Ofiraže - smijeh do suza
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Ofiraže - smijeh do suza
Jutros me stara uhvatila kako drkam, toliko sam se iznenadio da mi je ispala njena slika iz ruke.
sad ga i ti pretjeraOTNYS_YNWA je napisao/la:Jutros me stara uhvatila kako drkam, toliko sam se iznenadio da mi je ispala njena slika iz ruke.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prije 2 godine kod nas na Masinstvu dosao novi asistent, sitan, mlad, svi smo mislili da je neki brucos(ali dobar je ko covjek), i tako jednom usao ja sa 4 jarana u lift ude i on sa nama, na slijedecem spratu hoce neki profesor da ude ali vec je guzva u liftu i ceka da neko od nas izadje, kad u mene ovaj jaran rece ovom asistentu:"Ajde ti mali napolje da profa ude", naravno nije znao da je to asistent, mi ostali popadali od smijeha i dan danas kad vidim ovog asistenta sjetim se ove situacije.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
drama smijesno ...OTNYS_YNWA je napisao/la:Jutros me stara uhvatila kako drkam, toliko sam se iznenadio da mi je ispala njena slika iz ruke.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Amoxicillin
- Kontakt:
jimmy, nekad si bio smiješan s forama a sad si gadan skroz!Otelo je napisao/la:sad ga i ti pretjeraOTNYS_YNWA je napisao/la:Jutros me stara uhvatila kako drkam, toliko sam se iznenadio da mi je ispala njena slika iz ruke.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- IronmanFCB
- Kontakt:
Treba nekome stvarno "cista" glava da se ovako nesto izjavi.OTNYS_YNWA je napisao/la:Jutros me stara uhvatila kako drkam, toliko sam se iznenadio da mi je ispala njena slika iz ruke.
@Citizen
nalazi se jos, trazi vjerovatno i klub za koji ce navijati, mlad je, shvati gaIronmanFCB je napisao/la:Treba nekome stvarno "cista" glava da se ovako nesto izjavi.OTNYS_YNWA je napisao/la:Jutros me stara uhvatila kako drkam, toliko sam se iznenadio da mi je ispala njena slika iz ruke.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
i prije si lag'o, ali ova laz nije smijesna ni djecurliji kojoj si bio smijesan.OTNYS_YNWA je napisao/la:Jutros me stara uhvatila kako drkam, toliko sam se iznenadio da mi je ispala njena slika iz ruke.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Tekirizi, tekirizi, nemojte forum shvatati previše ozbiljno.
Ja fakat mislio ozbiljno.

- JohnLennon
- Kontakt:
Prica mi jaran neki dan. Stari mu se okupo omeksivacem 

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- Goalgetter
- Kontakt:
JohnLennon je napisao/la:Prica mi jaran neki dan. Stari mu se okupo omeksivacem

**** ti tita, nisam jednom na glavu stavio **** regenerator koji koriste sestra i mama. Pa sklonijte ga u pm, ja sve mislim sampon, a kad istresem na glavu ono cudo ko neke kreme, nikad skinit sa sebeJohnLennon je napisao/la:Prica mi jaran neki dan. Stari mu se okupo omeksivacem

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Dobar, dobarMrWhite je napisao/la:Prije 2 godine kod nas na Masinstvu dosao novi asistent, sitan, mlad, svi smo mislili da je neki brucos(ali dobar je ko covjek), i tako jednom usao ja sa 4 jarana u lift ude i on sa nama, na slijedecem spratu hoce neki profesor da ude ali vec je guzva u liftu i ceka da neko od nas izadje, kad u mene ovaj jaran rece ovom asistentu:"Ajde ti mali napolje da profa ude", naravno nije znao da je to asistent, mi ostali popadali od smijeha i dan danas kad vidim ovog asistenta sjetim se ove situacije.....

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Jučer ja bio kod majke i došo gore jedan jaran moj i pričačli mi za Španiju, i kaže čo'ek prvo da Turska i Španija graniče, al onda se ispravlja i kaže da je zamjenio Tursku s Grčkom i onda govori da Španija i Grčka graniče
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- IronmanFCB
- Kontakt:
Ajde,co'ek zbunjola,nema razloga praviti big deal od toga.Dex je napisao/la:Jučer ja bio kod majke i došo gore jedan jaran moj i pričačli mi za Španiju, i kaže čo'ek prvo da Turska i Španija graniče, al onda se ispravlja i kaže da je zamjenio Tursku s Grčkom i onda govori da Španija i Grčka graniče
@Citizen
Koji asistent?MrWhite je napisao/la:Prije 2 godine kod nas na Masinstvu dosao novi asistent, sitan, mlad, svi smo mislili da je neki brucos(ali dobar je ko covjek), i tako jednom usao ja sa 4 jarana u lift ude i on sa nama, na slijedecem spratu hoce neki profesor da ude ali vec je guzva u liftu i ceka da neko od nas izadje, kad u mene ovaj jaran rece ovom asistentu:"Ajde ti mali napolje da profa ude", naravno nije znao da je to asistent, mi ostali popadali od smijeha i dan danas kad vidim ovog asistenta sjetim se ove situacije.....
kad je prije par godina jedna moja jaranica počela po školi pjevati: ponosno nosim geografsko prezime,...
po školi plač.
po školi plač.

Odlazi Safete.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
AeGon099 je napisao/la:kad je prije par godina jedna moja jaranica počela po školi pjevati: ponosno nosim geografsko prezime,...
po školi plač.

Chelsea F.C.
-
- Kontakt:
Čitavu temu sam ja sinoć pročito. Ismijo sam se ko budala, posebno onome što je učitelju reko MRŠ kad mu je prišo
i onome što je glumio, da se je objesio. kakvih budala sve ima haha 
svaka čast za ovu temu
podjelit ću i ja sa vama koju svoju zgodu i nezgodu

svaka čast za ovu temu

podjelit ću i ja sa vama koju svoju zgodu i nezgodu

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jel se kome ikad desilo da je usao u pogresnu ucionicu :/
Sent from my Brain using Tapatalk
Sent from my Brain using Tapatalk