Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mirza Teletović
brooks ubacuje loptu, a blatche glavni šuter
debili

i jaMatador je napisao/la:Ali kakvu odbranu igra ovaj Memphis , stvarno za svaki respekt ..
Ne mogu dodati svom igracu , koliko je to mocna odbrana ..
Bravo Mirza , ja zadovoljan
strasna odbrana Memphisa, odlicno Mirza za dobijeno vrijeme
laka noc
laka noc
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Svaka njemu cast, jos jednom pokazao da moze igrati i kad neizvjesno...Kralj nas
e moj Derone, poraz definitivno tebi na dušu .. dva napada je zeznuo, to ih je koštalo .. Mirza dobro odigrao, svaka mu čast
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mirza zabio 2 trojke, pobjedilisamir_tm87 je napisao/la:sta je bilo na kraju ? pojeba mi se stream u pm

Salim se, izgubili 4 razlike
po meni veceras nabolja njegova utakmica strasna odbrana solidan napad.
Zadnja izmjena: mirzaaaaa, dana/u 25 feb 2013, 03:40, ukupno mijenjano 1 put.
bitno je da teletovic odigro dobro
laku noć 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
ma bitno je da je Mirza dobro odigrao,zalim samo za onom zadnjom tricom,ona bi prelomila tekmu...u odbrani je odigrao odlicno,a u napadu nije ni mogao bolje,jer su ga procitali i konstantno je bio cuvan 

laku noc
Mirza je fantasticno odigrao da kucnem u drvo pa ovakom igrom on moze biti srter sto posto .Dobro igrao i cuvao Gasola i jos opasan za tri poena sad je vidio onaj cvikeras kakog igraca ima u timu ako nije treb mu bolja dioptrija ! BRAVO TELE PONOSE NAS!
Prvi napad nije zeznuo, bio je faul cist na njemu. Sudije su ih zeznule, jer je tad bilo nerijesno.JTS je napisao/la:e moj Derone, poraz definitivno tebi na dušu .. dva napada je zeznuo, to ih je koštalo .. Mirza dobro odigrao, svaka mu čast
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Onaj predzadnji napad, kad je Deron pokusao odigrati na Mirzu, aMirza proletio cija je krivica ?
Memfis je jedna od najboljih defanzivnih ekipa lige,ali je opet Mirza bio vrlo vrlo dobar.
Kretnje odlicne,cuvanje Gasola sjajno
Kretnje odlicne,cuvanje Gasola sjajno

ma dobro sad, šta se koji zavlačio pod koš .. i ja žalim za onom trojkom jer bi ona rješila tekmu vjerujem, a Mirza bio "heroj"dziza_23 je napisao/la:Prvi napad nije zeznuo, bio je faul cist na njemu. Sudije su ih zeznule, jer je tad bilo nerijesno.JTS je napisao/la:e moj Derone, poraz definitivno tebi na dušu .. dva napada je zeznuo, to ih je koštalo .. Mirza dobro odigrao, svaka mu čast
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- storm_raider
- Kontakt:
Tu je Deron kriv, ali je svejedno lopta udarila u Conly-evu nogu i skrenula putanju. Trebala je biti lopta za Netse. Da nije Derona bilo, ne bi ni 60 poena presli. Mirza odlican, odbrana najbolja do sada!anti_zli je napisao/la:Onaj predzadnji napad, kad je Deron pokusao odigrati na Mirzu, aMirza proletio cija je krivica ?
Sport je lijek za tijelo i duh.
U odbrani fkt fantastican kad uzmemo u obzir protiv koga je igro , u napadu je bio stidljiv mozda se trebo vise otvarat i uzet makar jos 1 sut ako nista. I njegova je malo krivica ono na kraju al usro ih je deron definitivno koji na solo prodore veceras nije mogo nista.Sve u svemu gubili su citavo vrijeme dok nije uso on i blatch stisnuli su odbranu igrali ok napad i uz malo srece mogli su ovo dobit. Sve u svemu dobra partija mirzice nadam se da ce dobit sansu opet da igra vec u slj tekmi jer fkt je zasluzio. Inace ne kontam PJ-a znam da lopeza nije islo al blatch je bio mrtav pred kraj cetvrtine trebo ga je samo ubacit radi svjezine a nije citavu postavu drzat citavu cetvrtu jbg. Al hajd svejedno mi za BKN nek igra mirza dobro
-
- Kontakt:
da hoce jos pobjedivati utakmice kad mirza odigra dobro onda bi se jos vise isticalo mislim da ce u sljedecoj dobiti minute protiv new orleansa
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Odlicna partija Mirze ali pitanje je hoce li to ista promjeniti u glavi onog cvikerasa. Iducu tekmu opet ocekujem maksimalno forsiranje Redze...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.