Slaba utjehaRiNo je napisao/la:Zapravo su 8.cikcanga je napisao/la:Hrvatska je najlosija repka na svijetu.
Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma tu je to.RiNo je napisao/la:Zapravo su 8.cikcanga je napisao/la:Hrvatska je najlosija repka na svijetu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma ja ba amateri sve,treba ici ovako Mi pa Brazil onda opet Mi(ovi s klupe),pa onda nasa mlada...cikcanga je napisao/la:Zar stvarno mislis da tu listu bilo ko na svijetu uzima kao relevantan dokaz.
Cuj Italija, Njemacka?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mislim da grijesis. Prvo treba ici Engleska pa onda stepenica i stepenica pa ostali ..bistrikboy je napisao/la:Ma ja ba amateri sve,treba ici ovako Mi pa Brazil onda opet Mi(ovi s klupe),pa onda nasa mlada...cikcanga je napisao/la:Zar stvarno mislis da tu listu bilo ko na svijetu uzima kao relevantan dokaz.
Cuj Italija, Njemacka?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- bistrikboy
- Kontakt:
Palis se k'o golf dizel na BjelasniciStole iz Bora je napisao/la:Mislim da grijesis. Prvo treba ici Engleska pa onda stepenica i stepenica pa ostali ..bistrikboy je napisao/la:Ma ja ba amateri sve,treba ici ovako Mi pa Brazil onda opet Mi(ovi s klupe),pa onda nasa mlada...cikcanga je napisao/la:Zar stvarno mislis da tu listu bilo ko na svijetu uzima kao relevantan dokaz.
Cuj Italija, Njemacka?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma nisam znao da si upoznat sa cikcangom i njegovom omiljenom reprezentacijom ..bistrikboy je napisao/la:Palis se k'o golf dizel na BjelasniciStole iz Bora je napisao/la:Mislim da grijesis. Prvo treba ici Engleska pa onda stepenica i stepenica pa ostali ..bistrikboy je napisao/la:Ma ja ba amateri sve,treba ici ovako Mi pa Brazil onda opet Mi(ovi s klupe),pa onda nasa mlada...
AMAR OSIM
Uzima Uefa kad izvlači skupine za kvalifikacije, zato se ta lista i pravi! Hrvati iako se nisu plasirali bit će nositelji i imat će laganu grupu, dok mi ako ne prođemo Portugal 99 posto ostajemo u četvrtom šeširu i opet smo najebali...cikcanga je napisao/la:Zar stvarno mislis da tu listu bilo ko na svijetu uzima kao relevantan dokaz.
Cuj Italija, Njemacka?
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
hrvatska je visoko pozicionirana zahvaljujuci cirinim iz 98, uvjek su zatim lakse protivnike dobijali, i naravno bili redovni na zavrsnicama!A onda krv proradi, i moze se svakoga dobiti, il izgibiti!Offside je napisao/la:Uzima Uefa kad izvlači skupine za kvalifikacije, zato se ta lista i pravi! Hrvati iako se nisu plasirali bit će nositelji i imat će laganu grupu, dok mi ako ne prođemo Portugal 99 posto ostajemo u četvrtom šeširu i opet smo najebali...cikcanga je napisao/la:Zar stvarno mislis da tu listu bilo ko na svijetu uzima kao relevantan dokaz.
Cuj Italija, Njemacka?
Mi imamo osiguran treci sesir bez obzira na rezultat iz ove dvije tekme!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Pa dobro nije baš da su imali uvijek laku grupu! Imaju oni i kvalitetu konstantno! Evo grupu za Euro 2008 u kojoj su bili prvi, sve je samo ne laka sa Rusima i Englezima! A to za vatrene 98 ne stoji! Oni su bili treci na svijetu, ali u tom trenutku već su se znale kvalifikacijske grupe za Euro 2000! A oni se na taj Euro nisu plasirali, tako da nije njima Ćirina generacija ostavila dobru startnu poziciju kao što se misli... Mada im je digla ugled i reputaciju, iako ja tu Ćiri ne pripisujem velike zasluge! Sa onom ekipom polufinale mundijala nije uopće neki poduhvat, a i Ćiro to prizna!
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
- Omerbavarac
- Kontakt:
Trenutno smo boli od njih.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Imaju jak tim , steta sto se nisu plasirali na SP .
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ma ko se plasira na prvenstvo, bilo evropsko ili svjetsko, mora vrijediti, tu nema price!
Sad su hrvati u velikim problemima, neki novi igraci se pojavljuju..i ostaje da vidi sta ce biti sa njima!
