turskom paketu radi![]()
Prebacili su ga druze sa 7E na 42E prije par mijeseci ako mozes uhvatiti radi preko CS
Adibhf88 @ D-SMART NBA TV HD paket CS nisu kljucevi
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hvala ti na linku al ovakvih linkova ima 93021 miliona na netu.BosnaSTL je napisao/la:Neznam zasto se patite kad mozes otici na http://www.coolsport.tv" onclick="window.open(this.href);return false; i kliknes na stream broj 4 i to je to
Ovaj sopcast je bio odličan, al eto ne radi više.
- storm_raider
- Kontakt:
propuh je napisao/la:Evo ovi sto su dali sopcast se izvinjavaju kao nije do njih vec do nekih sto salju signak i pokusavaju da srede,
Sve puklo. Ne znas ko je ludji.
Sport je lijek za tijelo i duh.
ne znam što se žalite za stream, ja gledam preko firstrow-a i sve je ok, nit kasni, nit prekida.
što se tiče same utakmice... činilo se ispočetka da će ih memfis opet razbit, ali su se polako vratili i evo imaju +3 nakon prve dionice. evans igrao solidno, ušao hump kasnije. ne znam šta da kažem u vezi mirze, nisam siguran da će ulazit. evo kreće drugi dio, odoh gledat i nadat se.
što se tiče same utakmice... činilo se ispočetka da će ih memfis opet razbit, ali su se polako vratili i evo imaju +3 nakon prve dionice. evans igrao solidno, ušao hump kasnije. ne znam šta da kažem u vezi mirze, nisam siguran da će ulazit. evo kreće drugi dio, odoh gledat i nadat se.
kardasian je los i veceras uce mirza 100%.
- storm_raider
- Kontakt:
Nimalo los do sada Humphries nije. Ovo je vrlo dobro. Jedino sto je fulio 2 slobodna, ali pokazuje ogromnu energiju do sada. Ja se nadam Mirzi do prvog poluvremena.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nakon smaranja o linkovima i satelitu sad malo o Mirzi...
cini mi se da bi on tesko mogao cuvati ovog "crnju" (nisam vidio ime), ali bi u napadu sigurno napravio mnogo vise od Kim-a
cini mi se da bi on tesko mogao cuvati ovog "crnju" (nisam vidio ime), ali bi u napadu sigurno napravio mnogo vise od Kim-a
Kindže, kindže...
KOlko je glup ovaj brooks to je strasno
merhaba
da i ja se napokon pridružim starim sovama...nisam dugo al kad vidi neki dan da je ubacio 12 poena opet me nešto povuče da gledam jbg...nadam se da će večeras odigrat bar 20 pt. 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
humpa standardno los
ma kardashian standardno smece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.