RK Sloga Doboj
Re: RK Sloga Doboj
Šta je sa Biljakom.
nemam pojma, svi igraci su dobili nove, izmjenjene ugovore, ko je prihvatio taj je i potpisao... ceko se jos pavlov, posto je bio suspendovan i trenirao je sa juniorima!
Podmladjena Sloga sa par juniora i kadeta pobjedila Teslic 45:19.

Sloga poražena u Skoplju od Metalurga rezultatom 28:18.
- katalinski
- Kontakt:
Dok teslic nije imao dvorane vise se brinulo I radilo u rukometu nego sada.prosle godine igraci koji nisu mogli uci u 1.tim sloge igrali su u teslucu I uz jos 2 domaca igeaca nosili igru-cak su jedno vrijeme bili I 2.u ligi....ove sezone cirkus u teslicu,klub je bez priprema krenuo sezonu.jedina sreca za ljubitelje rukometa su bile igre sloge u SEha ligi I evropi(jer doboj nije imao uslove)ali se I sloga pocela brukati pa je I to splasnulo.
Ajvatar
Danas na kladionici Sportplus na Slogu kvota 4:80 protiv Izvidzaca.Neko ce uzet dobru lovu na tome,ja sam zakasnio taman da uplatit kad kaze brokirano.
Staje rec da se uprava ne vadi preko kladionice,Izvidzac u Doboju da bude apsolutni favorit nemoguce.
Znal ko sta o tome.
Staje rec da se uprava ne vadi preko kladionice,Izvidzac u Doboju da bude apsolutni favorit nemoguce.
Znal ko sta o tome.
JEL OVO ODGOĐENA UTAKMICA SLOGE I IZVIĐAČA?
Igra se u utorak, ako ne bude kise u Doboju a u koliko padne kisa igrat ce se u Teslicu!!
Eto sada nam ostaje samo da pratimo prognozu.

Neko se dobro za*ebo...rkbosna je napisao/la:Danas na kladionici Sportplus na Slogu kvota 4:80 protiv Izvidzaca.Neko ce uzet dobru lovu na tome,ja sam zakasnio taman da uplatit kad kaze brokirano.
Znal ko sta o tome.
HAHA PRATIĆEMO PROGNOZU.
TRAGIKOMIČNO JE SVE OVO SA SLOGOM, NAŽALOST. DA BAR TU DVORANU VIŠE NAPRAVE, OBEĆAVAJU JE GODINAMA.

- BorcevaMasina
- Kontakt:
" се $ ?, на % сте ' ?, прво она $ у $ у $ ? ? сезоне, а $ " ово

Naime, Dobojlije su na adresu Izviđača uputile dopis kako bi se uverili da su Banjalučani ispoštovali odluku Registracione komisije RS BiH i do 30. januara uplatili pomenuti iznos na račun "skauta" kako bi četvorka mogla zaigrati u crveno-plavom dresu.
" " % ? су се ? " за " за ? " " " $. Зато ' ' ? паре ? "РС "" % је " $ ? " " & савеза $ ?!- Svestan sam ja tradicionalnog rivalstva između Banjaluke i Doboja. Međutim, Sloga nije zainteresovana strana u ovoj priči i trebalo bi da se bavi svojim problemima, poput onih da je sa neregistrovanim igračima nastupala u SEHA ligi - zaključio je Fuad Lipa.
Povodom novog rukometnog "troboja" pokušali smo da kontaktiramo i novog predsednika Dobojlija Jovu Jovića, ali je on odbijao naše pozive.
" ' твоја $ $!
-
- Kontakt:
koliko je sloga igrala dansa s izvidzacem?igrao sam 1 na kladionici cekam 500 km
hvala i pozdrav iz mostara
hvala i pozdrav iz mostara
14. kolo SEHA LIGA
RK Sloga - RK Izviđač Mi grupa
Sportska dvorana Doboj, 26.02.2013. godine u 19h.
http://rkslogadoboj.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Čuj Doboj,jel to tačan info???po'marke je napisao/la:14. kolo SEHA LIGA
Postavljeno je na oficijelnoj stranici, mislim da je tacan. Nece valjda narod da zafrkavaju, navijaci u Doboju a igraci u Teslicu! 

KAKO JE IGRALA SLOGA VEČERAS?
29:18 za Slogubossss je napisao/la:KAKO JE IGRALA SLOGA VEČERAS?
ODLIČNO, POPRAVLJAMO SE! 

Prva pobjeda Sloge u SEHA ligi
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Moguce da se ostale dvije domace utakmice odigraju u Doboju, sa Borcem i Tatranom.
-
Cestitam i sretnoDex je napisao/la:Prva pobjeda Sloge u SEHA ligi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.