Ipak, mislim da nemogu biti losiji od one reprezentacije kada su igrali u japanu i koreji, tada sam navijao za njih, ali su bili prestari vecina igraca...
Sad su hrvati u velikim problemima, neki novi igraci se pojavljuju..i ostaje da vidi sta ce biti sa njima!
Ipak, mislim da nemogu biti losiji od one reprezentacije kada su igrali u japanu i koreji, tada sam navijao za njih, ali su bili prestari vecina igraca...
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
- TheManiacs
- Kontakt:
Jes steta zbog tima
al radi navijaca hrvatske dabogda se nikad ne plasirali na svjetsk/evropsko prvenstvo
al radi navijaca hrvatske dabogda se nikad ne plasirali na svjetsk/evropsko prvenstvo
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
antipolitika2
- Kontakt:
obostrano je!!TheManiacs je napisao/la:Jes steta zbog tima
PORTUGAL,PORTUGAL
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Slabi ste.antipolitika2 je napisao/la:
obostrano je!!
PORTUGAL,PORTUGAL
-
antipolitika2
- Kontakt:
Jbg,niste ni vi nista bolji,sreca nije mazila vatrene,Hrvatska s vise bodova u skupini 3. a Bih s manje 2.?!
Sreca pa Turska nije bila na nivou,no neka i vi se veselite jos par dana ,zasluzili ste,sve te godine bez ponosa i veselja,meni je osobno drago,samo ne shvacam neke likove tipa zbog hrvatskih navijaca dabogda nigdje ne otisli itd,primitivizam!
Sreca pa Turska nije bila na nivou,no neka i vi se veselite jos par dana ,zasluzili ste,sve te godine bez ponosa i veselja,meni je osobno drago,samo ne shvacam neke likove tipa zbog hrvatskih navijaca dabogda nigdje ne otisli itd,primitivizam!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
Cuj turska nije bila na nivou, a turska u sred kijeva razvali ukrajinu 0-3!antipolitika2 je napisao/la:Jbg,niste ni vi nista bolji,sreca nije mazila vatrene,Hrvatska s vise bodova u skupini 3. a Bih s manje 2.?!
Pa bjelorusiju je jedva dobila, mazila je sreca...to su svi priznali!
Bosna nije imala srece u turskoj, igrali bolje, ali se ispromasivali nasi!
Spanija nas je dobila 1-0 iz ofsajda postignutim golom, to manje vise svak zna!
Zadna utakmica sa spancima je bila utakmica koja nije nista donosila, a mogla nam je dosta oduzeti..igrace sa zutim kartonima!
Ostale utakmice, mislim da to netreba komentarisati!Skoro da smo zabili smo vise golova u jednoj utakmici(estonija), nego hrvati u cjelim kvalifikacijama!
Ipak znamo mi da ces ti u subotu gledat tekmu, a za koga ces navijati..ma zaboli nas sviju nesto
ma pratit ce oni svi tekmu, ta vidis da nose salove portugala na utakmice svinjskogAda je napisao/la:Cuj turska nije bila na nivou, a turska u sred kijeva razvali ukrajinu 0-3!antipolitika2 je napisao/la:Jbg,niste ni vi nista bolji,sreca nije mazila vatrene,Hrvatska s vise bodova u skupini 3. a Bih s manje 2.?!
Pa bjelorusiju je jedva dobila, mazila je sreca...to su svi priznali!
Bosna nije imala srece u turskoj, igrali bolje, ali se ispromasivali nasi!
Spanija nas je dobila 1-0 iz ofsajda postignutim golom, to manje vise svak zna!
Zadna utakmica sa spancima je bila utakmica koja nije nista donosila, a mogla nam je dosta oduzeti..igrace sa zutim kartonima!
Ostale utakmice, mislim da to netreba komentarisati!Skoro da smo zabili smo vise golova u jednoj utakmici(estonija), nego hrvati u cjelim kvalifikacijama!
Ipak znamo mi da ces ti u subotu gledat tekmu, a za koga ces navijati..ma zaboli nas sviju nesto
Ta ti je dobra hehebistrikboy je napisao/la:Ma ja ba amateri sve,treba ici ovako Mi pa Brazil onda opet Mi(ovi s klupe),pa onda nasa mlada...cikcanga je napisao/la:Zar stvarno mislis da tu listu bilo ko na svijetu uzima kao relevantan dokaz.
Cuj Italija, Njemacka?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- rob do bagro
- Kontakt:
sto vas nema u barazu...

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.